Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Miui 14 güncellemesine geçtim geçeli temalar uygulamasındaki süper duvar kağıtları seçeneği kayboldu, miwallpaper uygulamasının en güncel olanını indirdim sorun düzelmedi, güncellemeleri kaldırdım sorun düzelmedi, güncellemeleri kaldır dediğimde android 13 ile gelen sürüme düşürüyor, daha altını...
Miui 14 güncellemesine geçtim geçeli temalar uygulamasındaki süper duvar kağıtları seçeneği kayboldu, miwallpaper uygulamasının en güncel olanını indirdim sorun düzelmedi, güncellemeleri kaldırdım sorun düzelmedi, güncellemeleri kaldır dediğimde android 13 ile gelen sürüme düşürüyor, daha altını...
Arkadaşlar, miui 14 android 13e güncelledim cihazımı. Global sürüm, miwallpaper uygulaması android 13te düzgün çalışmıyor sanırım, temalar uygulamasında süper duvar kağıtları seçeneği kayboldu. Miwallpaper uygulamasının eski bir sürümünü kursam düzelir. Ama şöyle bir sorun var, android 13...
Arkadaşlar, miui 14 android 13e güncelledim cihazımı. Global sürüm, miwallpaper uygulaması android 13te düzgün çalışmıyor sanırım, temalar uygulamasında süper duvar kağıtları seçeneği kayboldu. Miwallpaper uygulamasının eski bir sürümünü kursam düzelir. Ama şöyle bir sorun var, android 13...
Miui 14 temalar uygulamasında süper duvar kağıtları sekmesi kayboldu. Miwallpaper uygulaması güncel, temalar güncel, hatta güncellemeleri kaldırıp denedim fakat çözüm olmadı. Yardımcı olabilecek birisi var mı arkaraşlae
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, global rom kullanıp uygulama kasası kullanabilen var mı?
Miui 14 global yüklü şuan note 11 pro plus cihazımda, ve goofle discover var uygulama kasası yok, çözümü var mı bunun. Çin rom yüklesem Türkçe yapabiliyormuyuz onu?
Selamlar değerli forum üyeleri,
Kullandığım sürüm miui 14.0.2 global
Arkadaşlar cihazı tr garantili olarak sıfır aldım.
TR rom ile birlikte geliyor, fakat güncelleme yapmayı severim, bu yüzden globale geçtim. Fakat tr romda uygulama kasası kullanabiliyorken globalde google discover mevcut...
Selamlar
Arkadaşlar forumda kimler bu telefonu kullanıyor. Deneyimleri neler, bir tek ben kullanıyor olamam sanırım. Yurtiçi kayıtlı faturalı olarak aldığım cihazım tr rom ile geldi
Cihazıma güncelleme gelmiyor bayadır ve ben bu durumdan çok rahatsızım yenilik seven birisiyim. Global rom 13.0.6...
Selamlar, redmi note 11 pro plus 5g cihazım tr kayıtlı, tr rom ile birlikte geldi. Globale geçmek istiyorum çünkü sık güncelleme gelmiyor tr romda. Endonezya rom bulabilirsem onuda kurmak istiyorum açıkcası çünkü google arama mesajlaşma uygulaması çok fazla hatalı çalışıyor, sorum şu tam olarak...