Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar note 10 litre eu rom ilk sürümü yükledim arama ekranı gelmiyor twrp den flaslamak için call screen Fox dosyası forumda bulamadım linkini yada uygulamayı atacak arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Google fotoğraflar senkronize etmeden siliyor olabilir misiniz acaba? Yani resmi çektikten sonra google fotoyu senkronize edin yedeklemeyi yapsın öyle deneyin birde. Aklıma sadece bu geldi. Ben uzun zamandır kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazı videolarda pop up kameranın açılma sesinin değiştirile bildigini söylediler ama ben bulamadım. Bi fikri olan var mı acaba
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu konu ile ilgili forumda açılmış konu var. Malesef 10.2.2 biraz sorunlu bir güncelleme oldu en iyisi 10.2.1 sürümünü recovery olanını indirip güncelleme kısmından kurmanız.
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende mi8 se var band 20 yok ama çok rahat şekilde şehir içinde 4g kullanıyorum. Hattım Türk telekom
Arkadaşlar bugün mi8 se aldım cihazın sürümü 8.7.5 güncelleme kısmında indir yazıyordu tıkladım indirdi ve yükle diyor yükle dersem sıkıntı olur mu yoksa twrp ile mi yapmak lazım
Yükle deyice de bu yazı geliyor
Bootloader kilidinin açık olduğuna nereden bakıyoruz? Telefon açılırken ekranda altta kilit işareti var ve unlocked yazıyor bende. Yazılım ve geri kalanlar tümü sizinkiyle aynı
Bu konu ile ilgili forumda açılmış konu var. Malesef 10.2.2 biraz sorunlu bir güncelleme oldu en iyisi 10.2.1 sürümünü recovery olanını indirip güncelleme kısmından kurmanız.
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3.parti hatasından dolayı .mtz olarak yukleyemeyen arkadaşlar için Bu tema telefonun kendi Temalar uygulamasında var. Kişiselleştirme kısmından kilit ekranı olarak bu tema seçilebilir
Tüm verileri temizlediğiniz kısımda uygulama izinleri var onlar kapanmış olabilir mi bir bakın tüm izinleri açın.. Ayrıca Google da Turkcell'de mesajlarım gitmiyor konusunun farklı çözümleri var (sms ayarlarını Turkcell müş.hzm. tekrar yaptırmak gibi) bakabilirsiniz.
Redmi Note 6 Pro...
Çözüldü - Mui 10.2 Ekran Geç Açılıyor
Bootloader kilidini falan açmadan bu konuda yazanları oku çok basit bir işlemle 10.2.1 sürümüne dönüş yap sorunlarından kurtulacaksin.
Rom - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.2.2.0 OEKMIXM Global Kararlı Rom
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk...
SwiftKey de Google hesabınızla oturum açın 100e yakın farklı temalar var. Ve bence Gboard dan daha güzel temalar