HalilKaraa kullanıcısının son içeriği

1. H

Rom Mi Max 3 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 PEDMIXM [ Android 9/PIE ]

bu recovery mode için verilen linki indirdim ses açma+ power tuşuna bastığımda update.zip dosyasını görmüyor nedendir acaba? cihaz global rom ve herhangi bir şey yapmadım (bl kilidi vs vs)
  2. H

Ana Başlık Xiaomi Mi Max 3 Kullanıcılar Kulübü

29 kasımdan beridir kullanıyorum max3 ü iPhone 6sten geçiş yaptım. Arkadaşımda max2 vardı ve kendisi performansından aşırı derecede memnundu. Kamerası,bataryası ve ekranın kendisine gayet yeterli geldiğini söylemişti ki gözlemlerim de bunu doğruluyordu. iPhone'u günde 5-6 defa şarj ettiğimden...
  3. H

Soru Hangi kılıfı kullanıyorsunuz ? ve yorumlarınız ?

Ali de dolaşırken şöyle bir ürün buldum ama öyle satın alıp yorum yapan yok 20 küsür dolar fiyatı link bırakıyorum Online Shop 2019 10000Mah Power Cases External Backup Charger Cover Pack Bank For Xiaomi MAX3 Battery Case Hidden with holder | Aliexpress Mobile MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk...
  4. H

Soru Xiaomi Mi Max 3 de kapanan uygulamalar

Teşekkür ederim denedim sonuç olumlu [emoji4] çok sağolun MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. H

Senaryolar kısmında sadece bu var bende sürümü fotoğrafta belirttim MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. H

Selamlar herkese. Mi Max 3 global cihazımda YouTube vanced, Spotify gibi ağ isteyen uygulamaları arka planda kullanırken (ekran kilitli veya başka bir uygulamadayken) yaklaşık 1 dakika sonra otomatik olarak uygulamalar kapanıyor. Böyle şeyler yaşayan var mı çözümü nedir? MI MAX 3 cihazımdan...
  7. H

Ana Başlık Xiaomi Mi Max 3 Kullanıcılar Kulübü

Bende varım [emoji4] MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt