Halim66 kullanıcısının son içeriği

1. Halim66

Sohbet Ücretsiz Sınırsız İptv

tamamdır şimdi oldu çalışıyor televizo ile sıkıntısız şuan
  2. Halim66

Sohbet Ücretsiz Sınırsız İptv

hiç bir kanal çalışmıyor kanalları açıyor o ekranda sabit kalıyor windowsta denedim ücretsiz sürüm diye yazıyor ama işlev yok :(
  3. Halim66

Sohbet 🤑ChatGPT PREMIUM GO 12 aylık Bedava alma yöntemi💵

bende aynı hataları alıyorum geminiyi yaptım da chatgpt olmuyor bazen bankayı kabul etmiyor bazen integrity hatası veriyor bazen go ya yükselt çıkmıyor :D tuhaf bir durum
  4. Halim66

Soru IPTV Uygulama Tavsiye & Öneri

dediğim gibi inatbox u android emulator ile yaparsanız hiçbir problem yaşamazsınız en güvenli yöntem. selcuksport ta zaten yandex ile aratınca direkt çıkar . uygulaması yok web sitesinden takip edebiliyorsun iptvlerin kapasitesi daha az ne yazıkki belli bir çoğunluk oluncada çöküyor
  5. Halim66

Sohbet Yılbaşı Kampanyaları Operatörler

mantığı yok bence yozgat yoktu mesela şuan eklemişler yozgatı türk telekoma önceden turkcellde de yoktu sonradan eklediler
  6. Halim66

500de iyidir :D yapacak bişey yok benim il yoktu sonradan eklediler o yüzden bekledim mecbur
  7. Halim66

Evet Yılbaşı kampanyalarını belirtebilir misiniz benim gibi hat değiştirmek isteyenler için Vodafone Bimcell Türk Telekom Turkcell Netgsm Sizce indirim gelir mi yoksa bu fiyatlar böyle devam eder mi
  8. Halim66

Soru IPTV Uygulama Tavsiye & Öneri

bu konuda diyebileceğim şey şu ip tvlerin çoğu aynı mantıkta ücretsiz olan inatbox ve selçuk sports vs var bilgisayarda android emulatör üzerinden farklı bir mail adresi ile gmail hesabı açıp kullanmanız daha sağlıklı olur hemen hemen hepsi aynı
  9. Halim66

Yardım Şebeke sorunu var mı belli değil

redmi note 12 pro speed telefon aldım çift imei yapmışlar cihaza da poco rom yüklü cihazda bi sıkıntı yoktu temizlik yapmış heralde bizim arkadaş şimdi servis yok yazıyor imeiler duruyor ama aç kapa vs yaptım . hat yerini değiştirdim. başka hat vs taktım. kendi kendine gece ne olduysa çağrı...
  10. Halim66

Yardım Note 10s Ekran gidip gidip geliyor uygulamada (Kronik )

bu uygulamada bunu yapıyor daha sonra her uygulamada benzeri oluyor bu uygulamayı durdur dedikten sonra düzeliyor ben böyle saçma bir sorun görmedim. https://streamable.com/7z1k7n 2 gün içinde video silinecektir otomatik bilginiz olsun ekran klavyeside geçerli ekrandaki herşey böyle gidip...
  11. Halim66

Diğer Miui Romlar ( Global, Çin, Türkiye, Tayvan , Endonezya , Avrupa, Hindistan , Rusya )

Arkadaşlar birçok yerde romlar arasında farklar ile ilgili sorular sorulmuş. hepsini tek başlık altında toplayıp bilgi vermek istedim. Kısaca Bilgilerdir detaya girilmemiştir. MIUI Çin Romu ➕ Hızlı ve stabil çalışır. ( En Stabil Romdur ) ➕ Çok Sık Güncelleme alır. ➖ Çince ve İngilizce...
  12. Halim66

Tavsiye 4000 TLye hangi cihazı almalıyım ?

iyi günler herkese elimde redmi note 5a prime var . cihaz donmaya başladı :D malum 4 senedir kullanıyorum. ben sosyal medyayı orta seviyede kullanıyorum oyun vs oynamayı sevmem telefondan tarayıcıdan internete girmeyi severim ön kamera iyi olursa biraz güzel olur arka kamera benim için çok...
  13. Halim66

Çözüldü Redmi Note 5a Prime Wifi Sorunu

wifiye tıklıyorum açılması için geri kapanıyor wifi bulmuyor anlamadığım bir sorun var eski haline getirmem için ne yapmam lazım sistemi geri yükleme yapsam düzelir mi sizce
  14. Halim66

Yardım Arama Kaydı (Yardım Rom için )

telefonumu yurtdışından getirdiğim ve telefonum güncelleme ile Global Kararlı Rom V12.0.1.0.RJOMIXM [ Android 11 ]oldu. ama telefonumda arama kaydedici yok. önceden kullandığım redmi note5a cihazımda arama kaydedici var ama bu cihazda yok hangi rom u yüklemem gerekiyor. ayrıca bootloader...
Üst Alt