Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Magiski kendi uygulaması üzerinden güncelliyordum. Done mesajı geldi telefonu yeniden başlat dedim. System has been destroyed hatası verdi.
1-Fastboot modunda uygulamalar ve veriler yedek alınır mı
2-Fastboot modunda sadece MiFlash ile stock rom mu kurabiliriz. Yani doğrudan eski kullandığım...
-China Rom Kurunca Düzeldi
Dün Pixel Experience 11 kurdum. Arayüzde kasmalar olduğu için eu stabile indirdim. Öncelikle twrpden format data yaptım daha sonra mi flash ile Stock Rom kurmak için klasörü seçtim, flash all işaretledim, flash a bastım Missmatching image and device Hatası aldım...
İphone ve birkaç markada daha olan sahne ışığı modu yani portre fotoğraf çektiken sonra arkaplanı siyah yapma vs. Bu özelliği Note 8 e ekleyebilir miyiz? Cihaz Rootlu.
Redmi note 8 telefonumu Çarşamba günü aldım. İmei atılmış şekilde geldi ve geldiği gün güncelleme vardı internetten recorvery dosyasını indirip kurdum ama telefon twrp modundan çıkmıyordu bende hard reset attım bugünde miui 11 gelmiş ota dan kurmayı deneyince 24% te hata verdi Miui 11 recorvery...
Bunun nedeni İnstagram'ın henüz yeni ekran çözünürlüklerini desteklemiyor olması. Çözüm ise aldığınız ss ya da fotoğrafı, herhangi bir fotoğraf düzenleme uygulamasından 16:9 olacak şekilde kırpıp öyle atmanız. Sorun böyleliklr çözülmüş olucaktır.
İyi forumlar...