hallocan kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Yurt Dışı Telefon Almanın Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?

Peki hocam her telefona server kaydı yapılıyor mu? Mi 14 ultra düşünüyorum. Server kaydı yapılıyor mu. Server kaydı nedir tam olarak. Sıfırlama ile gidiyor mu mesela
  2. H

Soru Redmi Note 13 Pro Plus Şarj Sorunu

Bende redmi note 13 pro plus kullanıyorum, hyperos ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Benimde şarj sürem çok kötü durumda. Kuryelik yapıyorum. 2 3 saate pil bitiyor
  3. H

Telefonlarımı satacağım

Elimde temiz yurtiçi redmi note 11 pro plus 5g ve redmi note 13 pro plus 5g var. Note 13ün garantisi devam etmekte, faturası vs herşeyi mevcut. Almak isteyen olursa diye yazmak istedim.
  4. H

Soru GetApps olmayan rom bölgesi?

Adb ile kalıcı olarak onu ve msa yı kaldırın, özel dns kısmına dns.adguard.com yazın, bazı xiaomi uygulamalarında ayarlar bölümünde reklamları göster ve tavsiyeleri al gibi seçenekler var. Onları kapatırsanız birdaha reklam kesinlikle gelmeyecektir. Sorununuzda ortadan kalıcı olarak kalkacaktır
  5. H

HyperOS Redmi Note 13 Pro+ Global Hyperos 2.0 Güncelleme aldım

Uygulamayı indirip yaptınız değil mi başvuruyu? Güncellemenin gelmiş olması lazım böyle yaptıysanız
  6. H

Telefon ayarları kısmından bölgeyi fas yaptınız mı?
  7. H

Uygulamayı indirdim, fakat bölgeyi global yaptığım halde bahsedilen seçenek yok nasıl çözebiliriz
  8. H

Çözüldü WP BİLDİRİMDEN CEVAPLAYINCA MESAJ GİTMİYOR GİBİ GÖZÜKÜYOR

Çok teşekkür ederim düzeldi, bildirim kaybolması hakkında bir fikriniz var mı hocam, birde benim bu cihazda süper duvar kağıtları seçeneği yok, siz bilgili birine benziyorsunuz aydınlatırsanız memnun olurum
  9. H

Deneyeceğim hocam, sonucu yazarım teşekkürler
  10. H

Merhabalar değerli forum üyeleri. Sorunun ekran kaydını ekte vereceğim ama kıda bir özet geçmek gerekirse başlıkta yazdığı gibi, bildirimden cevapla yaptığım zaman, mesaj gitmiyor gibi gözüküyor. Bir türlü çözümü bulamadım. Cihazım redmi note 13 pro plus 5g, aynı telefon arkadaşımda da var ve...
  11. H

Yardım Manuel güncelleme yapamiyorum

Normalde yapabiliyordum. BL kapalı ikende işe yarıyordu globalde, fakat bu sefer ne yaptımsa olmadı, mi flash hata verdi sürekli
  12. H

Yardım Manuel güncelleme yapamiyorum

aynı sorun bendede var arkadaşlar. fastboot üzerinden güncelleme işe yarayabilir. birazdan deneyeceğim. sonucu yazar bilgi veririm
  13. H

Uygulama YouTube ReVanced Extended + Music ♪

Rex indirin hocam, youtube vanced vardı kapattılar, sonra extended çıktı, onuda kapattılar onun devamı rex. Youtube vanced extended yazın google'a ilk sayfaya girin, orada rex i indirin var. Onu kurarsanız sıkıntısız çalışacaktır
  14. H

Yardım Note 13 pro plus alicam ve guvenilir satici tavsiyesi istiyorum

Yd ben olsam girmem, direnç işlemine güvenmiyorum, tabiyki karar sizin, fiyat yazdıktan sonra bende baktım mi ye. Harbi zarar ederim çok düşmüş fiyatları
Üst Alt