Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sürpriz nokta uygulamasında bug var sanırım. Sürpriz noktaya geldim kazan dedim hediyeyi verdi ama sürpriz nokta simgesi ve kazan yazısı kaybolmadı. Bende 10-15 defa daha kazan yaptım. 3 tane daha hediye geldi onun dışında işleminiz şu anda gerceklestirilemiyor lütfen daha sonra tekrar deneyin diyor
Dbm şebeke çekim gücünü asu ise internet hızı çekim gücünü gösteriyor. Asu değeri ne kadar yüksek olursa internet hızı o kadar iyi dbm değeri ne kadar düşük olursa çekim kalitesi o kadar iyi olur. İki etkenin toplam değeri 140 ortalamaları ise 70 birime tekabül ediyor. Ama ikisi arasında uçuk...
Beleş mezar bulsa girecek bir topluma öyle 50 tane bedava telefon dersen olacağı bu. Gerçi bedava yapmanada gerek yok. 1000 liralık ürünü 1400 liradan 1000 liraya düşecek de yine insanlar izdiham yaratır.
Adamlar yemek sepetinin joker indirimi kafasında güncelleme dağıtıyorlar. Telefona güncelleme geldiğini gördüğünüz an internet paketine acımayıp indirin. Sonra kampanyayı kaçırdım yeni kampanya ne zaman olur aceba moduna girersiniz.