Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aklım karıştı şimdi bana telefonun rom aldığını söylediler ama yinede açılmadığını söylediler. sonuç olarak telefon ölü yatıyor işin aslı ne yapılacak hani yaygın bir tamir ağı olmadığı için nere götüreceğimi de bilmiyorum malesef
Merhaba arkadaşlar hayırlı forumlar.
Öncelikli konuyu anlatayım garantisiz bir mi5s aldım 2 3 ayın sonunda telefon kendiliğinden kapandı. rom yüklemeye çalıştım felan ama beceremedim. bende Xiaomi Teknik Servisi Telefon Tamiri servisine götürdüm söylediklerine göre rom yüklemişler pil çıkartıp...
doğru diyorsun ama telefonu aldığımda mi5s için türkiye garantisi yoktu hiç bir yerde mi5 garantili vardı bende üstteki arkadaş gibi gatanti sorun değil deyip aynı fiyata üst modelini alırım dedim başıma bu geldi işte.
oraya götürdüm 10 15 gün içinde olsa değişirdik ama şuanda telefona ne yaptın bilemeyiz istersen ücretli olarak yaparız dediler mecburen tamam yapın dedim onuda yapamadılar verdiler telefonu elime hadi yoluna dediler garantisiz olunca birşey de diyemiyorsun.
bende yaklaşık 3 4 ay önce mi5s aldım telefon yakın zaman önce kendiliğinden kapandı. dedik brick oldu galiba diye ama rom attım pil çıkarttım taktım olmadı en son tamirciye götürdüm mecburen garantisi olmadığından oradan aldığım yanıt emmc arızası olduğu ve parça bulması sıkıntı olduğu. şuanda...
ne yalan söyleyim ben beceremedim sanırsam.
İstanbulda Gaziosmanpaşa ilçesinde yada bu civarda bunun tamirini yapabilecek bir yer var mı acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar
Dumunu şöyle anlayatayım; mi5s 128/4 modeli telefonum sabah kalktığımda kapalı durumdaydı sebebini anlayamadığım bir şekilde. hiç bir durumda tepki vermiyor(şarj,power+ses kısma vs.).
sadece bilgisayara taktığım zaman telefonu 9008 port görüyor ve mi flash ile...