Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BEN BÖYLE BİR REZİLLİK GÖRMEDİM. GÜNCELLEME DEĞİL ÖLDÜRME YAYINLAMIŞLAR. KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL TELEFON RESMEN GEBERDİ! BİRDAHA XIAOMI SENİN ÖNÜNDEN GEÇMEM
Güncelleme geldikçe telefon oluyor. Arkadaşlar bir kişi beni parasıyla 8.1 rom yukletebilecegim bir yere gönderebilir mi. Nefret ediyorum bu telefondan gittim iPhone 6 aldım, Android ten soğuttu beni. Mi nin kapısının önünden gecmem artık
Arkadaşlar merhaba. 1 yılı aşkın süredir mi a2 lite kullanıyorum. Telefonda çift hat kullandığım zamanlar datası (veri) kapalı olan sim kartım sık sık ulaşılamıyor olur, şebeke dışında kalıyor. Kafayı yemek üzereyim ne yaptıysam fayda etmedi, sim kartların yerini değiştirdim, datayı diğer sime...
Arkadaşlar merhaba. 1 yılı aşkın süredir mi a2 lite kullanıyorum. Telefonda çift hat kullandığım zamanlar datası (veri) kapalı olan sim kartım sık sık ulaşılamıyor olur, şebeke dışında kalıyor. Kafayı yemek üzereyim ne yaptıysam fayda etmedi, sim kartların yerini değiştirdim, datayı diğer sime...
Arkadaşlar bende de bu problem var ve 9.0 kullanıyorum cihaz en güncel durumda. 2 sim kartla kullandığımda sürekli bir sim kopuyor. Bu işlerden hiç anlamıyor değilim ama bu rom yükleme işini hiç çözemedim 1000 tane program var hepsi farklı anlatıyor. Bunu yapacak bir yer varsa para verip...