Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefona hangi hattı takarsam takayım sürekli gidip geliyor. Bazen uzun süre gidiyor, bazen anlık olarak gidip geliyor. Daha önce başına gelen oldu mu?
Cihaz Xiaomi 11t
Hayırlı ramazanlar
Arkadaşımın 11T şuan sim kartı görmüyor. Anlık olarak bazen geliyor ama çoğunlukla hat yok.
Sim 2 yuvasını denedim orada da hat yok.
Sim kartı değiştirip başka bir sim kart taktım onu da görmedi.
Sorun donanımsal mıdır yoksa yazılımsal mıdır? Daha önce başına gelen oldu mu?
Merhaba,
Elimde Redmi Note 6 Pro bir cihaz var ve kendiliğinden kapandı. Bilgisayara takınca bilgisayar görmüyor, sanırım EMMC arızası. Bu arızayı İzmir'de veya Manisa'da tamir edebilecek birisi var mıdır? Ortalama ücreti ne kadar tutar?
Ücretli tamir yapabilecek kişileri konuya etiketlerseniz...
Merhabalar,
Mi 9T cihazım için deji batarya sipariş edip değişimini gerçekleştirdim. Sabah saat 6'da şarjdan çıkardım. Şuan saat 9.25 ve şarj seviyem %91.
Bir önceki orjinal bataryamın kapasitesi bayağı düşmüştü. Normalde bu saatlerde şarjım %80 civarlarında kalıyordu.
Kullandıkça bu konuyu...
Bir arkadaş için Redmi Note 10S almayı düşünüyoruz. Hazır IMEI kayıtlı bir cihaz alacak. Banka uygulamalarında bir sorun olup olmayacağını merak ediyor.
Bu şekilde alınan bir cihazda banka uygulamarı açılır mı? Açmak için ekstra bir işlem yapmak gerekir mi?
Mi 9T cihazımla bu sene 4.senemizi devireceğiz. Yakın zamanda One Plus 9 veya 9pro'ya geçiş yapmayı düşünsem de telefonumun performansından hâlâ memnun olduğumu farkettim. RiceDroid 5.0 ROM ile mutlu mesut yaşıyorum ancak batarya artık dayanmıyor.
Burada yazılanlara baktım, kimisi Deji...
Şuan Mi 9T kullanıcısıyım ve Mi 11T'ye geçiş yapmayı düşünüyorum. Mi 9T'den şikayetçi değilim ancak satıp üzerine bir miktar daha eklemek istiyorum. Nasıl olsa bu cihazı ileride değiştireceğim, en azından nakit olarak değerlendirmek gibi bir düşüncem var. Malum yollarla alındığında Mi 11T 6.5k...
Rom kurulumu için 4wipe yaptım ve daha sonra recovery modda yeniden başlattım ancak fastboot'a attı. Tekrar twrp yüklüyorum ama yine fastboot'a atıyor. Çözümü bilen var mı?
Aosp rom kurulumu sıkıntılı bir süreç mi? Şuan global kararlı 12.0.7 kullanıyorum ve ufak donmalar başladı. Forumda okudukladima göre crdroid veya depfrest kurmaya karar verdim ancak daha önce bu işlemleri yapmadım. Sadece Mi Flash ile global rom yükleme işlemini yaptım ki o işlem basit zaten...
Selamlar, Mi9t cihazımda global rom yüklü. Mi9t için stabil çalışan, pil ve performans olarak iyi diyebileceğiniz bir rom var mı? Ayrıca bu geçişi Mi Flash uygulaması ile yapabilir miyim?
Merhabalar,
Bir tanıdığımın Redmi Note 9 Pro'su telefon görüşmelerinde kapanıyor ve yeniden başlıyor. Bu sorunu her zaman yapmıyor ancak adamı telefondan soğutmaya yetti diyebilirim. Kimin aradığının bir önemi yok, karşı taraf telefonu cevapladığında ya da ona gelen çağrıyı cevapladığında...
Arkadaşlar merhaba.
Mi9T cihazım ve Edifier TWS200 Bluetooth Kulaklığım mevcut. Kulaklığı ilk aldığım zamanlar mikrofon kalitem çok iyiydi. Karşı taraf sesimi çok iyi alıyordu ve 20 günde yaklaşık toplam 1-2 saat anca kullanmışımdır. Son günlerde birini arayıp konuşmak istediğim zaman sesimi çok...