Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google hesabını çıkıp geri girmeyi deneyin yada google hesabınızı bilgisayardan açıp kişiler uygulamasına bakın orada kişiler duruyor mu. Aklıma gelen bunlar
2211133G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Google Kişiler uygulamasına girip ayarlar kısmından yapılan değişiklikleri geri al seçeneğinden deneyebilirsiniz
Senin şarj aletin orjinal değil yada ara kablosu 67w desteklemiyor. Ben de Xiaomi 13 kullanıyorum global rom ve max 67w yazıyor şarj olurken
Dediğiniz olay Chrome'da çıkan saçma sapan reklamlar. O siyah çıkanlara dokununca reklam sayfalarına atıyor. Öyle titreyerek çıkması da sanırım reklam ile cihazın birbirini bloklama savaşı
M2102K1G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Facebook oneplus gruplarında Emin Yılmaz diye bir arkadaş var iletişime geçip alabilirsiniz. Not: Ben bu kişiyle bir şey alıp satmadım ama grupta yıllardır hakkında tek bir şikayet görmedim/duymadım. Gördüğüm bildiğim kadarıyla güvenilir birisi.
KB2000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki bu QFN ile başlayan rom hangisi?? Bendeki cihaz sürümü QFN ile başlıyor 12.0.3 miui global yazıyor Ne güncelleme alıyor ne bir şey.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tevfik_Akman kardeş senin markette New MacOs diye bir teman var sanırım ikonları güncellenmişsin eski ikonlar çok daha güzeldi ne yaptımsa bulamadım markette. Global rom kullanmasam mtz olarak buldum ama 3. Parti hatası veriyor!! Tekrar eski halini nasıl yükleyebilirim acaba
M2012K10C...
Telefonda hiç twrp kurulu değil eski konudaki tek tuş twrp de silinmiş... şimdi ben bu orange foxu nasıl kurabilirim
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Poco f2 pro konusunda eu 12.5 konusu var orada volte yi nasıl aktif etmeniz gerektiğini anlatmış arkadaş
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cihaz acıldıktan sonra dfe yuklemek lazım diyor ilk mesajda. benim cihaz nedense rom flaşlarken failed veriyor sonrada baska ne rom yuklemeye calıştımsa error verıyor. reboot recovery yapmaya calıştım no os installed hatası veriyor tek care fastboot rom yukleyerek acıldı
burada yazılan her seyi yaptım ama rom yuklenirken hata verdi twrp surum 3.5.9.0 şimdi reboot yapmak istediğimde no os intalled hatası alıyorum twrp de kaldım yadım edebilecek var mı
Recovery olanı indirip twrp den flashladım ama hata veriyor yüklenmiyor ben bir şeyi yanlış mı yapıyorum acaba? İndirip twrp den güncelleme yapabilen oldu mu.
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar note 10 litre eu rom ilk sürümü yükledim arama ekranı gelmiyor twrp den flaslamak için call screen Fox dosyası forumda bulamadım linkini yada uygulamayı atacak arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim