Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
poco x4 gt ekranı kilitlediğimde bu şekilde bir görüntüyle karşılaştım 1 hafta öncesine kadar bir şey yoktu. premium üyeliğimde var bildirimleri de kontrol ettim bir türlü yapamadım. yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ediyorum
Merhaba mi 9 t cihazına sahibim ve Vodafone hattını kullanıyorum bu 4 kere aradım müşteri hizmetlerini güncelleme ve apn ile ilgili işlem yaptılar ama yine bir çözüme ulaşamadım.
Merhabalar
Telefonum mi 9 t telefonumdan fotoraflarımı alıp format atmak istedim ama attıktan sonra imei silindi ve şebekem görünmüyor. Araştırıdm nasıl yaparım diye bu seferde imei repair için telefon unlock olması lazımmış ama bunun içinde hücresel veriyi kullanmam lazım şebeke olmadığı...
Merhaba, telefonumu (mi 9 t) 2 gün önce android 10 güncellemesi yaptım sonrasında ana ekrana gelmedi ve durduruldu hatası veriyordu. bende bildirim kısmından ayarlara girip fabrika ayarlarına geri döndürdüm, her şey iyi güzel derken şebeke olmadığını gördüm. sim kartın yerini değiştirdim ama...