hamakamaa kullanıcısının son içeriği

1. hamakamaa

Yardım AOSP romlarda güncelleme

Arkadaşlar pixel experience rom kullanıyodum güncelleme geldi.. indirip twrpden kurduğumda tel bi daha açılmadı.. güncellemeleri nasıl yapmam gerekiyor acaba
  2. hamakamaa

Çözüldü Root kaldırınca telefon açılmıyor

dostum telefonunun orjinal yazılımını mifalash ile flashla sorunun çözülecektir diye düşünüyorum
  3. hamakamaa

Rehber Mi A1 Stock Rom Yükleme Rehberi

hocam Allah sizden razı olsun, tuttuğunuzu altın etsin ya. sayenizde kurtuldum şu dertten, tekrardan saygılar
  4. hamakamaa

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

suatsari hocam müzik uygulamasında da sıkıntılar var türkçe karakter sorunu ve şarkı bilgilerini ayarlayamama vs bu konuları da iletirseniz çok makbule geçer
  5. hamakamaa

farklı tema kullanarak çözülebilen bi sorun demek ki hocam
  6. hamakamaa

ben de kullanıyorum genel performansı iyi ama rastgeldiğim eksikliklerden bahsediyim -spotify kilit ekranında beyaz olması gerekirken siyah renge bürünüyo ve kilit ekranında hoş durmyo açıkcası -müzik uygulaması da müzik dosyasının bilgilerini okuyamıyor ve değiştiremiyor ayrıca forumdaki...
  7. hamakamaa

Çözüldü miuipro da root

teşekkür ederim hocam oysaki okumuştum bunu root kısmı gözümden kaçmış demek ki
  8. hamakamaa

Çözüldü miuipro da root

miuipro romu yüklemeyi düşünüyorum ama aklıma takılan bi şey var magisk romun kendi içerisinde mi var yoksa sonradan flashlamak mı gerekiyo ? cihazım mi note 3 yardımlarınız için teşekkür ederim
  9. hamakamaa

Yardım mi5 kapandı açılmıyor

hocam tw teamviewer mi hiç böyle bi şeyle karşılaşmadığım için bilmiyorum kusura bakmayın
  10. hamakamaa

Yardım mi5 kapandı açılmıyor

Telefonu bügün şarjı yüzde 50 civarlarındayken şarjdan çektim cebime koyup evden çıktım evden çıkınca telefona baktım ekran tamamen gitmişti ve cihaz fazla ısınıyodu açmaya çalıştım açamadım cihazı. bi süre sonra ısınması geçti ama ne şarj oluyor ne pc ye bağlanıyo ne fastboot moda giriyo cihaza...
  11. hamakamaa

Yardım Miui 8'De TWRP Sorunu

hocam sıkıntı şu iki twrp yi de denedim internet üzerinde buldugum bir çok twrpyi de denedim birisi oldu onda da veriyi sıfırladıktan sonra cihazın mi logosunda kalıyo açılmıyo hiç sonra üzerine yeni rom atıyorum bu sefer de twrp gidiyo önerilerinizi bekliyorum
  12. hamakamaa

Yardım Miui 8'De TWRP Sorunu

Mi5 cihazıma china developer miui 8 romunu yükledim ama bir türlü twrp yükleyemedim yardımcı olabilir misiniz
  13. hamakamaa

Rehber Xiaomi Mi5'e TWRP Yükleme, Şifre Sorunu Çözümü, Wipe ve Custom Rom Yükleme

aynı sorun bende de var malesef uygun recovery kurdum twrp açılıyo şifreli olarak sonra sıfırlamak gerekiyo açılırken telefon mi yazısında takılıp kalıyo kaç defa üzerine rom kurdum bi daha denedim sonuç aynı
  14. hamakamaa

Çözüldü Mi5 Fastboot yarıda kaldı telefon açılmıyor

Hocam ben bu konuda çok çok yeniyim benimde rom yüklerken yarıda kalmıştı. cihaz mi logosunda takılı kaldı yani sonra mı logosundayken bi daha fastboot moduna alıp bi de çin developer romunu flaşlamayi demedim bu sefer oldu ve cihaz açıldı bi faydası olur mu bilmem ama belki bi faydam dokunur...
Üst Alt