HammerUsta kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru Redmi note 11 çift uygulamalar kayboldu

Kolay gelsin iyi bayramlar, ustalarım redmi note 11' de MIUI 13.0.4 güncellemesinden sonra Gtapps'teki çift uygulamalar kayboldu, geri getirmenin herhangi bir yolu var mıdır? Teşekkürler ( Telefonun bootloader kilidi kapalı, global rom)
  2. H

Yardım Aşırı ısınma

Kolay gelsin iyi akşamlar, Samsung Galaxy m32 telefonda sürekli olarak " telefon aşırı ısındı" uyarısı veriyor ( telefonu kontrol ediyorum herhangi bir ısınma yok, bırakın ısınmayı, soğuk iken açtığım zaman bile veriyor bu hatayı) bütün uygulamaları kapatıyor, biraz sonra da kendini otomatik...
  3. H

Çözüldü Önerilen uygulama engelleme

Üstadlar iyi akşamlar.Uygulamadan ana ekrana geçerken önerilen uygulamalar çıkmaya başladı daha önce yoktu..Bunu nasıl kapatabilirim? Teşekkürler
  4. H

Yardım Mi flash tool

Telefonu bağlandığım zaman aşağıda resimdeki hata veriyor sürekli..
  5. H

Yardım Mi Pc Suite

İyi akşamlar..Rn7 cihazımı mi pc suite' bağlanmıyor surekli böyle..
  6. H

Yardım Rn7 Güncelleyici Uygulaması

İyi aksamlar Miui11 simgesine ard arda 6 7 defa tıklayınca bu çıkıyor..Nedir bu bilen var mı arkadaşlar?
  7. H

Çözüldü Rn7 magisk

İyi akşamlar arkadaşlar..Twrp ile magisk flashladim ama kullanmak istemiyorum..magiske ait zip dosyasını falan da sildim..uygulamayi da kaldırdım ama her telefon açılışında uygulama geri geliyor..bundan kurtulmanın yolu nedir
  8. H

Soru Rn7 bu sürüm güncelleme alır mı?

Rn7 cihazımda eu rom 11.0.4 stabil yüklü..ota dan güncelleme alir mi?
Üst Alt