hakantr kullanıcısının son içeriği

1. hakantr

Satış Ekran Değişimi Yapılır...Teknik Servis ve Yedek Parça ...

mi4 şarj olmuyor, batarya değişimi yapıyor musnuz?
  2. hakantr

Satış Tamir, yedek parça, servis, NANO KAPLAMA, Cam değişimi

Tamam Koray, ben mi defterini kapattım. Bundan sonra tr garantili ürünleri yönelirim MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. hakantr

Hadi kardeşim MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. hakantr

Bir daha buraya yazmıyorum, etik değerlerinizi kökten inceleyin. Dinci vs çamura yatmayin... İşi siyasete vs çekip konu değiştirme... ......Konu iş ahlakı......... Yalan dediğiniz şeyleri ispat için tek tek uğraşmak istemiyorum, herkes biliyor o yazışmaları takip edenler... Garanti ile ilgili...
  5. hakantr

Bu da ekran MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. hakantr

Yeni bir selduman faciası.. Vol2 Bilenler bilir Ekrani giden mi4ü geçen kasım ayında gönderdiğim bu kişi,nisan ayında telefonu tamir edip bana gönderdi Telefon zor bela geldi Ekran 3 ay sonra hoparlor kenarlarından tık diye inceden çatlamaya başladı, ertesi gün şarj azalinca Batarya yüzde...
  7. hakantr

Yardım Anker-Ugreen-Aukey-BlitzWolf Usb kablo-Şarj Bu Markalardan Hangisini Önerirsiniz

UGREEN çok kaliteli, mi için onun şarj kablosunu kullanıyorum. AliExpress ten almıştım. MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. hakantr

Haber Xiaomi Mi Notebook Air 13.3″ Güncellendi

Ciddi düşünüyorum f klavyesi olmaması işi bozuyor MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. hakantr

Soru Xiaomi Türkiye'ye resmi olarak giriyor.

Fiyatlar artacaktır, en az yüzde 15-20 düzeyinde bekliyorum. MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. hakantr

Satıldı Sıfır Type C kablo Hızlı Şarj UGREEN

Ürün satıldı, konu kilitlenebilir MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. hakantr

Satış F.Öksüz * Xiaomi Ön Ödemeli Genel Satış

Eser in varsa koyup satarsin ya da alternatif sunarsin. Satıcının yanındayım. Zaten meraklılara yönelik bir satış. İsteyen alır, herkese hayırlı kazançlar. MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. hakantr

Uzunluk 1 metre. PTT kargo ile gönderim sağlanacak adrese teslim. MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. hakantr

İhtiyacı olana gönderebilirim arkadaşlar. Sıfır ürün. UGREEN marka. 20TL kargo karşıdan ödemeli, 30 TL ücretsiz kargo. MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. hakantr

Madalya MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.

Mi4 3/16 M4 2/16 Piston kulaklık MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. hakantr

Tema DifferentUI v3.0 [Güncellendi][FINAL]

Temalar İçe aktar Hata verdi, 3. Parti desteklenmiyor MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt