Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar üstatlar ; :))
Şu sırada beta roma kafayı taktım . Kurulumu yapıp kullanmaya başladım fakat şöyle bir sıkıntı var başka kullanan başına gelen var mı bilmiyorum rom versiyonu xiaomi eu 21.6.2 ve 21.5.26/27 bu sürümde whatsapp ta kamera hatası veriyor . Sadece bende mi sıkıntı var yoksa...
Merhaba üstatlar şöyle bir sorum olacak cevap ve bilgi verebilen olursa çok sevinirim. xiaomi.eu_multi_HMNote94G_HM9T_V12.0.14.0.QJQCNXM_v12-10 bu romu yükledim . Açılış falan v.s. ayarlarını geçtim fakat telefonda çekiş,sinyal v.b. yok. Wlan bağlanmıyor,bulmuyor, açılmıyor. Efs yedeği vardı...
Merhabalar,
Bu modelde aosp rom deneyenler ya da kullanan lar var mı ? vas ise performans ve genel kullanımı nasıl ? hangi romu önerirsiniz. kurulum aşamaları hakkında bilginiz var mı ?
merhabalar ;
cihazım yurtdışı redmi 9t 4-128 . cihazın botloadır kilidini açıp twrp yükledikten sonra fastboot ekranında kaldı. hangi rom u indirip twrp den kurmaya çalışırsam çalışayım flash yapmıyor. hata veriyor error 7 diye failed to mount vendor ve product ( no such file or directory) mi...
merhabalar ; cihazım yurtdışı redmi 9t 4-128 . cihazın botloadır kilidini açıp twrp yükledikten sonra fastboot ekranında kaldı. hangi rom u indirip twrp den kurmaya çalışırsam çalışayım flash yapmıyor. mi flashtol da denedim olmuyor. cihazda andoid 10 miui 12.05 yüklü idi. yardımcı olabilir misiniz.