Hamza Esen kullanıcısının son içeriği

1. Hamza Esen

Yardım Bluetooth kulaklık sorunu

Merhaba. Belki yaşayan birileri vardir. Bluetooth kulaklığım muzik dinlerken kafasına göre müzıği durduruyor ve başlatiyor. Herseyi denedim ve sadece bu cihazda oluyor. Başka telefonda bu problem olmuyor. Bilgisi yada yaşamiş olan var mi? Neden olur? Nasıl düzelir?
  2. Hamza Esen

Yardım Bluetooth Sorunu

Merhaba. Bluetooth kulaklığım muzik dinlerken kafasına göre müzıği durduruyor ve geri başlatiyor. Herseyi denedim ve sadece bu cihazda oluyor. Başka telefonda bu problem olmuyor. Bilgisi yada yaşamiş olan var mi? Neden olur? Nasıl düzelir?
  3. Hamza Esen

Yardım Bluetooth kulaklık sorunu

Merhaba. Belki yaşayan birileri vardir. Bluetooth kulaklığım muzik dinlerken kafasına göre müzıği durduruyor ve başlatiyor. Herseyi denedim ve sadece bu cihazda oluyor. Başka telefonda bu problem olmuyor. Bilgisi yada yaşamiş olan var mi? Neden olur? Nasıl düzelir?
  4. Hamza Esen

Diğer Bluetooth Sorunu

5. Hamza Esen

Soru Güncelleme

Bir an heyecanlandım, MIUI 12 zannettim fakat 11.0.6.0 imiş. Belki o da gelir birgün
  6. Hamza Esen

Soru Konu hakkında bilgisi olan?

Tüm mönü ilk fotodaki gibi klasik görünürken, ana ekran bölümündeki yazı sizce neden koyu ve büyük görünüyor?
  7. Hamza Esen

Soru Anroid 10

Redmi Note 7'ye android 10 ne zaman gelecek acaba? Bilen var mi?
  8. Hamza Esen

Sohbet Mi9T almak istiyorum.

Uygun fiyata nereden bulabilirim. Kirmizi-64 GB
  9. Hamza Esen

Yardım Mesaj yazarken algı sorunu

Redmi Note 7 cihazımda mesaj yazarken bazı tuşlara ilk seferde temas olmadığını görüyorum. Bu da sürekli yanlış yazmama neden oluyor. Sizce problem dokunmatikte midir ? Yoksa farklı bir ayarla biraz daha stabil bir hale getiebilir miyim acaba ? Mutlaka bilgisi olan yada bunu yaşamış olan vardır...
  10. Hamza Esen

Yardım / YARDIM /

Redmi Note 7 cihazımda mesaj yazarken bazı tuşlara ilk seferde temas olmadığını görüyorum. Bu da sürekli yanlış yazmama neden oluyor. Sizce problem dokunmatikte midir ? Yoksa farklı bir ayarla biraz daha stabil bir hale getiebilir miyim acaba ? Mutlaka bilgisi olan yada bunu yaşamış olan...
  11. Hamza Esen

Yardım Arama cevaplama

Redmi Note 7'de gelen aramayı kabil ederken ikonu yukarı doğru iterek açma tercihini basarak açma olarak degistirebiliyor muyuz? Menüde bulamadım. Var mı yardım edebilecek birisi?
  12. Hamza Esen

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Merhaba yeniden. Cihaz download'a izin vermediği için PC'den indirmek istedim. Fakat hata verdi ve indirmedi. Yapabilecek başka birşey var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
  13. Hamza Esen

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Merhaba. Bu özellikli Mi 9Se için MIUI 11 güncellemesini nasıl yapabilirim? Şu uyarıyı veriyor. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Üst Alt