Halim66 kullanıcısının son içeriği

1. Halim66

Yardım Şebeke sorunu var mı belli değil

redmi note 12 pro speed telefon aldım çift imei yapmışlar cihaza da poco rom yüklü cihazda bi sıkıntı yoktu temizlik yapmış heralde bizim arkadaş şimdi servis yok yazıyor imeiler duruyor ama aç kapa vs yaptım . hat yerini değiştirdim. başka hat vs taktım. kendi kendine gece ne olduysa çağrı...
  2. Halim66

Yardım Note 10s Ekran gidip gidip geliyor uygulamada (Kronik )

bu uygulamada bunu yapıyor daha sonra her uygulamada benzeri oluyor bu uygulamayı durdur dedikten sonra düzeliyor ben böyle saçma bir sorun görmedim. https://streamable.com/7z1k7n 2 gün içinde video silinecektir otomatik bilginiz olsun ekran klavyeside geçerli ekrandaki herşey böyle gidip...
  3. Halim66

Diğer Miui Romlar ( Global, Çin, Türkiye, Tayvan , Endonezya , Avrupa, Hindistan , Rusya )

Arkadaşlar birçok yerde romlar arasında farklar ile ilgili sorular sorulmuş. hepsini tek başlık altında toplayıp bilgi vermek istedim. Kısaca Bilgilerdir detaya girilmemiştir. MIUI Çin Romu ➕ Hızlı ve stabil çalışır. ( En Stabil Romdur ) ➕ Çok Sık Güncelleme alır. ➖ Çince ve İngilizce...
  4. Halim66

Tavsiye 4000 TLye hangi cihazı almalıyım ?

iyi günler herkese elimde redmi note 5a prime var . cihaz donmaya başladı :D malum 4 senedir kullanıyorum. ben sosyal medyayı orta seviyede kullanıyorum oyun vs oynamayı sevmem telefondan tarayıcıdan internete girmeyi severim ön kamera iyi olursa biraz güzel olur arka kamera benim için çok...
  5. Halim66

Çözüldü Redmi Note 5a Prime Wifi Sorunu

wifiye tıklıyorum açılması için geri kapanıyor wifi bulmuyor anlamadığım bir sorun var eski haline getirmem için ne yapmam lazım sistemi geri yükleme yapsam düzelir mi sizce
  6. Halim66

Yardım Arama Kaydı (Yardım Rom için )

telefonumu yurtdışından getirdiğim ve telefonum güncelleme ile Global Kararlı Rom V12.0.1.0.RJOMIXM [ Android 11 ]oldu. ama telefonumda arama kaydedici yok. önceden kullandığım redmi note5a cihazımda arama kaydedici var ama bu cihazda yok hangi rom u yüklemem gerekiyor. ayrıca bootloader...
  7. Halim66

Yardım Ekran Kaydedici Sistem Sesi Gözükmüyor

yaptım yaptım sıkıntı yok ses kaydında sistem sesleri çıkıyorsa sizin telefonda çalışıyordur bazı telefonlarda çıkmıyordu önceden benim telefonda da yoktu başka telefonlarda vardı şimdi benim telefonda da var
  8. Halim66

arkadaşlar güncelleme ile düzeltilmiş ekran kaydedici de artık sistem sesleri de var
  9. Halim66

Çözümü nedir ? Ekran kaydedici ses kısmında sessiz veya mikrofon var sistem sesi yok. Miui 10 9.1.24 Redmi Note 5A Prime cihazım
  10. Halim66

İnceleme MIUI 10 - 8.12.27 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri (Yayınlandı - Linkler Eklendi)

9.1.10 pek farklılık göremedim çünkü bi önceki sürüm yüklemiştim önceden bi anda çok farkedeceğini düşünmüyorum. yani bu birini her gün görmek ile haftadan haftaya görmek gibi
  11. Halim66

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Red mi note 5a prime var bende hangisini indirmem gerekiyor anlayamadım
  12. Halim66

Haber Hücresel İnternet paylaşımı ( Hotspot) ücretli olacak

Türk telekom ve vodafone ücretsiz devam edecek demiş :D
  13. Halim66

Haber Hücresel İnternet paylaşımı ( Hotspot) ücretli olacak

Valla ben haksız olarak alınan her kuruşta telefon şirketi olsun , görevli olsun ,devlet işi olsun vs farketmeden aldığınız bu para haram olsun diyorum. diyecek bişey yok başkası ülkesine gelsin çalışsın diye çalışır biz elimizdekileri göndermek için çalışıyoruz Yüzde 80 zam yapılıyor sonra...
Üst Alt