Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi akşamlar arkadaşlar. Şu ana kadar zevkle kullandığım Xioami Mi 8 se telefonumdan soğumaya başladım. Orjinal bataryaya taktırmama rağmen şarj aşırı derece hızlı bitiyor. Hızlı şarj özelliği de kayboldu. Farklı adaptör ve kablo denememe rağmen telefon hızlı şarj olmuyor. Ultra güç modu devre...
merhaba arkadaşlar, son beta güncellemesini yüklerken telefon twrp ekranında takılı kaldı. fastboot kısmına geçiş yapabiliyorum. telefonu açabilmek için ne yapabilirim acil yardım lütfen? Bu arada ekrandaki twrp 3.2.3-1227
İyi akşamlar herkese. Xiaomi Mi 8 SE telefonumda v.11.0.3 güncellemesinden sonra şöyle bir problem yaşıyorum. WhatsApp'tan foto göndermeye çalışıyorum fakat foto seçerken başka bir foto çıkıyor hemen. Yani istediğim foto değil de apayrı bir foto çıkıyor ekranda. Çözümü nedir bilen var mı...
Merhaba arkadaşlar.
Telefonuma kararlı sürüm olan V11.0.2 sürümünü yükledim. Ancak herhangi bir uygulamaya girip çıktıktan sonra uygulama simgesi kayboluyor. Simge kayboluyor ama alt tarafta uygulama yazısı kaybolmuyor, sadece Simge kayboluyor. Bu problemin çözümü nedir acaba??
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır telefonumda şöyle bir sorun var. Bluetooth açık olduğu zaman wifi çok zayıf oluyor ya da sürekli olarak kopmalar yaşanıyor. Bunun bir çözümü var mı acaba. Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Bende de şöyle bir problem var dostlar. Whatsapptan atılan herhangi bir YouTube linki açılmıyor maalesef, karanlık ekran takılıp kalıyor. Herhangi bir çözüm bilen var mı?