hakyavuz96 kullanıcısının son içeriği

1. hakyavuz96

Yardım Kilit ekranı sorunu

Hocam selamlar, dün telefonu aldım ve bugün 1.0.8.0 sürümüne güncellendim ancak içinde halihazırda yüklü gelen derinlikli kilit ekranı çalışmıyor, verdiği hatayı da ekledim ne başka fotoğraf ne de kendi içindekilerde derinlik efektini kullanamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Bir de pili hızlı...
  2. hakyavuz96

Soru Rom sürümü hakkında

Arkadaşlar selamın aleyküm, bugün telefoncudan aldım cihazı BL kilidi açıktı sürümleri kontrol ederken bendeki sürüme hiç denk gelmedim, fake yazılım mı var acaba? Bir de çin cihazı mı bu?
  3. hakyavuz96

Soru Resmi Rom hakkında

Arkadaşlar selamlar, cihaz için Rus romu ve Tayvan romu öneren arkadaşlar var, yarın BL kilidim açılacak ancak kararsız kaldım hangisini kurmam gerektiği hakkında. Kullanan arkadaşlar yorumlarını yazar ise herkese faydalı olur. Peşinen teşekkür ederim.
  4. hakyavuz96

Soru Pil kullanımı hakkında

Arkadaşlar selamlar, Poco x3 pronun anakartını yaktıktan sonra bir süre Samsung ile miui yolculuğuna ara vermiştim ancak dayanmam 1.5 sene oldu 😁 Mi 13T ile yeniden aranıza döndüm. Ancak pil kullanımı boşta yada biraz kullanınca bir tık hızlı gittiğini düşündüm, Endo rom vs önerebileceğiniz...
  5. hakyavuz96

Yardım Rom konusunda yardım edin

Arkadaşlar selamın aleyküm, bundan önce poco x3 nfc kullanıyordum. Bu cihaz için çok konu okudum forumda ama tatmin edici cevap göremedim. Aosp olarak öneri çok ama miui tabanlı ne kurmamı önerirsiniz yabancıyım bu cihaza.
  6. hakyavuz96

Çözüldü Tam ekran hareketleri

Arkadaşlar merhaba. Bu full screen immersive modülünü kurdum nusantara 3.2 kurulu aosp rom. Modül kurmadan önce tam ekran hareketleri gayet iyi şekilde çalışıyordu ama modülü kurduktan sonra çalışmamaya başladı. Sonrasında modülü sildim ama hala çalışmıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bunu nasıl...
  7. hakyavuz96

Yardım Twrp kuramıyorum

Merhaba arkadaşlar. Bir sorunum var şöyle ki aosp kurmak için twrp kuruyorum bootloop yapıyor şuan miui 12.5 greeshan kurulu başka twrp kuramıyorum ve miui 12.5 destekli twrp de aosp kurmuyor fastboot kurdum yine de aynı çözemedim sorunu. Sorunsuz şekilde flashlama yapıyor ama açmıyor. Mecburen...
  8. hakyavuz96

Soru Hızlı şarj

Arkadaşlar selamın aleyküm. Telefonun%1 den 100 e çıkması 2.30 saat falan sürüyor bu süre normal mi? Sizde de aynı mı? Daha hızlı şarj etmesi için modül falan var mı çok uzun sürüyor bana göre.
  9. hakyavuz96

Yardım Ekran süresi hakkında

Arkadaşlar merhaba, kolay gelsin herkese. Forumda gezdim ama pil performansı hakkında ocak şubat aylarında mesajlar atılmış genelde. Greeshan rom var şuan bende ancak pili biraz hızlı gidiyor bunu fark ettim. Pil ve stabillik açısından önerisi olan varsa dinleyebilirim.
  10. hakyavuz96

Yardım Wideline L3 sorunu

Arkadaşlar merhaba, cihazı dün aldım global yazılım var ama 8 gb ram versiyonu. Sanırım çin cihazıymış elimdeki. Netflix kullanıyorum ama l3 olarak görünüyor yani hd yada hdr yayın açmıyor. Bunun çözümü var mı ne yapmam ne kullanmam gerekiyor?
  11. hakyavuz96

Soru Rom yükleme hakkında

Arkadaşlar merhaba. Arkadaşımdan redmi note 9s telefon alacağım ama pro sayfasında çok daha iyi rom paylaşımı var. Miatool diye geçiyor kod adı ve pro için paylaşılan romu 9s için de kurabilir miyim bir farkı var mı?
  12. hakyavuz96

Çözüldü Twrp'de data yada odm seçemiyorum

Merhaba arkadaşlar, greesahn romu kurdum bugün magisk içinden kaldır dedim ve telefon bootloop oldu sonrasında twrp den yapmaya çalıştım başta bilgisayar görmedi cihazı sonra görmesini saüladım ama bu sefer de orangefox ta internal storage ve twrp de odm yani dahili hafızayı seçemiyorum. Cihaza...
  13. hakyavuz96

Yardım Mobil veri sorunu

Merhaba arkadaşlar ben daha öncesinde redmi note 8 pro kullanırken gayet iyi LTE kullanabiliyordum hatta daha başka cihazlarda da kullanıyordum. Ama bu cihaza geçtiğimden beri bir türlü LTE aktif olmadı hatta genelde aosp tabanlı romlarda H+ miui tabanlı romların çoğunda Edge de kalır oldu...
  14. hakyavuz96

Yardım L1 sertifikası hakkında

Merhaba arkadaşlar, note 8 cihazım ile ilgili gördüğüm bir videosa L1 sertifikası vardı ve hd olarak netflix izleyebiliyordu videodaki kişi. Ama ben izleyemiyorum ve 2 gün sonra BL kilidi kalkacak. Bu konu hakkında bilgisi olan önerisi olan var mı? Nasıl HD izleyebilirim?
  15. hakyavuz96

Yardım Miuipro satın alan var mı?

Merhaba, miuipro romunu çok sevdim ve satın almak istiyorum. Bunun için forumdaki konuyu takip ettim ama bir türlü para yollama işini yapamadım. Yardımcı olabilecek olan var mı? Yada daha önce satın alan?
Üst Alt