Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese, vakit ayırıp yardımcı oldukları için çok teşekkür ederim.. Cihaz kendi kendine açıldı hiç işlem yapmadım.. Şanslıyım ki içindeki hiçbir şey silinmeden cihazıma kavuştum. Kapatıp yeniden başlattım sorun yok, ama yinede kapatıp açmaya biraz korkuyorum :)
Size de merhaba teşekkür ederim zaman ayırdığınız için :) ama çok teknik konuşmuşsunuz.. Sizin yazdıklarınızı uygulamam Çince öğrenmekten daha zor gibi geldi nedense. Daha basit yolları olmalı 21.yy da Xiaomi böyle hatalara karşı karışık algoritmalar içeren şeylerle uğraştırmamalı insanları...
Umarım donanımsal değildir, sizin bahsettiğiniz yöntemi denemek istiyorum lakin bilgim ve kulak doygunluğum olmadığından kendime güvenemedim. Garantiye de göndersem sorunu çözseler bile sanki Allah'ın emri gibi sıfırlayıp gönderecekler :( teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için..
Bu duruma düşme sebebi benim tahminimce gece uyandığımda üstüne yatmamdan dolayı cihaz normalden daha çok ısınmıştı.. Hafıza yetersiz uyarısı da vermişti, yavaşlamaya başladı bende gece cihaz daha soğumadan kapattım.. Geri açmaya çalışınca malesef açılmadı, içinde benim için bi sürü önemli şey...
Merhabalar, çözüm bulacağıma inandığım mecralardan biri olduğuna inandığım için aranıza katıldım. Sorunum;
Xiaomi mi a2 cihazımın açılmaması, fastboot ekranı geliyor ama bir şey yapılmıyor. Cihazı başlatıyorum ve ekranda androidone yazısı çıkıyor sonra tekrar kapanıyor. Nasıl çözebilirim...