Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefonum 4,5 G çekmiyor bu global versiyon oLmadığını mı gösteriyor, bu konuda yapılabilecek bişey var mı? GLOBAL VERSİYON OLUP OLMADIĞINI NERDEN ANLARIM
5plus telefonumda istagramın hikayeler kısmında videoların sesi geliyor ama görüntü yok, normal video açıyor çözümü konusunda yardımcı olabilecek biri var mı. birde telefonum 4,5 g çekmiyor bu global versiyon omadığını mı gösteriyor, bu konuda yapılabilecek bişey var mı?
ben 5plus telefonumda istagramın hikayeler kısmında videoların sesi geliyor ama görüntü yok, çözümü konusnda yardımcı olurmusunuz. birde telefonum 4,5 G çekmiyor bu global versiyon oLmadığını mı gösteriyor, bu konuda yapılabilecek bişey var mı?
selam arkadaşlar redmi 5 plus cihazımda, video veya yotubeden birşey izlerken belli bir süre sonra ekran öcne kararıyor, sonra uyku moduna geçiyor bunu nasıl halledecem bilgisi olan yazsın lütfen
selam arkadaşlar redmi 5 plus cihazımda, video veya yotubeden birşey izlerken belli bir süre sonra ekran öcne kararıyor, sonra uyku moduna geçiyor bunu nasıl halledecem bilgisi olan yazsın lütfen
merhaba bende yeni aldım cihazı 4/64gb olandan.bir kaç sorunum var.
1. telefonu küçük bir dükkandan aldım telefon kvk garantili dedi ama içinden kvk ya ait bir belge çıkmadı sadece adıma faura kesti garantisini nasıl öğrenebilirim.
2. telefona uygun kırılmaz cam ve kılıf bulamıyorum yardımcı...
merhaba bende redmi 5 plus yeni aldım cihazı 4/64gb olandan.bir kaç sorunum var.
1. telefonu küçük bir dükkandan aldım telefon kvk garantili dedi ama içinden kvk ya ait bir belge çıkmadı sadece adıma faura kesti garantisini nasıl öğrenebilirim.
2. telefona uygun kırılmaz cam ve kılıf...
merhaba bende yeni aldım cihazı 4/64gb olandan.bir kaç sorunum var.
2. telefona uygun kırılmaz cam ve kılıf bulamıyorum yardımcı...