hamakamaa kullanıcısının son içeriği

1. hamakamaa

Yardım Poco x3 Pro Bildirim Işığı Yanıp Sönüyor Fakat Telefon Açılmıyor.

sarj tamamen bbitince yapıyo onu. 10 15 dk sarjda kaldıktan sonra açılıyor. tabii ki sizinki başka bi sorun olabilir
  2. hamakamaa

Soru Poco x3 pro cihazıma pixel experience rom kuracağım.

ben poco x3 kullanıyorum. bi çok rom denedim en beğendiğim pixel expreience. kesinlikle tavsiye ederim. bu forumu okuyup kararsız kalan arkadaşlar daha fazla düşünmesinlr :)
  3. hamakamaa

Yardım AOSP romlarda güncelleme

doğrudur hocam
  4. hamakamaa

onu da denedim hocam ama olmadı
  5. hamakamaa

hocam romun boot ekranı gelmiyor.. arrow rom kullanıyprum şuan onda twrpden flashladım güncellemeyi bu sefer açıldı telefon.. romdan kaynaklı oldugunu düşünmeye başladım.. güncelleme yapamadıgım romlar pixel experience + crDroid
  6. hamakamaa

Hocam aynı rom.. direk flaşlıyorum twrpden ama açılmıyor işte.. tam anlayamadım derdimi galiba
  7. hamakamaa

Her güncellemede sıfırdan rom mu kurmam lazım yani hocam
  8. hamakamaa

Arkadaşlar pixel experience rom kullanıyodum güncelleme geldi.. indirip twrpden kurduğumda tel bi daha açılmadı.. güncellemeleri nasıl yapmam gerekiyor acaba
  9. hamakamaa

Rom Pixel experience 12 ota yoluyla güncellenirmi?

hocam sistem güncellemerine girdiğimde ota diye bi seçenek yok.. dosyayı indirip twrpden flaşmaya çalışıyorum ama flaşlanmıyo..
  10. hamakamaa

Rom Pixel experience 12 ota yoluyla güncellenirmi?

arkadaşlar nasıl yapabildiniz son güncellemeyi ben ne twrp ile ne de ota ile son güncellemeyi yapamadım, yardımcı olabilir misiniz
  11. hamakamaa

Çözüldü Root kaldırınca telefon açılmıyor

dostum telefonunun orjinal yazılımını mifalash ile flashla sorunun çözülecektir diye düşünüyorum
  12. hamakamaa

Rehber Mi A1 Stock Rom Yükleme Rehberi

hocam Allah sizden razı olsun, tuttuğunuzu altın etsin ya. sayenizde kurtuldum şu dertten, tekrardan saygılar
  13. hamakamaa

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

suatsari hocam müzik uygulamasında da sıkıntılar var türkçe karakter sorunu ve şarkı bilgilerini ayarlayamama vs bu konuları da iletirseniz çok makbule geçer
  14. hamakamaa

farklı tema kullanarak çözülebilen bi sorun demek ki hocam
  15. hamakamaa

ben de kullanıyorum genel performansı iyi ama rastgeldiğim eksikliklerden bahsediyim -spotify kilit ekranında beyaz olması gerekirken siyah renge bürünüyo ve kilit ekranında hoş durmyo açıkcası -müzik uygulaması da müzik dosyasının bilgilerini okuyamıyor ve değiştiremiyor ayrıca forumdaki...
Üst Alt