halilcansoy kullanıcısının son içeriği

1. halilcansoy

Yardım Maile dosya eklenemiyor,pdf açmıyor,belgeye tıklayıp whatsapp ile gönder dediğimde belge gönderilemiyor.

Herkese iyi günler keyifli forumlar. Cihazım Mi Note 10 Lite, Cihazım pdfleri açmıyor, mail gönderirken ek yapmaya çalışıyorum belge eklenemiyor. Aynı sorunu Whatsappta da yaşıyorum. Önceden whatsapptan apk paylaşabiliyordum örnek olarak şuan hata veriyor internetten araştırdım fakat bir sonuca...
  2. halilcansoy

Yardım Bildirimler hakkında

Bütün bildirimlerim açık instagram twitter ve whatsapp ta dahil. Dün öğlene kadar whatsapptan bildirim geldiğinde teşefonumun bildirim sesi çalışıyordu fakat bir süre sonra telefonuma mesaj geldiğinde sadece bildirim panelinde çıkmaya başladı ne olursa olsun ses çıkmıyor nasıl bir yol...
  3. halilcansoy

Çözüldü Google yedekleme geri kurma

Cihaz bugün mi yazısında takıldığı için gittim telefoncuma gerekli işlemi halletti açtı telefonu twrpyi de silmiş. Cihaz kurulumu yapamadım sabah google girişi yüzünden. Google driveda dün tarihli yedeklemem var ama kurulmuyor nasıl bir yol izleyebilirim. Uygulamalarım mesaj yedeklerim çağrı...
Üst Alt