Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
IMEI atılmadan önce hat gitti ve daha süresi vardı. Süresi bitti diye IMEI attık ama sorun devam ediyor. Sorun muhtemelen donanımsal diye tahmin ediyorum. Bir çok telefoncu yazılımla düzeltmeye çalıştı ancak başarılı olamadılar.
Sorun IMEI atılmadan önce başladı. Hat komple gitti (yaklaşık 2 ay süresi vardı ve diğer hat hiç takılmamıştı.)
İkinci hattı da denedim ve onda da sinyal alamadım.
Daha sonra IMEI sorunu sanarak aldığım yere IMEI attırdım. Şimdi ise sürekli kopup geri gelmeler oluyor.
1681845142
Telefonu...
Telefona hangi hattı takarsam takayım sürekli gidip geliyor. Bazen uzun süre gidiyor, bazen anlık olarak gidip geliyor. Daha önce başına gelen oldu mu?
Cihaz Xiaomi 11t
Hayırlı ramazanlar
Arkadaşımın 11T şuan sim kartı görmüyor. Anlık olarak bazen geliyor ama çoğunlukla hat yok.
Sim 2 yuvasını denedim orada da hat yok.
Sim kartı değiştirip başka bir sim kart taktım onu da görmedi.
Sorun donanımsal mıdır yoksa yazılımsal mıdır? Daha önce başına gelen oldu mu?
Bir kaç Hintli kardeşimizin çip değiştirdiği videolara denk geldim. Çip olsa değiştiririm elbet ancak öncesinde bilgisayara bağlayıp sağlam çip üzerinde bir kaç işlem yapıyorlar. Çipi bilgisayara bağlayacak ekipmana sahip değilim maalesef.
Merhaba,
Elimde Redmi Note 6 Pro bir cihaz var ve kendiliğinden kapandı. Bilgisayara takınca bilgisayar görmüyor, sanırım EMMC arızası. Bu arızayı İzmir'de veya Manisa'da tamir edebilecek birisi var mıdır? Ortalama ücreti ne kadar tutar?
Ücretli tamir yapabilecek kişileri konuya etiketlerseniz...
Doldur boşalttan kastınız tam olarak sıfırlamak mıdır hocam? Yoksa %10-15 seviyelerine inmesi mi? 6-7 ayda bir değiştireceğim o halde :) Bu piyasada telefon almaktan iyidir.
Deji batarya mı hocam? 378 şarj döngüsü için kapasite bayağı hızlı düşmüş gibi görünüyor. Sanırım telefon ölene kadar her sene batarya yenilemek gerekecek.
Merhabalar,
Mi 9T cihazım için deji batarya sipariş edip değişimini gerçekleştirdim. Sabah saat 6'da şarjdan çıkardım. Şuan saat 9.25 ve şarj seviyem %91.
Bir önceki orjinal bataryamın kapasitesi bayağı düşmüştü. Normalde bu saatlerde şarjım %80 civarlarında kalıyordu.
Kullandıkça bu konuyu...
Sanırım Note 10s marka bir telefonda görmüştüm, tam hatırlamıyorum modeli. IMEI atılmıştı ama magisk yüklü değildi ve banka uygulamaları sorun çıkarmıyordu.
Rootsuz olarak IMEI atmak mümkün mü bu cihaza?
Bir arkadaş için Redmi Note 10S almayı düşünüyoruz. Hazır IMEI kayıtlı bir cihaz alacak. Banka uygulamalarında bir sorun olup olmayacağını merak ediyor.
Bu şekilde alınan bir cihazda banka uygulamarı açılır mı? Açmak için ekstra bir işlem yapmak gerekir mi?