Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba telefonuma bir parça lazım Xiaomi Aksesuar | Yedek Parça diye bir sitede buldum fakat dükkan adres teyit edeyim dediğimde sokak görüntüsünde mağaza gözükmüyor sitede verilen telefonu googleda arattığımda MiTech Aksesuar | Yedek Parça VE OTech diye siteleride olduğunu gördüm.firma yunus...
12.0.8 den 12.5.1 e fastboottan geçtim(çünkü otadan güncelleme yok gözüküyordu)
- IMEI repair uçtu(kaynaklarda fastboot updatede gitmez diyordu)
neyse bugün tekrar yapıldı şimdide otadan 12.5.7 guncellemesi var yapmaya korkuyorum tekrar uçar mi otadan guncelledigimde?
Merhaba cihazı alalı 1 hafta oldu 9t prodan geçtim cihaz güzel fakat bir kaç sorunu var herşeyden önce whatsappta görüntülü konuşma yaparken bazen küçültüp tekrar büyütmeye bastığımda otomatik kapatıyor aramayı.birde mesela konuşma sesleri çift hoparlörden az çıkarken telefon arama tuş sesleri...
Xiaomi nin ram e ek 3 GB a kadar hafızadan yükseltme özelliği bizim modele gelecek mi yada ne zaman gelecek çok aradım ama net bir bilgi bulamadım internette.
Bu arada 12.6 kullanıyorum hala yok.