Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı sorun bende de var, müzik dinlerken ve video izlerken çok rahat ve yüksek sesli ama telefon konuşmasında sessiz ortam bile olsa çok zor duyuyorum sorunun sebebini bulabildiniz mi ?
Herkese iyi günler keyifli forumlar.
Cihazım Mi Note 10 Lite, Cihazım pdfleri açmıyor, mail gönderirken ek yapmaya çalışıyorum belge eklenemiyor. Aynı sorunu Whatsappta da yaşıyorum. Önceden whatsapptan apk paylaşabiliyordum örnek olarak şuan hata veriyor internetten araştırdım fakat bir sonuca...
Pazar günü öğleden sonra yaşamaya başladım sorun hala devam ediyor büyük ihtimalle betada olduğum için kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum. Bütün whatsapp bildirimleri açık. Mesaj geldiğinde sadece saatin yanına whatsappın ikonu geliyor sesli de olmasına rağmen ne sesi çıkıyor ne kayan bildirimi...
Değiştirdim kapattım açtım düzelmedi sadece bir kere bildirim geldiğinde ses geldi kayan bildirimlerde açık fakat kayan bildirimde gözükmüyor sadece saatin yanında whatsapp amblemi çıkıyor. Google playden whatsapp betaya kayıtlıyım sıkıntı bundan olabilir mi ?
Bütün bildirimlerim açık instagram twitter ve whatsapp ta dahil. Dün öğlene kadar whatsapptan bildirim geldiğinde teşefonumun bildirim sesi çalışıyordu fakat bir süre sonra telefonuma mesaj geldiğinde sadece bildirim panelinde çıkmaya başladı ne olursa olsun ses çıkmıyor nasıl bir yol...
hocam forumda biraz gezindim twrp benim için şart gibi cihazım imei repairli format işlemini oradan yapmam gerekiyor. Cihazımın download klasöründe miui_TOCOGlobal_v12.5.2.0.RFNMIXM_f206c2b736_11.0.zip diye bir dosya inmiş 2.63 gb boyutunda bunu twrpden sorunsuz kurabilirim diye düşünüyorum.
Cihazım imei repairli olduğu için orange fox u yükledim. (formatlamam gerekiyordu). Şimdi cihazımı güncellemek istiyorum. 12.5.2.0.RFNMIXM güncellemesi gelmiş. güncellemeyi nasıl yapabilirim. ota olarak yaparsam twrp uymayıp mi yazısında kalacağını düşünüyorum. Orange'yi kaldırsam ota güncelleme...
bölgesel sorunu biliyorum. benim amacım şuan telefon açık ve kurulum kısmını geçmiş durumdayım. tekrardan kurulum yapma şansım yok mudur format atmadan format atarsam imei silinecek ve twrp yüklü değil cihazda
1632856309
sıkıntı şu gmail hesabım açık şuanda fakat yedeklememi kuramadım
Cihaz bugün mi yazısında takıldığı için gittim telefoncuma gerekli işlemi halletti açtı telefonu twrpyi de silmiş. Cihaz kurulumu yapamadım sabah google girişi yüzünden. Google driveda dün tarihli yedeklemem var ama kurulmuyor nasıl bir yol izleyebilirim.
Uygulamalarım mesaj yedeklerim çağrı...