Hanamici kullanıcısının son içeriği

1. Hanamici

Yardım Redmi Note 10S Kapandı Şarj olmuyor

Mehaba,dün gece video izlerken telefonum şarjı bitmiş sabah uyandım şarja taktım fakat sürekli bildirim ışığı yanıp yanıp söndü bir süre beklitiyim belki açılır dedim hiç bir şekilde açılmadı sürekli yanıp sönüyor şarj aletleri orjinal başka cihazlar'da denedim sorunsuz çalıştı farklı kablo...
  2. Hanamici

Yardım Qin 1s İmei Repair

Cihaz elime ulaştı ikinci el aldım fakat imeri kapanmış durumda ücret karşılığında online olarak yapabilecek varmı arkadaşlar.
  3. Hanamici

Alış Xiaomi Duoqin Qin 1s+ 4G ARANIYOR

1 adet Qin 1s+ aramaktayım satan var ise trabzon istanbul ankara elden teslim alabilirim kayıtlı olmak şartı ile.
  4. Hanamici

Yardım Yardım Redmi Note 7 İmei Repair Yapamiyorum.

Arkadaşlar merhaba box dongle olmadan imei repair yapmaya çalışıyorum işlem başarıyla tamamlanıyor Memory Restore Completed yazını alıyorum fakat reset atiyorum telefona bakıyorum aynı eski imei kalıyor bunun sebebi nedir acaba.
  5. Hanamici

Yardım Cihazıma Orjinal Rom Atarken Çöktü

Daha önce custom rom kuruluydu orjinal roma getirirken wipe data vs yaptım önce fastbook menüsünü kaybettim sonra geri getirdim mi flash'dan tekrar orjianl rom yüklerken flash xbl error hatası alıyorum acaba ne yapabilirim
  6. Hanamici

Yardım Mİ 9T Pro Global Şebeke Sorunu

ilginç bir şekilde sürekli kullandığı hat önceden huawei kullanıyordu herhangi bir sorun olmuyordu şimdi bu telefona geçti bi anda böyle olmaya başlamış oturduğu bölgede trabzonun merkezi hani uzak biyer faland eğil
  7. Hanamici

Hocam henüz yeni cihaz imei atılmadı 1573132462 bu işlem denendi malesef bi fayadası olmadı 1573133014 hocam trabzondasınız galiba eğer ilgileniyorsanız bu işlerle arkadaşı yönlendireyim size oda trabzonda
  8. Hanamici

Bulunduğu bölge kanada değil Trabzon Merkez.
  9. Hanamici

Merhaba, arkadaşıma yeni bi telefon aldık telefon duruduk yere şebeke sorunu yapmaya başladı ikidebir 4gb si kesilip duruyor ne yapsak düzeltemiyoruz acaba varmıdır bunun bir çözümü şuan güncel MIUI 11 Kullanılmaktadır. Sürekli resimdeki hale düşüyor
Üst Alt