Halim66 kullanıcısının son içeriği

1. Halim66

Yardım Yurtdışına çıkarken telefon ayarı

kimsenin bilgisi yok sanırım :(
  2. Halim66

Yardım 5g sorunu

hız kontrolü yapmanız yeterli zaten 4,5gde ne hız alıyorsunuz 5gde ne hız alıyorsunuz ydışı cihaz 5gde ne hız veriyor görürsünüz zaten
  3. Halim66

Yardım Yurtdışına çıkarken telefon ayarı

iyi günler kolay gelsin xiaomi telefonlarımız var iki tane yurtdışına çıkarken nasıl bir ayar yapmamız gerekir çift sim kartlı telefonlar bir sim kartı boş gidilen ülkenin kartını takıp onun internetini kullanmak istiyorum tr sim kartını içinden çıkarmadan yapma imkanı var mı biz yurtdışında...
  4. Halim66

Soru 5g kullanabilecek miyim

5g destekleyen ve kaçak olmayan bir telefona 5 dakika takıp 5g ayarını açtıktan sonra tekrar kendi telefonunuza takın devam edin zaten yukarıda bahsetmişler nokia 3310 tuşlu telefonlular bile 4,5 g çalıştıırıyor
  5. Halim66

Yardım Reklamsız Youtube İzlemek SmartTube'a Alternatif Önerisi

brave browser indirip oradan youtube açarsan reklamları o engeller ama mi tv stickde var mı bilmiyorum internette var diyor ama siz bi test edin bence
  6. Halim66

Soru IMEI uçar mı

rom değişiklikleri etkisi bence en fazla %5 %10dur hemen hemen hepsini kullandım öyle ahım şahım bi fark görmedim 10 saati 11 saat yapar en fazla
  7. Halim66

Sohbet Ücretsiz Sınırsız İptv

televizo ile oldu diğerleri ile olmadı televizoda play storedan kaldırılmış sanırım
  8. Halim66

kanallar geldi ama kanalları açmıyor ne bilgisayarda ne androidde
  9. Halim66

artık çalışmıyor sanırım
  10. Halim66

Yardım Eski telefonumu Mi taşıyıcı ile yeni telefona taşıyamıyorum

google kendi yeni cihaza taşıması var yeni telefonda kurulum geliyor ya oradan rahatça taşıyabilrisin diğerleri hep bi sorun vs çıkartıyor uğraştırıyor
  11. Halim66

Yardım Servis yok hatası mi13 yd Ücretli veya ücretsiz destek lütfen

modelden modele göre değişiyor işin uzmanı söylemiş kronik demekki siz en başından beri sıkıntı yaşamışsınız yapacak bişey yok sanırım imei vs atarken zaten modem filanda değiştirmiştir
  12. Halim66

Yardım Redmi Note 12 pro plus 5g

note 10s kullanıyorum bl açık banka uygulamada her zaman uyarıyor ama çalışmasında sıkıntı olmadı
  13. Halim66

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

kesin çözüm ne yazık ki yok olsa zaten herkes heryerde bişekilde paylaşır burada youtubeda başka yerlerde vs çözüm yolları sunmuşlar çoğuda olmuyor
  14. Halim66

Yardım Telefona GetApps üzerinden izinsiz uygulama yüklenmesi

hocam silsen bile birşekilde yükler buna çözüm yok günlük sileceksin hemen hemen tüm androidlerde var ios gibi kilitli şekilde var mı bilgim yok belki o şekilde olursa indiremez parmak izi taratma vs çıkıyor ya iosda
  15. Halim66

Sohbet Yeni İmei konusu

Yeni yılın ilk dakikalarında milyonlarca cep telefonu kullanıcısının telefonuna gelen SMS, kısa sürede gündemin ilk sırasına yerleşti. BTK tarafından gönderilen mesajda, aynı pasaport kaydı üzerinden birden fazla cihaz kullanıldığı tespit edilen IMEI'lerin 120 gün sonunda kullanım dışı...
Üst Alt