hamzabakansiz kullanıcısının son içeriği

1. hamzabakansiz

Soru poco x4 gt youtube music kilit ekranında tuşlar yok

poco x4 gt ekranı kilitlediğimde bu şekilde bir görüntüyle karşılaştım 1 hafta öncesine kadar bir şey yoktu. premium üyeliğimde var bildirimleri de kontrol ettim bir türlü yapamadım. yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ediyorum
  2. hamzabakansiz

Yardım Hücresel veri ve wifi yavaş, yardım edebilecek. ?

Merhaba mi 9 t cihazına sahibim ve Vodafone hattını kullanıyorum bu 4 kere aradım müşteri hizmetlerini güncelleme ve apn ile ilgili işlem yaptılar ama yine bir çözüme ulaşamadım.
  3. hamzabakansiz

Yardım Fabrika ayarlarına döndüm. imei silindi ve imei repair yapamıyorum. ?

Merhabalar Telefonum mi 9 t telefonumdan fotoraflarımı alıp format atmak istedim ama attıktan sonra imei silindi ve şebekem görünmüyor. Araştırıdm nasıl yaparım diye bu seferde imei repair için telefon unlock olması lazımmış ama bunun içinde hücresel veriyi kullanmam lazım şebeke olmadığı...
  4. hamzabakansiz

Yardım imei silindi, şebeke yok unlock yapamıyorum..

cihazım mi9 t, format attım imei silindi, şebeke yok unlock yapamıyorum..
  5. hamzabakansiz

Yardım Format attım imei silindi, şebeke yok, unlock yapamıyorum

Merhaba, telefonumu (mi 9 t) 2 gün önce android 10 güncellemesi yaptım sonrasında ana ekrana gelmedi ve durduruldu hatası veriyordu. bende bildirim kısmından ayarlara girip fabrika ayarlarına geri döndürdüm, her şey iyi güzel derken şebeke olmadığını gördüm. sim kartın yerini değiştirdim ama...
Üst Alt