Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Downgrade işlemi yapıp Android 8.1 yüklemeye kalkınca Xiaomi Mi A1 cihazım bootlop oldu , edl mode'a aldım test point noktalarına kısa devre yaptırarak fakat mi flash ile rom yükleyeyim sıfırdan dedikçe %100.997 durumuna gelip bir türlü flashlama bitmedi, ve bitmiyor 3000 saniye geçmesine...
Selam arkadaşlar, Mi A1 telefonuma downgrade işlemimi gerçekleştirdim, forumda ki rehberi sorunsuz uyguladım. Öncelikle sim kartları tamamen gitti kendine gelmedi, sonra 8.1'e güncellemek istedim, güncelleme bitti yeniden başlattım bootlop oldu telefon. Şimdi sorunum şu şekilde; Usb hata...
waiting for devices yazısında kalıyor tekrardan aynı hatadayım
1574103272
Şu sorduğunuz soru sayesinde sonunda başarı ile unlock yapabildim çok sağ olun clap~~:D
ADB üzerinden de denedim, fastboot oem unlock ta da adb oem unlock olarak yazdığım anda herhangi bir ilerleme kaydetmiyorum orada kalıyorum. Bu videoyu da izledim denedim fakat çabalarım sonuçsuz kaldı shake~~
1574102654
Ayrıca bu adamın kullandığı sürüm Nougat Sürümü. Gösterdiği işlemler...
Öncelikle Aleyna Aleykümselam, bu dediklerinizin her birini defalarca farklı dosyalarla ve farklı makaleleri deneyerek gerçekleştirdim fakat unlock işlemi yazdığımız "Fastboot OEM Unlock" kodunu yazar yazmaz orada kalıp başka hiçbir ilerleme göstermiyor.
Bu makaleyi denedim fakat Advanced Reboot ( Gelişmiş yeniden Başlatma) Seçeneği cihazın geliştirici modunda mevcut değil. O olmasa bile diğer adımlar da bir işe yaramadı.
Selam arkadaşlar bu konuyu hortlatmak istemiyorum fakat şu ana kadar dünyada ki neredeyse her konuyu okudum fakat Mi A1 Android 9.0'a root atabileceğim doğru bir rehber bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı ?
Selam arkadaşlar bu konuyu hortlatmak istemiyorum fakat şu ana kadar dünyada ki neredeyse her konuyu okudum fakat Mi A1 Android 9.0'a root atabileceğim doğru bir rehber bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı ?