Hakanmiui kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru Redmi 7 miui 12

Redmi 7 cihazına miui 12 güncellemesi alan var mı?
  2. H

Soru Bootloader ve USB hata ayıklama.

Geliştirici seçeneklerinden oem kilidi ve USB hata ayıklamayı açsam Bir sıkıntı olur mu? İlerde cihazda bir sıkıntı olursa diye açmayı düşünüyorum. Yani bazı arkadaşlar yazmış güncellemede mi ekranında kaldı diye o yüzden müdehale amaçlı. Teşekkürler.
  3. H

Yardım Miui 10.3.1 redmi S2 bildirim sorunu

Arkadaşlar miui 10.3.1 sürümü kullanıyorum ama bildirim geldiği zaman üstüne tıklıyorum açılmıyor. Ve bildirim simgesi gözüküyor ama bildirim yok.
  4. H

Soru Redmi S2 peftrtu

Arkadaşlar miui peftrtu miui11 alan var mi
  5. H

Yardım Bildirim simgesi

Arkadaşlar benim cihazımda örneğin bundle'dan bildirim geliyor siliyorum. Yine de orada simgesi gözüküyor. Bu sorunu yaşayan var mı. Bazı uygulamalarda. Can sıkıcı
  6. H

Çözüldü Redmi S2 Güncelleme

Teşekkür ederim
  7. H

Yardım Redmi S2 5.ay kasada yamulma var

Benim cihazım 4. Ayında şimdilik bir yamulma yok
  8. H

Yardım Redmi S2 5.ay kasada yamulma var

Fotoğraf atabilir misin Sent from my Redmi S2 using Tapatalk
  9. H

Recovery Redmi 6 Twrp 3.3.1-0602 Tek Tuş Yükleme Aracı

Hocam bu yöntemle diğer cihazlara yapabilir miyiz redmi s2 var bende
  10. H

Çözüldü Redmi S2 Güncelleme

Merhaba bende s2 kullanıyorum ama cihazımda Turkcell rom kurulu bende yapsam sorun olur mu
  11. H

Çözüldü Redmi S2 Global Versiyon İthalatçı Hinliği

En sonda ki rom olan link kırık
  12. H

MIUI 11 Redmi S2 Global Stabil MIUI 11 V11.0.2.0 İndirme Bağlantıları

Lütfen beni mazur görün cihazımda türkcell rom yüklü ben custom recovery atmak istiyor um ama Bootloader kilidi açma ve recovery yüklemeyi bilmiyorum. Cihazım 32 bit modunda çalışıyor nasıl twrp yükleyebilirim teşekkür ediyorum
  13. H

Çözüldü Redmi S2 Global Versiyon İthalatçı Hinliği

Bunu yaptığımızda garanti gider değil mi birde aynı yöntemle custom rom yükleyebilir miyiz
  14. H

Rom [Android 10] Redmi S2 Havoc-OS 3.0

Teşekkür ederim hocam. Bunu görünce sevindim batarya kullanımı nasıl bu romda Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. H

Soru Redmi S2 OEFTRTU Rom

Bugün geldi güncelleme sonunda yükleyebildim Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt