Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çin versiyonunda güncelleme de imei gidiyor ne yazık ki. Modem dosyasını flashlayınca geri geliyor. Eu rom yüklenince gitmiyor bu arada. Benim de Çin versiyonu hepsini denemiş olarak söylüyorum.
Ben direk Taiwan rom kurdum son sürüm, her zaman kendi telefon programı çıkardı ama bu sefer Google arama çıktı. Hemen sıfırlayıp honkok seçtim düzeldi. Artık honkok hariç bütün bölgeler de Google arama çıkıyor her halde.
Hocam hepsini denedim, genel olarak hiç birinde sıkıntı yaşamadım. Stabilite hepsinde iyi. Taiwan romu kendi telefon ve mesaj uygulaması için kurdum ama daha sonra global romda ilk kurulum da bölgeyi honkok seçince yine kendi telefon ve mesaj uygulaması geldiğini öğrenince globala geçip orada...
Twrp ile yapılan hiç bir işlemde IMEI gitmez. Ama her ihtimale karşı twrp den efs yedeğini alıp PC de falan saklayın bir şey olsada yedeği anında yüklerseniz.
Elinize sağlık eu betada çalışıyor geçiş yapıyor tek sorun kameradan geçişte çekilen fotoyu sil deyince birinci sayfada söylenen hatayı veriyor, medya deposunu temizlesekde değişmiyor. Bu romun üstüne aynı romu wipe yapmadan yükleyince düzeliyor mu benim yanlış anladım.