Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En iyisi ben bunu geri vereyim hocam belli sıkıntı çıkaracak bana zaten arama yapınca ekran direkt kapanıyor sensörde sorunlu sanırım veya yazılım orjinal olmadığı için böyle. Boşuna uğraşmayayim. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim iyi akşamlar hocam
Hocam cihazı tanıdığım bi telefoncuya vermiştim stock rom yüklemişler MIUI global 12.4.0 kararlı byjanti yazıyor. Eğer orjinal yazılımı yükledilerse kullanmayı düşünüyorum bunu nasıl anlayabilirim? Yani geçen sefer pixel romu silininca mi hesabı falan sordu şuan yok gözüküyor ama arkada falan...
bi ricam daha olacaktı. tavsiye ettiğiniz bi rom var mı? öncekini değiştirme sebebim kendinden müzik uygulaması vs. yok google play storedan kurmak istediğimde hata veriyor vs. temiz sorunsuz tavsiye edebileceğiniz bi rom var mı? çok hakim değilim bu konulara kusura bakmayın
dediğiniz gibi bi rom nasıl yükleyebilirim yardımcı olur musunuz?
1632951442
yok hocam çalıntı değil ondan eminim alırken beraber almıştık telefonu ama o da hatırlamıyor hesabı telefoncunun birisi yüklemiş romu. numara eski kapattığı numarası o yüzden hesaba erişemiyoruz
Merhaba. ikinci el bi Xiaomi Redmi Note 9 aldım. Android pixel 11 rom yüklüydü ama hoşuma gitmedi stock rom yükledim miui 12. Şimdi açılınca ''cihaz kilitli bu cihaz mevcut bir mi hesabı ile ilişkilendirilmiş'' yazıyor benden mi hesabı istiyor ama hesap ve gösterdiği numara bana ait değil. nasıl...