Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Belki yaşayan birileri vardir.
Bluetooth kulaklığım muzik dinlerken kafasına göre müzıği durduruyor ve başlatiyor.
Herseyi denedim ve sadece bu cihazda oluyor.
Başka telefonda bu problem olmuyor.
Bilgisi yada yaşamiş olan var mi?
Neden olur?
Nasıl düzelir?
Merhaba.
Bluetooth kulaklığım muzik dinlerken kafasına göre müzıği durduruyor ve geri başlatiyor. Herseyi denedim ve sadece bu cihazda oluyor. Başka telefonda bu problem olmuyor. Bilgisi yada yaşamiş olan var mi? Neden olur? Nasıl düzelir?
Bluetooth kulaklığım muzik dinlerken kafasına göre müzıği durduruyor ve başlatiyor. Herseyi denedim ve sadece bu cihazda oluyor. Başka telefonda bu problem olmuyor. Bilgisi yada yaşamiş olan var mi? Neden olur? Nasıl düzelir?
Bluetooth kulaklığım muzik dinlerken kafasına göre müzıği durduruyor ve başlatiyor. Herseyi denedim ve sadece bu cihazda oluyor. Başka telefonda bu problem olmuyor. Bilgisi yada yaşamiş olan var mi? Neden olur? Nasıl düzelir?
Redmi Note 7 cihazımda mesaj yazarken bazı tuşlara ilk seferde temas olmadığını görüyorum.
Bu da sürekli yanlış yazmama neden oluyor. Sizce problem dokunmatikte midir ?
Yoksa farklı bir ayarla biraz daha stabil bir hale getiebilir miyim acaba ?
Mutlaka bilgisi olan yada bunu yaşamış olan vardır...
Redmi Note 7 cihazımda mesaj yazarken bazı tuşlara ilk seferde temas olmadığını görüyorum.
Bu da sürekli yanlış yazmama neden oluyor. Sizce problem dokunmatikte midir ?
Yoksa farklı bir ayarla biraz daha stabil bir hale getiebilir miyim acaba ?
Mutlaka bilgisi olan yada bunu yaşamış olan...
Redmi Note 7'de gelen aramayı kabil ederken ikonu yukarı doğru iterek açma tercihini basarak açma olarak degistirebiliyor muyuz? Menüde bulamadım. Var mı yardım edebilecek birisi?
Merhaba yeniden. Cihaz download'a izin vermediği için PC'den indirmek istedim. Fakat hata verdi ve indirmedi. Yapabilecek başka birşey var mı? Şimdiden teşekkür ederim.