Hakko kullanıcısının son içeriği

1. Hakko

Rehber Xiaomi Mi10 Lite Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

Boot loader kilidini açmak size yazılım kurma / kaldırma veya modifiye etme yetkisi verir. Boot lolader telefonunuzu yeni aldığınızda kapalı olarak gelir. Ne yaptığını bilmeyen kişiler tarafından açılmaması önerilir. Hatalı yaptığınız işlemde telefonun açılamaz hale gelmesine sebep olur, yani ne...
  2. Hakko

MIUI 12 Mi 10 Lite - Tayvan Kararlı Rom V12.0.1.0.QJITWXM İndirme Bağlantıları

BL açık olmadan Xiaomi Tool v2 ile yükleme yapmıyor çünkü seçimler arasında taiwan yok ve kendimiz yüklediğimizde xiaomi sunucusundan çekemediğinden kabul etmiyor. 1 haftaya açılır cihaz denerim bende. Teşekkür ediyorum.
  3. Hakko

bakacağım teşekkür ederim.
  4. Hakko

Merhaba, kurulum öncesinde BL açmışmıydınız? EU rom kuracaktım bunu görünce vaz geçtim bir an. Kısaca kullanıcı deneyimlerinizi paylaşırsanız süper olur. Hayırlı olsun.
  5. Hakko

Duyuru - 4. Geleneksel MIUI Türkiye Buluşması (06 Ağustos 2017 Pazar)

Zar zor park yeri bulduk falan derken alanda yerimizi aldık heryer Miui [emoji23][emoji106] Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Hakko

57 diye yaş mı olur yahu araba model yılı falan olmasın o? [emoji23] Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Hakko

Miui Global forumda da paylaşsaydınız an itibariyle Türkiye'de olan miui fanı denk gelir belki veya türkçe forum kulkanmayan ama aktif global kullananlar da var onlar da gelir bakarsınız :) Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Hakko

aksilik olmazsa orada olacağım dostlar :) Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Hakko

Rom Mi Note 2 Global Stable (Kararlı) V8.2.6.0 MADMIDL

rica ederim Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Hakko

uğraşmayla ilgisi yok bildiğim kadarıyla resmen yayınlandığında herkesle beraber çekersiniz bir değişiklik yok zaten birde üzerine root gidiyor bence devam edin :) Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Hakko

sistem kendisi veriyor güncellemeyi bilmem farklı zamanlarda çekiyor bana öncelikli veriyor genelde Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Hakko

Soru Dahili Depolamayı bölmek

yani aslında nand bellekleri bölmek mümkün ama bilgisayar kafasıyla olaya bakmak saçma. yapılacak işlem basit. her daim örneğin titanium backup ile yedeğiniz olacak, twrp eksik olmayacak bu kadar. çöksün çökmesin önemi yok o saatten sonra Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Hakko

Soru Mi Note 2 almak istiyorum ama..

herhalde bu telefonu ilk alanlardan biriyim ben. Pekala kayganlık kamera vb. negatif olarak lanse edilen özellikler bile tercih meselesi. Kimse kimsenin kafasına silah dayamıyor illaki al diye. Bak incele tutuş yazılım vb. detaylı gözden geçir beğenirsen al yoksa alma gayet basit. Her telefon...
  14. Hakko

Xiaomi Mi Note 2 yorum

1 micron kamerada çok saçma bir değer. üretici her ne kadar sony bile olsa tercih eden Xiaomi hatalıdır... camera sadece Gündüz çekim kamerası onda vasat yani... Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Hakko

Xiaomi Mi Note 2 yorum

Kamerayı çok önemsiyorsanız kesinlikle almayın. Bunun dışında farklı bir negatif durumla karşılaşmadım doğrusu. Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt