halilcansoy kullanıcısının son içeriği

1. halilcansoy

Yardım Redmi Buds 3 Ses Düşüklüğü (Konuşmada)

Aynı sorun bende de var, müzik dinlerken ve video izlerken çok rahat ve yüksek sesli ama telefon konuşmasında sessiz ortam bile olsa çok zor duyuyorum sorunun sebebini bulabildiniz mi ?
  2. halilcansoy

MIUI 12.5 Mi Note 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.5.2.0.RFNMIXM İndirme Bağlantıları

Cihazım yurtdışı bunu imei kaybolmadan nasıl yükleyebilirim ? Son sürüm bu mudur ?
  3. halilcansoy

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Alalım bir madalya o zaman ☺️
  4. halilcansoy

Yardım Maile dosya eklenemiyor,pdf açmıyor,belgeye tıklayıp whatsapp ile gönder dediğimde belge gönderilemiyor.

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Fakat Rom dosyasını ekte göremedim
  5. halilcansoy

Yardım Maile dosya eklenemiyor,pdf açmıyor,belgeye tıklayıp whatsapp ile gönder dediğimde belge gönderilemiyor.

Stoya beyciğim inan olsun ki hiçbir bilgim yok o yüzden bulaşamıyorum bu tür işlere zaten gündelik olarak kullanıyorum cihazı başka bir beklentim yok
  6. halilcansoy

Herkese iyi günler keyifli forumlar. Cihazım Mi Note 10 Lite, Cihazım pdfleri açmıyor, mail gönderirken ek yapmaya çalışıyorum belge eklenemiyor. Aynı sorunu Whatsappta da yaşıyorum. Önceden whatsapptan apk paylaşabiliyordum örnek olarak şuan hata veriyor internetten araştırdım fakat bir sonuca...
  7. halilcansoy

Yardım Bildirimler hakkında

Pazar günü öğleden sonra yaşamaya başladım sorun hala devam ediyor büyük ihtimalle betada olduğum için kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum. Bütün whatsapp bildirimleri açık. Mesaj geldiğinde sadece saatin yanına whatsappın ikonu geliyor sesli de olmasına rağmen ne sesi çıkıyor ne kayan bildirimi...
  8. halilcansoy

Umarım en yakın güncelleme de düzeltirler o zaman can sıkmaya başladı
  9. halilcansoy

Değiştirdim kapattım açtım düzelmedi sadece bir kere bildirim geldiğinde ses geldi kayan bildirimlerde açık fakat kayan bildirimde gözükmüyor sadece saatin yanında whatsapp amblemi çıkıyor. Google playden whatsapp betaya kayıtlıyım sıkıntı bundan olabilir mi ?
  10. halilcansoy

Bütün bildirimlerim açık instagram twitter ve whatsapp ta dahil. Dün öğlene kadar whatsapptan bildirim geldiğinde teşefonumun bildirim sesi çalışıyordu fakat bir süre sonra telefonuma mesaj geldiğinde sadece bildirim panelinde çıkmaya başladı ne olursa olsun ses çıkmıyor nasıl bir yol...
  11. halilcansoy

Recovery Mi Note 10 Lite TOCO [UNOFFICIAL] OrangeFox Recovery R11

hocam forumda biraz gezindim twrp benim için şart gibi cihazım imei repairli format işlemini oradan yapmam gerekiyor. Cihazımın download klasöründe miui_TOCOGlobal_v12.5.2.0.RFNMIXM_f206c2b736_11.0.zip diye bir dosya inmiş 2.63 gb boyutunda bunu twrpden sorunsuz kurabilirim diye düşünüyorum.
  12. halilcansoy

Çözüldü Google yedekleme geri kurma

Hocam çok teşekkür ederim. Cihazım imei repairliydi foramt atamıyordum kurulum için fakat son çare olarak Orange Fox recoveryi yükleyip format attım.
  13. halilcansoy

Recovery Mi Note 10 Lite TOCO [UNOFFICIAL] OrangeFox Recovery R11

Cihazım imei repairli olduğu için orange fox u yükledim. (formatlamam gerekiyordu). Şimdi cihazımı güncellemek istiyorum. 12.5.2.0.RFNMIXM güncellemesi gelmiş. güncellemeyi nasıl yapabilirim. ota olarak yaparsam twrp uymayıp mi yazısında kalacağını düşünüyorum. Orange'yi kaldırsam ota güncelleme...
  14. halilcansoy

bölgesel sorunu biliyorum. benim amacım şuan telefon açık ve kurulum kısmını geçmiş durumdayım. tekrardan kurulum yapma şansım yok mudur format atmadan format atarsam imei silinecek ve twrp yüklü değil cihazda 1632856309 sıkıntı şu gmail hesabım açık şuanda fakat yedeklememi kuramadım
  15. halilcansoy

Cihaz bugün mi yazısında takıldığı için gittim telefoncuma gerekli işlemi halletti açtı telefonu twrpyi de silmiş. Cihaz kurulumu yapamadım sabah google girişi yüzünden. Google driveda dün tarihli yedeklemem var ama kurulmuyor nasıl bir yol izleyebilirim. Uygulamalarım mesaj yedeklerim çağrı...
Üst Alt