hakki33 kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım 12.5.2.0 güncelleme sorunu

Merhaba, Hindistan 12.5.1.0 romlu telefonuma otadan 750 MB civarı güncelleme geldi indirdim yeniden başlayınca rom kurulamadı hatası aldı ve şuan otada 2.5 GB güncelleme görünüyor ama saatlerce indiriliyorda kalıyor ama yüzde sıfırı geçip indirilmiyor sorun nedir sizce ekran görüntülerini ekledim.
  2. H

Soru Forum etkinliği

Merhaba redmi note 9 s forum ile ilgili aklına takildi eskiden yeni sürüm çıkınca hemen yayınlanır ve olumlu veya olumsuz yönleri tartisilirdi ama uzun zamandır yeni sürümler yayınlanmıyor yada uzun zaman sonra yayınlanıyor bir sebebi var mıdır
  3. H

Çözüldü Resimdeki işaret

Arkadaşlar saat işaretinin solundaki nedir ve nasıl kapatılır.
  4. H

Yardım TV Yansıtma sorunu

Merhaba arkadaşlar telefon hindistan 12.0.2 sürümünde televizyona yansitmada problem yoktu ama 12.0.3 güncelledikten sonra şu an internette gördüğüm yöntemleri denedim televizyonda kabul et dedikten sonra yine kesiliyor ve bağlanmıyor çözümü bilen var mı?
  5. H

Yardım Kulaklık takılı görünüyor

telefonumda kulaklık sembolü kulaklık takılı olmadığı halde gitmiyor ve hoparlör ve kulaklık disinda konuşamıyorum reset attım yine aynı çözüm varmı?
  6. H

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.6.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

Sizin telde sorun var otomatik guncelliyor
  7. H

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Google Kamera ve Camera2APİ Yükleme Anlatımı

Şu an bu şekilde yaptım kullanıyorum rootu kaldirsam kamera hata verir mi
  8. H

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Google Kamera Yükleme Anlatımı - [Rootsuz]

Geri tuşuyla geçiyorum gereken komutları yazıyorum ama kamera çalışmıyor
  9. H

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Google Kamera Yükleme Anlatımı - [Rootsuz]

Hocam bootloader kilidim açık burda yazılanları yaptım ama olmadı twrp kuruluyor ve ana ekranda şifre istiyor ve ne kadar denediysem olmadı yardımcı olurmusunuz.
  10. H

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.3.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

Güncelleme tekrar açıldı sorun var mı deneyen arkadaşlar bilgi verebilir misiniz.
Üst Alt