Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Hindistan 12.5.1.0 romlu telefonuma otadan 750 MB civarı güncelleme geldi indirdim yeniden başlayınca rom kurulamadı hatası aldı ve şuan otada 2.5 GB güncelleme görünüyor ama saatlerce indiriliyorda kalıyor ama yüzde sıfırı geçip indirilmiyor sorun nedir sizce ekran görüntülerini ekledim.
Merhaba redmi note 9 s forum ile ilgili aklına takildi eskiden yeni sürüm çıkınca hemen yayınlanır ve olumlu veya olumsuz yönleri tartisilirdi ama uzun zamandır yeni sürümler yayınlanmıyor yada uzun zaman sonra yayınlanıyor bir sebebi var mıdır
Merhaba arkadaşlar telefon hindistan 12.0.2 sürümünde televizyona yansitmada problem yoktu ama 12.0.3 güncelledikten sonra şu an internette gördüğüm yöntemleri denedim televizyonda kabul et dedikten sonra yine kesiliyor ve bağlanmıyor çözümü bilen var mı?
Hocam bootloader kilidim açık burda yazılanları yaptım ama olmadı twrp kuruluyor ve ana ekranda şifre istiyor ve ne kadar denediysem olmadı yardımcı olurmusunuz.