haktanbozer kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Xiaomi Watch S1 Active Orijinal Kordon

Merhabalar, Xiaomi Watch S1 Active kullanıyorum. Mavi ve silikon orijinal kordonu bir türlü bulamıyorum. Nereden temin edebilirim? Teşekkürler
  2. H

Yardım Batarya Değişimi

Merhabalar Bataryasını değiştirmek istediğim iki ayrı telefon var. Mi6 ve Mi8. İkisi de ithalatçı garantiliydi. Biri delta diğeri ritzy garantisi altındaydı. Özel serviste değişim yapmak daha mantıklı geldiği için araştırmaya başladım. Hiçbir bataryanın orijinali gibi performans vermediğini...
  3. H

Yardım Mi 6 Bluetooth Sorunu

Merhabalar Mi 6 kullanıcısıyım. Sony WH-CH510 kulaklığı sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Birden bağlantısı kesildi. Telefonla eşleştirmiştim o eşleşme silindi. Arama yaptığımda cihazı bulamıyor. Fakat aynı kulaklığı bilgisayarda ve başka bir telefonda görebiliyorum. Sadece kullandığım mi 6...
  4. H

Soru Adaptör Hakkında Soru

33W şarj aleti sadece turuncu uçlu kablo ile mi 33w şarj ediyor? Baseus un 40w destekleyen kablosunu taktım ama 33w şarj etmedi. Neden olabilir?
  5. H

Yardım Mi6 Garip Bir Şarj Sorunu

Mi6 kullanıcısıyım. Cihazın android sürümü 9 PKQ1.190118.001 MIUI sürümü Global 11.0.6 Dün akşam her zamanki gibi QC 3.0 destekli şarj cihazı ve kablosu ile şarj etmek istedim. Yavaş şarj etmeye başladı. Kablodan şüphelenip evde olan başka kabloyu taktım. Yine yavaş şarj oldu. Bir QC 3.0 şarj...
  6. H

Yardım Mi Flash Tools Hatası

Mi8 cihazına fastboot üzerinden yazılım atmaya çalışırken eklediğim hatayı alıyorum. Ne yapmalıyım? Fark eder mi bilmiyorum ama Windows 10 Version 1909 kullanıyorum.
  7. H

Yardım Mi 8 Yazılım

Mi recovery 3.0 çıktı hocam. Anladığım kadarıyla twrp yokmuş.
  8. H

Yardım Mi 8 Yazılım

Yüklü mü bilmiyorum hocam. Migros dan alınmış cihaz. Bootloader açık.
  9. H

Yardım Mi 8 Yazılım

Evet hocam OTA güncellemesi geldi ve hata alıyorum. Fastboot ile yazılım atmak çözer mi acaba?
  10. H

Yardım Mi 8 Yazılım

MIUI 11 güncellemesi geldi. Yapmaya çalıştığımda güncelleme paketi kaydağı doğrulanamadı gibi bir uyarı veriyor. Ne yapmam lazım?
  11. H

Yardım Mi 8 Yazılım

Yok hocam. Tuştan dolayı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Yazılım attıktan sonra olmaya başladı tamamen.
  12. H

Yardım Mi 8 Yazılım

Açık hocam
  13. H

Yardım Mi 8 Yazılım

Hocam cihaz Migros tan alınma Türkiye cihazı. Çin versiyonuymuş, bootloader kilidini açıp global rom yüklemişler. Ben de talimatlara uyup sıkıntısızca yüklemiştim. Ama şimdi de dediğim gibi durduk yere kapanmalar oluyor.
  14. H

Yardım Mi 8 Yazılım

Merhabalar Öncelikle umarım doğru yere açmışımdır konuyu. Yazılım güncellemesi olurken şarja takılan ve bundan dolayı yükleme kesilip yazılımı çöken cihaza XiaoMiFlash programı ile yazılım atmıştım. Şimdi de durduk yere açılıp kapanıyor. Cihazı sıfırlamak fayda etmedi. Sanırım tekrar yazılım...
Üst Alt