Halim66 kullanıcısının son içeriği

1. Halim66

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

konuyu hortlatıyoruz ama bu konuda kesin bir çözüm yok yok yok yok :D ne yazık ki yok bu konuyu ilk bildiren kişilerden ve çözüm önerisi sunanlardan biriyim bazen inceliyorum da hala aynı yerdeyiz neye göre oluyor olmuyor belli değil
  2. Halim66

Yardım Redmi 5a da banka açılmıyor

yeni mobil uygulamaları eski telefonları kabul etmiyor ne yazık ki
  3. Halim66

Yardım Telegram bildirimler gelmiyor

telegramı açmazsam bana mesaj geldiğini göremiyorum pil kısıtlama yok seçili tüm bildirimler açık biri bana mesaj atsa bile ben telegrama girmeden göremiyorum bunu nasıl çözebiliriz ?
  4. Halim66

Yardım redmi note 8 pro Main Menu de kaldı ne yapabilirim

xioami kullanırken en korktuğum şey :D telefonun açılmaması veya geç açılması
  5. Halim66

Soru Kişisel kullanım sorum var

ayrıca çevirisi de güzel
  6. Halim66

Yardım Cihazımı Bilgisayar Görmüyor (Com Bağlantı)

driver sorunu yanlış driver yükleniyor sanırım doğru driver yüklemeniz lazım
  7. Halim66

Yardım Ekranın sağ üstte beliren yeşil nokta mikrofon işaretinin oyundan bezdirmesi

https://forum.miuiturkiye.net/data/video/181/181798-d534cc6df04bb563bbada496914c7401.mp4 bizde bu var ve oluyor demekki romdan roma değişiyor
  8. Halim66

Yardım Ekranın sağ üstte beliren yeşil nokta mikrofon işaretinin oyundan bezdirmesi

bildirimleri gizle yapınca düzelmiyor mu
  9. Halim66

Sohbet Xiaomi' de işler değişmeye mi başladı ?

geçmiş olsun ydışı cihazlarda bence aceleci olmamak lazım cihaz aldığım kişi durumda paylaşmış 2.0a geçmeyin diye ben zaten güncelleme yapmıyorum artık 2 yıldır hiçbir telefona hiçbir faydası yok + 14e göre uyumlu bazı uygulamalar patlıyoruz bi nevi
  10. Halim66

Sohbet Güncel Tarifeler

son çırpınışları gibi bişey aslında amazon ve musk starlink çalışmaları hızlandırıyor tüm dünyada internet imkanı sağlayacak sisteme geçecekler 3 4 seneye kalmaz
  11. Halim66

Sohbet Xiaomi' de işler değişmeye mi başladı ?

güncellemelerin gerçekten faydası olduğuna inanıyor musunuz ? ben bugüne kadar % 10dan daha fazla etki eden bir güncelleme görmedim
  12. Halim66

Sohbet Güncel Tarifeler

güncel tarifeleri sitelerinden takip edebilirsiniz sadece bilgilendirme yapmak istedim
  13. Halim66

İpucu Xiaomi Ve Tüm Mtk İşlemcili Telefonlarda Hoparlör ve Kulaklık Sesi Yükseltme Rootsuz

note 13 s için kullanıyorsunuz değil mi ?
  14. Halim66

Yardım Kılıf ve ekran koruyucu

Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus+ cihazım için sağlamlık önemli kılıf lazım üstündeki koruyucu vs duruyor ama yinede lazım ne öneriyorsunuz sağlamlık önemli kamerayı vs kapatacak
Üst Alt