Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam merhaba, cihazı aldığımdan beri %100 dolduruyorum ve 10 15 dk oynama ile yada sabaha kadar bekleme modunda bile hemen 98 e düşüyor ama sonrasında şarj kullanımı yavaşlıyor sizde de durum bu mudur acaba? Sürüm olarak Global 2.0.9 var
Arkadaşlar selam herkese, cihazı alalı 2 hafta oldu ekran yenileme hızı Varsayılanda, mobil veri çoğunlukla açık Bluetooth saat hep bağlı ekran parlaklığı otomatikte oyun yok Linkedin WhatsApp youtube bu tarz kullanıyorum ama 6 saatten fazla ekran süresi alamadım. Sorun mu var acaba yoksa normal...
Bu romu deneyen oldu mu acaba? Pil performansı sanırım Global romda bir tık fazla gidiyor gün içerisinde çok şarj imkanım olmuyor, pil olarak günlük kullanımda iyi performans sunan rom var ise bilgilendirmenizi rica ederim
Hocam çok haklısınız Redmi Note 4X Doğubanka geldiği günden beri bende yazılım işleri içindeyim çok cihaz kullandım çok kurcaladım şimdi bende dinlenme moduna geçtim 😁
Kesinlikle hocam bir de bir yerden sonra yoruyor artık yedekleri taşı uygulamaları kur vs vs uğraşmak istemiyor insan dediğiniz gibi nasıl rahat ediyorsa öyle devam etmeli insan
Hocam rom denemeyi seviyorum aospleri henüz denemedim custom hyperlar da fena değil kitledim cihazı uğraşmamak için global iyiyken sapıttı şimdi Tayvan romdayım değiştirmeyi düşünmüyorum 😁