hakanozerh kullanıcısının son içeriği

1. hakanozerh

Satış Mi 9T Pro 6/64 Yurtdışı

Herkese selamlar. Yurtdışı 9T Pro cihazımı satıyorum. Cihazım yurtdışı imei kayıtlı mavi renk. Kozmetik olarak sıkıntısız kutu ve şarj aleti eksiksiz. Resimler ektedir, forumdan dm yoluyla ulaşabilirsiniz. Kocaeli içi elden teslim diğer illere havale sonrası kargo yapılır. Üste para...
  2. hakanozerh

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Bu rom olmuş, 9 SE ciler saldırın :D
  3. hakanozerh

Yardım Mİ9 SE ROM ÖNERİSİ VEREBİLİR MİSİNİZ ?

Miui 11 kullanmak istemiyorsanız bence gelmiş geçmiş en iyi rom Miroom 9.3.3 Miui 11 olacak dersenizde Masik 8.2
  4. hakanozerh

MiRoom hastası biri olarak miui 11 den sonra akıcılığı ve stabilliği kaybettiler. Şu an masik 8.2 deyim. Gayet başarılı cihazım 9 se.
  5. hakanozerh

Yardım Mi8 lite çöp oldu

Gece gece arkadaş şaka galiba
  6. hakanozerh

Sohbet Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi Hk.

https://www.akilliphone.com/incele/baseus-tws-w01-cift-kablosuz-bluetooth-5-0-kulaklik-101893 Bu kulaklığı önerebilirim, kutusunun 2000 mah bataryasi var. Bas ve tizlerde cok iyi. Kuzenimde deneyimlemistim. Fiyatida özelliklerine gore cok iyi
  7. hakanozerh

olabilir evet drunk~~
  8. hakanozerh

Genelde her romda oluyor bu ama ?
  9. hakanozerh

Yardım Gelen Arama Cevaplama

Nerede tam olarak
  10. hakanozerh

Yardım Gelen Arama Cevaplama

Merhaba, Gelen çağrıları Ses açma - Kapatma tuşları ile cevaplama seçeneğimiz var mıdır ? Bir sorum daha olacak, MiRoom da bulunan ve çok hoşuma giden saat widgetını (örnek ekte) nasıl eu roma atabilirim ? 1572602681 UP
  11. hakanozerh

Yardım Telefonumun GMAIL'e alerjisi var

valla hocam, o zaman bu xiaomi cihazları insan ayırıyor. Araştırıp bildirimle ilgili bütün ayarları yapıyorum. Sizin gibi olmak için ne önerirsiniz ?
  12. hakanozerh

Yardım Telefonumun GMAIL'e alerjisi var

Cihazım 9Se aynı sorun bende de var. Spark mail tavsiye ederim. Ayrıca miui da bildirim sorunu yok diyenin aklına şaşarım.
  13. hakanozerh

Soru Redmi Note 8 Almayı Düşünüyorum?

Evet proyla karıstırdım pardon
  14. hakanozerh

Soru Redmi Note 8 Almayı Düşünüyorum?

İşlemcisinden dolayı almanızı tavsiye etmiyorum.
Üst Alt