halilcann kullanıcısının son içeriği

1. halilcann

Yardım Çin cihazında Resmi MiU ile Bootloader Kilidi Başvurusu

Merhabalar. Resmi note 13 Pro Plus 5g Çin cihazına resmi MIUI 14 yükleyip Bootloader Kilidi açabilen oldu mu? Çin cihazlarında romdan dolayı mı yoksa cihazın seri numarasından mı kilit açma yasaklanmış onu öğrenmek istiyorum. Bazı yazılımcı arkadaşlar resmi miu14 te kilit açılacağını söylüyor ö
  2. halilcann

Soru Xaomi key kullanan oldu mu?

Merhabalar. Resmi note 13 pro plus 5 g Çin versiyonu cihazımda sahte rom yüklü. Malum Bootloader kilidi açılmıyor. Bende xaomi key üzerinden resmi global rom yüklemek istiyorum. Daha önce kullanan oldu mu ? Tek key ile yükleme olur mu? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Herkese iyi forumlar.
  3. halilcann

Yardım Mi phone asistant Flash Paketi Doğrulama Başarısız Hatası

Merhabalar. Redmi note 13 pro plus 5 g telefonum var. Cihaz Çin cihazı içerisinde fake rom yüklü. Mi phone asistant ile Resmi global veya Hindistan romu yüklemeye çalıştığımda ekte resimde olan hatayı alıyorum. Romları mifirmden zipstable bölümünden indirdim. Bu sorunun sebebi ve çözümü nedir...
  4. halilcann

Yardım Redmi Note 13 Pro Plus 5G Çin Versiyonu Cihazda ROM Değiştirme

Merhabalar. Redmi Note 13 Pro plus 5G Çin versiyonu cihazım var. Cihazda MİUİ 14.0.1 Gllobal Rom yüklü. Fakat yapmış olduğum araştırmalar neticesinde yüklü yazılımın sahte olduğunu öğrendim. Cihaz YD. Şimdi sorum Bootloader kilidini açmadan bu cihaza Mi Flash tool veya Mi Phone Asistant ile...
Üst Alt