HakanXD kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Redmi Note 9 Pro

OrangeFox versiyonu official olarak bulunabiliyor, TWRP üzerinden stock ROM yuklemesi mantıksız bence, en iyisi Fastboot üzerinden stock ROM flashlanması. crDroid falan da kursan cihaz açılır hem TWRP'ye hem de Fastboot'a erişimin var sonuçta onuda yapamam diyorsan bir telefoncudan destek alma...
  2. H

Soru Redmi note 9s curtana custom rom

Merhaba yakın zamanda cihazımın bootloader kilidini açmayı ve Custom ROM kurmayı dusunuyorum, cihazım Redmi Note 9S curtana miatool destekleyen official tum ROM'lara açığım şu an aklımda LineageOS ve crDroid var siz ne dersiniz bu konu hakkında bir de MIUI kuruluyken Custom ROM kurmak icin...
  3. H

Yardım POCO X3 Pro MIUI logosunda kalıyor

Edl mode ile stock rom lazım.
  4. H

Yardım Eski telefondan yeni telefona taşıma

Smart switch iyi bence kullanışlı
  5. H

Soru Veriler silinmeden bootloader kilidi açma

Pekala hocam cevabın için teşekkür ederim ahize sorununu nasıl hallederim volume Master goodev adlı yazılım ahize sesini yukseltiyor bunun yaptığı şeyi root olmadan ve arka planda calısmadan kendi cihazima uyarlayabilir miyim?
  6. H

Soru Veriler silinmeden bootloader kilidi açma

Merhabalar yaklaşık 3 yıldan fazla bir süredir Redmi Note 9s(curtana) TR ROM MIUI 14 cihazını kullanıyorum daha önce bootloader kilidi açılmamış bir cihazı verileri silinmeden kilit açma gibi bir işlem yapilabiliyor mu veya TWRP gibi Full Backup alabilecek fotoğraflar VID vs silinmeden PC'ye...
Üst Alt