Han85 kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru Mi 13T Pro ısınma sorunu

Aynı sorun benim 13T Pro'da da oldu. Aylardir hiç isinmadan kullandiğim cihaz Direnç işlemi sonrası yazilimci hyperos'a güncellemesi sonra başıma geldi. Cihaza el degemez oldum normal sosyal medya gezintisi sonrasi bile yaniyordu adeta sağolsun yazilimci sürüm düşürünce cihaz normale döndü...
  2. H

Yardım HyperOs Ana ekranda yukarı kaydırınca google yok. Yardım

Ana ekran sekmesinin en aşağısında gezinme sitili vb. Bir seçenek yok. Ekran resmini ekledim başka bir sekmede mi acaba?
  3. H

Yardım HyperOs Ana ekranda yukarı kaydırınca google yok. Yardım

Arkadaşlar mrb 13T pro cihazı hyperos'a güncelleyince ana ekranda boş bir yerde yukari kaydirinca açılan google arama sayfası yok gitmiş. Fotografini eklediğim gibi yukarı kaydırınca sadece içerik merkezi açma kapatma seçeneği var. Google'yi geri getirmenin bir yolu var mi acaba?
  4. H

Rom Mi 10T / Pro – Global Stabil V12.5.2.0.RJDMIXM (13.08.2021)

Pcde xiaomiTool'dan global seceneginden denesem global rom yükleme yapar mi?
  5. H

Telefonun kendi sarj kablosu dişinda başka aparat yok malesef.
  6. H

Arkadaşlar benim cihaz(mi 10T) imei change edilmiş cihaz. Telefon üzerinden yeni güncelleme geldi download yapiyor yükleme için yeniden başlattiğinda twrp'ye giriyor ancak twrp cihazin dahili hafizasini görmüyor ve haliyle yükleme yapamiyorum. Bilgisayardan mitool ile global seçenegi seçip...
Üst Alt