Hamza988 kullanıcısının son içeriği

1. Hamza988

Soru Türkçe karakter problemi

Tüh yaa yok mu bunun çözümü diyosun.. telefondan
  2. Hamza988

yukarıda arama var evet, ama diğer telefonlarda bu sorunu yaşamıyorum, direk tuşlarla arama yaptığımda Türkçe karakterle kaydedilmiş isimler de çıkıyor. Hatta bu telefonda da WhatsApp ta kişileri arattığımda mesela Ömer yerine omer yazdığımda, Ömer i buluyor. Ama rehberde omer yazdığımda...
  3. Hamza988

orda klavye olarak değilde tuşlar çıkıyorsa.. yani mesela Ömer için iki kere 6 ya, sonra 3 e, sonra da 7 ye basmak gerekiyor. işte bu şekilde bulamıyor. Ancak rehbere Ömer değil de omer olarak kaydedersem bulabiliyor.
  4. Hamza988

Hızlı cevabın için çok sağol, klavyedeki Türkçe karakter sorununu dediğiniz yöntemle çözdüm. Fakat rehbere Türkçe karakterlerle kaydedilmiş birini, arama kaydından bulamıyorum hala.. o sorun çözülmedi mağlesef.. O konuda birşeyler yapabilir miyiz??
  5. Hamza988

Arkadaşlar merhaba, Xiaomi Resmi 5 plus cihazımın klavyesini hiçbir şekilde tam olarak Türkçeye çeviremiyorum. Yani mesela ş, İ, ö gibi Türkçe karakterler klavyede direk olarak gözükmüyor. ş için, s ye uzun basarak ulaşabiliyorum mesela. Bir de arama kaydına da Türkçekarakterle kayıt edilmiş bir...
Üst Alt