hakanyigit27 kullanıcısının son içeriği

1. hakanyigit27

Yardım Rehber Silindi

Google hesabını çıkıp geri girmeyi deneyin yada google hesabınızı bilgisayardan açıp kişiler uygulamasına bakın orada kişiler duruyor mu. Aklıma gelen bunlar 2211133G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. hakanyigit27

Yardım Rehber Silindi

Google Kişiler uygulamasına girip ayarlar kısmından yapılan değişiklikleri geri al seçeneğinden deneyebilirsiniz 2211133G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. hakanyigit27

Yardım Xiaomi 13 Şarjım yavaş mı doluyor?

Senin şarj aletin orjinal değil yada ara kablosu 67w desteklemiyor. Ben de Xiaomi 13 kullanıyorum global rom ve max 67w yazıyor şarj olurken 2211133G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. hakanyigit27

Yardım Mi 11 ultra Google da siyah ekranlar cikiyo

Dediğiniz olay Chrome'da çıkan saçma sapan reklamlar. O siyah çıkanlara dokununca reklam sayfalarına atıyor. Öyle titreyerek çıkması da sanırım reklam ile cihazın birbirini bloklama savaşı M2102K1G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. hakanyigit27

Soru Oneplus 65Watt şarj aleti nerden alınır?

Facebook oneplus gruplarında Emin Yılmaz diye bir arkadaş var iletişime geçip alabilirsiniz. Not: Ben bu kişiyle bir şey alıp satmadım ama grupta yıllardır hakkında tek bir şikayet görmedim/duymadım. Gördüğüm bildiğim kadarıyla güvenilir birisi. KB2000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. hakanyigit27

Rehber [Android 11/10] OnePlus Modelleri için VoLTE - VoWifi Aktif etme Rootsuz

Bir şeyi eksik yapiyorsundur. Ben de bugün aynı sürüm 8t de yaptım aktif oldu. KB2000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. hakanyigit27

Soru Telefonunuza gelen son güncelleme

Peki bu QFN ile başlayan rom hangisi?? Bendeki cihaz sürümü QFN ile başlıyor 12.0.3 miui global yazıyor Ne güncelleme alıyor ne bir şey. Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. hakanyigit27

Tema Temalarım Markette

Tevfik_Akman Evet bu güncellenmiş hali benim dediğim ise bu resimdeki eski hali M2012K10C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. hakanyigit27

Tema Temalarım Markette

Tevfik_Akman kardeş senin markette New MacOs diye bir teman var sanırım ikonları güncellenmişsin eski ikonlar çok daha güzeldi ne yaptımsa bulamadım markette. Global rom kullanmasam mtz olarak buldum ama 3. Parti hatası veriyor!! Tekrar eski halini nasıl yükleyebilirim acaba M2012K10C...
  10. hakanyigit27

Recovery Mi Note 10 Lite TOCO [UNOFFICIAL] OrangeFox Recovery R11

Telefonda hiç twrp kurulu değil eski konudaki tek tuş twrp de silinmiş... şimdi ben bu orange foxu nasıl kurabilirim Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. hakanyigit27

Çözüldü Volte ve vowifi çalışmıyor

Poco f2 pro konusunda eu 12.5 konusu var orada volte yi nasıl aktif etmeniz gerektiğini anlatmış arkadaş POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. hakanyigit27

MIUI 12.5 Mi 9T Pro / K20 Pro [ Miui 12.5 ] - Eu Beta Rom Kurulum Talimatları ve İndirme Bağlantıları

cihaz acıldıktan sonra dfe yuklemek lazım diyor ilk mesajda. benim cihaz nedense rom flaşlarken failed veriyor sonrada baska ne rom yuklemeye calıştımsa error verıyor. reboot recovery yapmaya calıştım no os installed hatası veriyor tek care fastboot rom yukleyerek acıldı
  13. hakanyigit27

MIUI 12.5 Mi 9T Pro / K20 Pro [ Miui 12.5 ] - Eu Beta Rom Kurulum Talimatları ve İndirme Bağlantıları

burada yazılan her seyi yaptım ama rom yuklenirken hata verdi twrp surum 3.5.9.0 şimdi reboot yapmak istediğimde no os intalled hatası alıyorum twrp de kaldım yadım edebilecek var mı
  14. hakanyigit27

MIUI 12 Mİ 9T Pro / Redmi K20 Pro - Global Kararlı Rom V12.0.5.0.QFKMIXM İndirme Bağlantıları

Recovery olanı indirip twrp den flashladım ama hata veriyor yüklenmiyor ben bir şeyi yanlış mı yapıyorum acaba? İndirip twrp den güncelleme yapabilen oldu mu. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. hakanyigit27

Uygulama Arama ekranı gelmiyor

Arkadaşlar note 10 litre eu rom ilk sürümü yükledim arama ekranı gelmiyor twrp den flaslamak için call screen Fox dosyası forumda bulamadım linkini yada uygulamayı atacak arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Üst Alt