hakanyigit27 kullanıcısının son içeriği

1. hakanyigit27

Uygulama Arama ekranı gelmiyor

Arkadaşlar note 10 litre eu rom ilk sürümü yükledim arama ekranı gelmiyor twrp den flaslamak için call screen Fox dosyası forumda bulamadım linkini yada uygulamayı atacak arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  2. hakanyigit27

Yardım Google Fotoğraflar kullanımı

Google fotoğraflar senkronize etmeden siliyor olabilir misiniz acaba? Yani resmi çektikten sonra google fotoyu senkronize edin yedeklemeyi yapsın öyle deneyin birde. Aklıma sadece bu geldi. Ben uzun zamandır kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. hakanyigit27

İpucu Mi 9T-Mi9T Pro/Redmi K20-K20 Pro Hakkında -Sıkça Sorulan Sorular - Önemli İpuçları ve Çeşitli Rehberler

Teşekkür ederim. Gözümün önündeymiş o kadar da baktım halbuki [emoji2960] Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. hakanyigit27

İpucu Mi 9T-Mi9T Pro/Redmi K20-K20 Pro Hakkında -Sıkça Sorulan Sorular - Önemli İpuçları ve Çeşitli Rehberler

Bazı videolarda pop up kameranın açılma sesinin değiştirile bildigini söylediler ama ben bulamadım. Bi fikri olan var mı acaba Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. hakanyigit27

Yardım Redmi note 6 pro

Bu konu ile ilgili forumda açılmış konu var. Malesef 10.2.2 biraz sorunlu bir güncelleme oldu en iyisi 10.2.1 sürümünü recovery olanını indirip güncelleme kısmından kurmanız. MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. hakanyigit27

Soru 4G bağlantısı LTE

Bende mi8 se var band 20 yok ama çok rahat şekilde şehir içinde 4g kullanıyorum. Hattım Türk telekom MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. hakanyigit27

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Link çalışmıyor MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. hakanyigit27

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Evet aynen denedim yüklemedi. MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. hakanyigit27

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Arkadaşlar bugün mi8 se aldım cihazın sürümü 8.7.5 güncelleme kısmında indir yazıyordu tıkladım indirdi ve yükle diyor yükle dersem sıkıntı olur mu yoksa twrp ile mi yapmak lazım MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yükle deyice de bu yazı geliyor
  10. hakanyigit27

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Bootloader kilidinin açık olduğuna nereden bakıyoruz? Telefon açılırken ekranda altta kilit işareti var ve unlocked yazıyor bende. Yazılım ve geri kalanlar tümü sizinkiyle aynı MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. hakanyigit27

Yardım Güncelleme sonrası yardım Xiaomi Note 6 pro

Bu konu ile ilgili forumda açılmış konu var. Malesef 10.2.2 biraz sorunlu bir güncelleme oldu en iyisi 10.2.1 sürümünü recovery olanını indirip güncelleme kısmından kurmanız. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. hakanyigit27

Tema İOS 13x Kilit Ekranı Çok Kullanışlı

3.parti hatasından dolayı .mtz olarak yukleyemeyen arkadaşlar için Bu tema telefonun kendi Temalar uygulamasında var. Kişiselleştirme kısmından kilit ekranı olarak bu tema seçilebilir Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. hakanyigit27

Yardım Mesalarım gitmiyor (Başarısız)

Tüm verileri temizlediğiniz kısımda uygulama izinleri var onlar kapanmış olabilir mi bir bakın tüm izinleri açın.. Ayrıca Google da Turkcell'de mesajlarım gitmiyor konusunun farklı çözümleri var (sms ayarlarını Turkcell müş.hzm. tekrar yaptırmak gibi) bakabilirsiniz. Redmi Note 6 Pro...
  14. hakanyigit27

Yardım 10.2.2.0 Kararlı sürüm sorunu !

Çözüldü - Mui 10.2 Ekran Geç Açılıyor Bootloader kilidini falan açmadan bu konuda yazanları oku çok basit bir işlemle 10.2.1 sürümüne dönüş yap sorunlarından kurtulacaksin. Rom - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.2.2.0 OEKMIXM Global Kararlı Rom Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk...
  15. hakanyigit27

Soru Mi8 lite Klavye

SwiftKey de Google hesabınızla oturum açın 100e yakın farklı temalar var. Ve bence Gboard dan daha güzel temalar Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt