Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peki hocam her telefona server kaydı yapılıyor mu? Mi 14 ultra düşünüyorum. Server kaydı yapılıyor mu. Server kaydı nedir tam olarak. Sıfırlama ile gidiyor mu mesela
Bende redmi note 13 pro plus kullanıyorum, hyperos ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Benimde şarj sürem çok kötü durumda. Kuryelik yapıyorum. 2 3 saate pil bitiyor
Elimde temiz yurtiçi redmi note 11 pro plus 5g ve redmi note 13 pro plus 5g var. Note 13ün garantisi devam etmekte, faturası vs herşeyi mevcut. Almak isteyen olursa diye yazmak istedim.
Adb ile kalıcı olarak onu ve msa yı kaldırın, özel dns kısmına dns.adguard.com yazın, bazı xiaomi uygulamalarında ayarlar bölümünde reklamları göster ve tavsiyeleri al gibi seçenekler var. Onları kapatırsanız birdaha reklam kesinlikle gelmeyecektir. Sorununuzda ortadan kalıcı olarak kalkacaktır
Çok teşekkür ederim düzeldi, bildirim kaybolması hakkında bir fikriniz var mı hocam, birde benim bu cihazda süper duvar kağıtları seçeneği yok, siz bilgili birine benziyorsunuz aydınlatırsanız memnun olurum
Merhabalar değerli forum üyeleri. Sorunun ekran kaydını ekte vereceğim ama kıda bir özet geçmek gerekirse başlıkta yazdığı gibi, bildirimden cevapla yaptığım zaman, mesaj gitmiyor gibi gözüküyor. Bir türlü çözümü bulamadım. Cihazım redmi note 13 pro plus 5g, aynı telefon arkadaşımda da var ve...
Rex indirin hocam, youtube vanced vardı kapattılar, sonra extended çıktı, onuda kapattılar onun devamı rex. Youtube vanced extended yazın google'a ilk sayfaya girin, orada rex i indirin var. Onu kurarsanız sıkıntısız çalışacaktır
Yd ben olsam girmem, direnç işlemine güvenmiyorum, tabiyki karar sizin, fiyat yazdıktan sonra bende baktım mi ye. Harbi zarar ederim çok düşmüş fiyatları