hako06 kullanıcısının son içeriği

1. H

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Kameradan galeriye geçiş düzelmiş mi?
  2. H

Yardım Mi 9 27 w şarj aleti

Tamam hocam gelince mesaj yazın.
  3. H

Hocam varmı cihaz elinizde
  4. H

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Twrp ile yapılan hiç bir işlemde IMEI gitmez. Ama her ihtimale karşı twrp den efs yedeğini alıp PC de falan saklayın bir şey olsada yedeği anında yüklerseniz.
  5. H

Çözüldü Kameradan Galeriye geçiş sorunu sonunda çözüldü.

Elinize sağlık eu betada çalışıyor geçiş yapıyor tek sorun kameradan geçişte çekilen fotoyu sil deyince birinci sayfada söylenen hatayı veriyor, medya deposunu temizlesekde değişmiyor. Bu romun üstüne aynı romu wipe yapmadan yükleyince düzeliyor mu benim yanlış anladım.
  6. H

Çözüldü Kameradan Galeriye geçiş sorunu sonunda çözüldü.

Bu tarz dosya silme yenisini ekleme işlemlerini mixplorer ile yapın sorunsuz program, izinleri de kendisi otomatik ayarlar.
  7. H

Çözüldü Xiaomi.eu MI9 v9.9.6 Romunu Kurabilir misiniz ? (Kameradan Galeriye geçiş sorunu test için)

Kurduktan sonra ne yapmak gerekiyor, ben indiriyorum şimdi
  8. H

Rom [Android Q] Mi 9 - Xiaomi.eu MIUI 11 Kararlı Rom

Evet mi9 için son çıkan stabil eu romu şuan kullanıyorum ve Türkçe. Kameraya geçiş haricinde bir problem yok. Gayet güzel rom.
  9. H

Rom [Android Q] Mi 9 - Xiaomi.eu MIUI 11 Kararlı Rom

Son çıkan rom restart atmıyor
  10. H

Yardım Mi9 kamerada fotoğraf açılmıyor

Ekran videosu alarak geri bildirim yaptım ben fırsat bulan herkes yapsın. Belki kısa sürede bir güncelleme ile çözüm gelir.
  11. H

Güncelleme [Android 10] Mi9 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.2.0 QFAMIXM

twrp varsa yedekleri alıp temiz kurulumla kurabilirsiniz forumda nasıl yapıldığının konuları var eğer bilmiyorsanız.
  12. H

Güncelleme [Android 10] Mi9 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.2.0 QFAMIXM

global beta çıktı biraz önce https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv11/xiaomi.eu_multi_MI9_V11.0.3.0.QFACNXM_v11-10.zip/download
  13. H

Onu görmüştüm birde Samsung un var ama kablosuz şarjda en iyi sonuç kendi 27 w cihazı, oda şu an sadece aliexpres te o sitede de siparişin gelmesi bir dert alması başka dert
  14. H

Aynısından bende almak isterim aliexpres harici link varsa
Üst Alt