halmubay kullanıcısının son içeriği

1. halmubay

Çözüldü Mi A1 Brick Oldu Bootlop'ta Kaldı BL Kilidi Kapalı (QFILL İLE ÇÖZÜLDÜ)

Downgrade işlemi yapıp Android 8.1 yüklemeye kalkınca Xiaomi Mi A1 cihazım bootlop oldu , edl mode'a aldım test point noktalarına kısa devre yaptırarak fakat mi flash ile rom yükleyeyim sıfırdan dedikçe %100.997 durumuna gelip bir türlü flashlama bitmedi, ve bitmiyor 3000 saniye geçmesine...
  2. halmubay

Yardım Xiaomi A1 Downgrade Bootlop Sorunumu Çözemiyorum

Selam arkadaşlar, Mi A1 telefonuma downgrade işlemimi gerçekleştirdim, forumda ki rehberi sorunsuz uyguladım. Öncelikle sim kartları tamamen gitti kendine gelmedi, sonra 8.1'e güncellemek istedim, güncelleme bitti yeniden başlattım bootlop oldu telefon. Şimdi sorunum şu şekilde; Usb hata...
  3. halmubay

Yardım Mi 5x Root Yardımı İstemi

waiting for devices yazısında kalıyor tekrardan aynı hatadayım 1574103272 Şu sorduğunuz soru sayesinde sonunda başarı ile unlock yapabildim çok sağ olun clap~~:D
  4. halmubay

ADB üzerinden de denedim, fastboot oem unlock ta da adb oem unlock olarak yazdığım anda herhangi bir ilerleme kaydetmiyorum orada kalıyorum. Bu videoyu da izledim denedim fakat çabalarım sonuçsuz kaldı shake~~ 1574102654 Ayrıca bu adamın kullandığı sürüm Nougat Sürümü. Gösterdiği işlemler...
  5. halmubay

A1, diğer adı 5x olduğu için buraya konu açtım. Android 9.0 kurulu. Root veya twrp yükleme işlemi gerçekleşmiyor hiçbir yolla.
  6. halmubay

Yardım Mi A1 Root Yardımı Acil Android 9.0

Öncelikle Aleyna Aleykümselam, bu dediklerinizin her birini defalarca farklı dosyalarla ve farklı makaleleri deneyerek gerçekleştirdim fakat unlock işlemi yazdığımız "Fastboot OEM Unlock" kodunu yazar yazmaz orada kalıp başka hiçbir ilerleme göstermiyor.
  7. halmubay

Bu makaleyi denedim fakat Advanced Reboot ( Gelişmiş yeniden Başlatma) Seçeneği cihazın geliştirici modunda mevcut değil. O olmasa bile diğer adımlar da bir işe yaramadı.
  8. halmubay

Hiçbir şey yüklenmiyor fastboot unlock olmuyor ve ilerlemiyor
  9. halmubay

Yardım Mi A1 Root Yardımı Acil Android 9.0

Selam arkadaşlar bu konuyu hortlatmak istemiyorum fakat şu ana kadar dünyada ki neredeyse her konuyu okudum fakat Mi A1 Android 9.0'a root atabileceğim doğru bir rehber bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı ?
  10. halmubay

Selam arkadaşlar bu konuyu hortlatmak istemiyorum fakat şu ana kadar dünyada ki neredeyse her konuyu okudum fakat Mi A1 Android 9.0'a root atabileceğim doğru bir rehber bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı ?
  11. halmubay

Rehber Mi A1 Root Yetkilerini Elde Etme Rehberi

Üst Alt