hako_99229 kullanıcısının son içeriği

1. hako_99229

Soru Redmi 9T Lime eu beta rom

Merhabalar üstatlar ; :)) Şu sırada beta roma kafayı taktım . Kurulumu yapıp kullanmaya başladım fakat şöyle bir sıkıntı var başka kullanan başına gelen var mı bilmiyorum rom versiyonu xiaomi eu 21.6.2 ve 21.5.26/27 bu sürümde whatsapp ta kamera hatası veriyor . Sadece bende mi sıkıntı var yoksa...
  2. hako_99229

Soru Redmi 9T lime imei repairli

Merhaba üstatlar şöyle bir sorum olacak cevap ve bilgi verebilen olursa çok sevinirim. xiaomi.eu_multi_HMNote94G_HM9T_V12.0.14.0.QJQCNXM_v12-10 bu romu yükledim . Açılış falan v.s. ayarlarını geçtim fakat telefonda çekiş,sinyal v.b. yok. Wlan bağlanmıyor,bulmuyor, açılmıyor. Efs yedeği vardı...
  3. hako_99229

Soru redmi 9t Lime Global V12.0.5 AOSP rom

Merhabalar, Bu modelde aosp rom deneyenler ya da kullanan lar var mı ? vas ise performans ve genel kullanımı nasıl ? hangi romu önerirsiniz. kurulum aşamaları hakkında bilginiz var mı ?
  4. hako_99229

Yardım redmi 9t 4-128 model nosu m2010j19sg

merhabalar ; cihazım yurtdışı redmi 9t 4-128 . cihazın botloadır kilidini açıp twrp yükledikten sonra fastboot ekranında kaldı. hangi rom u indirip twrp den kurmaya çalışırsam çalışayım flash yapmıyor. hata veriyor error 7 diye failed to mount vendor ve product ( no such file or directory) mi...
  5. hako_99229

Yardım redmi 9t 4G model no M2010J19SG

merhabalar ; cihazım yurtdışı redmi 9t 4-128 . cihazın botloadır kilidini açıp twrp yükledikten sonra fastboot ekranında kaldı. hangi rom u indirip twrp den kurmaya çalışırsam çalışayım flash yapmıyor. mi flashtol da denedim olmuyor. cihazda andoid 10 miui 12.05 yüklü idi. yardımcı olabilir misiniz.
Üst Alt