hakyavuz96 kullanıcısının son içeriği

1. hakyavuz96

Soru Poco x7 pro Alınır mı?

Hocam merhaba, cihazı aldığımdan beri %100 dolduruyorum ve 10 15 dk oynama ile yada sabaha kadar bekleme modunda bile hemen 98 e düşüyor ama sonrasında şarj kullanımı yavaşlıyor sizde de durum bu mudur acaba? Sürüm olarak Global 2.0.9 var
  2. hakyavuz96

Yardım Hızlı Biten Batarya Hakkında

Yok hocam 2 haftalık cihaz
  3. hakyavuz96

Hocam hepsini kapattım sanırım Rus romu iyiymiş ama ben bir türlü sürüm değiştirip kuramadım maalesef ki
  4. hakyavuz96

Xiaomi 14T hocam
  5. hakyavuz96

Arkadaşlar selam herkese, cihazı alalı 2 hafta oldu ekran yenileme hızı Varsayılanda, mobil veri çoğunlukla açık Bluetooth saat hep bağlı ekran parlaklığı otomatikte oyun yok Linkedin WhatsApp youtube bu tarz kullanıyorum ama 6 saatten fazla ekran süresi alamadım. Sorun mu var acaba yoksa normal...
  6. hakyavuz96

HyperOS Xiaomi 14T (degas) - Rusya Kararlı - OS1.0.3.0.UNERUXM

Bu romu deneyen oldu mu acaba? Pil performansı sanırım Global romda bir tık fazla gidiyor gün içerisinde çok şarj imkanım olmuyor, pil olarak günlük kullanımda iyi performans sunan rom var ise bilgilendirmenizi rica ederim
  7. hakyavuz96

Yardım Poco F6 Rom önerisi

Hocam çok haklısınız Redmi Note 4X Doğubanka geldiği günden beri bende yazılım işleri içindeyim çok cihaz kullandım çok kurcaladım şimdi bende dinlenme moduna geçtim 😁
  8. hakyavuz96

Kesinlikle hocam bir de bir yerden sonra yoruyor artık yedekleri taşı uygulamaları kur vs vs uğraşmak istemiyor insan dediğiniz gibi nasıl rahat ediyorsa öyle devam etmeli insan
  9. hakyavuz96

Estağfurullah hocam en doğrusunu yapıyorsunuz bende bu yola girdim açıkçası 😁
  10. hakyavuz96

Yardım Poco F6 kullananlar

Kesinlikle hocam destek olması çok iyi memnun kalmayınca denemek için onlarca seçenek var
  11. hakyavuz96

Hocam rom denemeyi seviyorum aospleri henüz denemedim custom hyperlar da fena değil kitledim cihazı uğraşmamak için global iyiyken sapıttı şimdi Tayvan romdayım değiştirmeyi düşünmüyorum 😁
  12. hakyavuz96

Güzel cihaz hocam güle güle kullanın düz F6 da gayet güzel bence 😁
  13. hakyavuz96

Türkiye kayıtlı cihaz ise elbette hocam gerek yok, global sürüm kuruluydu bende de ama hatalar vermeye başladı değiştirmek durumunda kalmıştım
  14. hakyavuz96

Hocam şuan bende Taiwan rom kurdum üstüne de debloat yaptım globalden kat kat iyi tavsiye ederim
  15. hakyavuz96

Hocam merhaba, eu da android sistemi çok pil harcama ve wifi drain sorunu var diyorlardı o yüzden kurmadım ben de
Üst Alt