Hamzaomi kullanıcısının son içeriği

1. H

Fake Gps İle Sürpriz Nokta

Gunde 4 ayda 120 tane hediye. Ne yapalım hocam kendimizi avutuyoruz haha--
  2. H

Her gün böyle 4 tane verse ne güzel olur vallaha:D
  3. H

Sürpriz nokta uygulamasında bug var sanırım. Sürpriz noktaya geldim kazan dedim hediyeyi verdi ama sürpriz nokta simgesi ve kazan yazısı kaybolmadı. Bende 10-15 defa daha kazan yaptım. 3 tane daha hediye geldi onun dışında işleminiz şu anda gerceklestirilemiyor lütfen daha sonra tekrar deneyin diyor
  4. H

MIUI 11 MIUI 11 Sonunda Geldi (Edit: Gelemedi yoldaymış)

Tam sen eve gelene kadar güncellemeyi geri çekerler diye goygoy yapacaktım gerçekten çekmişlerhaha--
  5. H

Soru Şebekeniz kaç dbm gösteriyor ?

Dbm şebeke çekim gücünü asu ise internet hızı çekim gücünü gösteriyor. Asu değeri ne kadar yüksek olursa internet hızı o kadar iyi dbm değeri ne kadar düşük olursa çekim kalitesi o kadar iyi olur. İki etkenin toplam değeri 140 ortalamaları ise 70 birime tekabül ediyor. Ama ikisi arasında uçuk...
  6. H

Soru Gece Modu

Gece modu sadece kamerada olur. Onun dışında bir karanlık mod var birde okuma modu var. Ha birde dijital denge ile gelen gri tonlama
  7. H

Haber Bir mağazayı açamayan XİAOMİ

Elin Çinlisi Ankara'nın göbeğinde bu kadar mezarcı olacağını nerden bilsin:)
  8. H

Haber Bir mağazayı açamayan XİAOMİ

Beleş mezar bulsa girecek bir topluma öyle 50 tane bedava telefon dersen olacağı bu. Gerçi bedava yapmanada gerek yok. 1000 liralık ürünü 1400 liradan 1000 liraya düşecek de yine insanlar izdiham yaratır.
  9. H

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Adamlar yemek sepetinin joker indirimi kafasında güncelleme dağıtıyorlar. Telefona güncelleme geldiğini gördüğünüz an internet paketine acımayıp indirin. Sonra kampanyayı kaçırdım yeni kampanya ne zaman olur aceba moduna girersiniz.
  10. H

WP Aero

Ban felan muhabbeti varmış o biraz tedirgin etti
  11. H

WP Aero

Normal WhatsAppı kaldırıp yerine bunu kurdum. Nasıl güvenlimi uygulama. Sıkıntı çıkarır diyorsanız silip normal WhatsAppı yükleyim tekrar
  12. H

Yardım Fotoğraf

Tamam hocam. Android 10 geldikten sonra bu konuyu tekrar editleyeceğim :)
  13. H

Yardım Fotoğraf

Mi 8 cihazımda bahsedilen sorunu kontrol ettim. Bir sıkıntı ile karşılaşmadım
  14. H

Çözüldü DPI Değiştirdim Telefon Açılmıyor Xiaomi mi6

Geçmiş olsun, geçen günde bir arkadaş aynı hataya düşmüştü ama sonuç ne oldu bilmiyorum. Muhtemelen halletmiştir.
Üst Alt