Hamzagks kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Ghost Screen

Garanti süresi devam eden henüz 1 yıllık Redmi Note 7 cihazımda (Tianma Panel) ghost screen problemi çıktı cihazda hasar,düşme,çizilme gibi durumlar yok (Genpa Garantili) benim bu cihazı Boe panel sıfır Redmi Note 7 ile değiştirme şansım var mı garantiye cihaz değişimi istiyorum diye yollarsam
  2. H

Soru Redmi Note 7 alacağım ama sorularım var

Hd gölgeler açıkken kasmıyor ???? Kardeşim herkeste kasarken sende nasıl kasmıyor acaba kasmıyor evet ama ilk 5 dakika sonra başlıyor takılmaya farklı aynı rn7 değilmi acaba ???? 1567003866 Bana Kalırsa A50 bütçen yeterse al ama fiyat farkı fazla en ucuz ve güvenilir rn7 1750 A50 2400 falan...
  3. H

Yardım Yeni telefon ve batarya sorunu

Aldığın değereler gayet iyi hard reset at kurulumu yap kendi ayarlarını falan iyice oturt ve şarjın 25 ten aşağı düşmesin hep 25-80 arası şarj et gece 100e kadar durabilir sıkıntı yok ama 25 altına düşmesin 1 haftada cihazın batarya süreleri tam oturur bende ilk siz gibi düşünüyordum şuan aşırı...
  4. H

Yardım Redmi note 7 aşırı ısınma sorunu

Bendede pubg 45 derece
  5. H

Sohbet Bütün Telefonlar İçin Batarya Kalibrasyonu

Redmi Note 7 Aldım ve yaptıklarım sayesinde telefon sanki 4500 mah falan gibi gidiyor şarj konusunda gitgide güzelleşiyor şarjımı en fazla 25 e düşünce takıyorum 80de çıkarıyorum daha sonra bide gece takıyorum şarjınızı 25 altına düşmeden takarsanız efsane performans elde edersiniz 1567000830...
  6. H

Soru Uygulama Güncelleyici Güncellemeleri Yapılamıyor

Aynı Sorun Bendede Var Security Güncellenmiyor 1567000285 Aynı sorun bendede var hard reset atmayın boşa bizde sorun yok
Üst Alt