Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum.note 8 pro cihazima imei tamiri yapmistim.normalde tek hat a yapabiliyoruzya birde 2.sim slotuna bi hat takayim dedim o da ne hat cekiyor..2.simde hat aktif olmasi 1.sim slotuna yaptigimiz imei tamirini etkilermi sorun olusurmu imei kaybetme vs...
Biri note 8 pro biri Samsung J7 prime 2sife Turk telekom hat..şuna bak ayni yerde j7 4.5g birde full cekerken benim rn8p 3G
rn8p yurtdisi imei tamirini kendim yapmistim da baska yerlerde 4.5G cekiyor sorun yokta ayni evde nasil cekmiyor delirecem
var mi cozum onerileriniz?
telefon hindistan...
Arkaslar sizden bir istegim olacak yeni katildim hatta ilk kez bi foruma uye oldum.Anlatiyorum
Simdi benim note 8 pro var imei repair yaptim yani imei atrim cihaza youtubedan bi video izleyerek hersey guzelce tamam oldu fakat o islemi yaparken Global rom attim cunki vidoyu yapan kisi oyle koymus...