hakankocatepe kullanıcısının son içeriği

1. hakankocatepe

Yardım Cihaz Önerisi

Merhabalar. i11 kullanmaktayım. Androide döneceğim. Özellikleri yüksek bir cihaz almak istiyorum. Cihaz önerilerini bekliyorum. Teşekkür ederim. Fiyat aralığım 7-8bin ₺
  2. hakankocatepe

Soru X3 NFC - AirPods Uyumu?

Merhaba arkadaşlar. X3 NFC cihazında Apple AirPods kullanan var mı? Daha önce Redmi 9ste denemiştik ama tam uyumlu olmadığı İçin sesi çok az veriyordu.
  3. hakankocatepe

Recovery Redmi Note 10s TWRP 3.5.2 (Beta 5)

08/11/2021 Değişiklikler (Beta 5) : - Format Data hatası düzeltildi. Geliştirici : myusernameiswhat Hatalar : TWRP dokunma titreşimi çalışmıyor. Kurulum Talimatları : - fastboot flash boot twrp.img - fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img - fastboot reboot...
  4. hakankocatepe

Video Netflix Cihazınızla Uyumlu Değil Hatasının Çözümü

Arkadaşlar Xiaomi cihazlarda bl kilidi açılmış ya da rootlu cihazlarda yaşanan Netflix cihazınızla uyumlu değil sorununun çözümü ile ilgili bir video paylaşmak istiyorum. Deneyenler geri dönüş yaparsa sevinirim.
  5. hakankocatepe

Mod Gereksiz Uygulamları Kaldırma Aracı (Global)

Cihazda (Global) Stock romla gelen gereksiz google uygulamalarını ve diğer uygulamları kaldırmak için hazırladığım pakettir. Diğer cihazlarda da kullanabilirsiniz. Kullanım : -Cihazınızı bilgisayara bağlayın. -Geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı açarak gerekli izni verin...
  6. hakankocatepe

Soru RN8 Pro Geekbench

Cihaz hindistan sürümü. Henüz bl kilidi açamadım. Geekbench sonucu bu şekilde. Romdan kaynaklı olabilir mi?
  7. hakankocatepe

Yardım RN 8 Pro Adımsayar Sorunu

Arkadaşlar rn 8 pro cihazda adımsayar kullanan var mı? Mi Sağlık uygulaması hata veriyor ve anında saymıyor. Çalışan alternatif bir uygulama önerecek var mı?
  8. hakankocatepe

Soru Notr 8 Pro Yeni Kullanım Soruları

Arkadaşlar merhaba. Cihazı yeni aldım. Forumdaki konulardan anladığım kadarıyla yazılımı Hindistan. Bootloader kilidi açmak için işlem başlattım. Kilit açılmadan önce cihaza Avrupa beta romu yüklenebilir mi? Ayrıca cihaz için kullanan arkadaşlar tavsiyelerde bulunabilir mi?
  9. hakankocatepe

Mi Band 4 Teknik özellikler & Genel bilgiler

Band2den 4e geçmeye değer mi sizce arkadaşlar?
  10. hakankocatepe

Mi Band 4 Teknik özellikler & Genel bilgiler

Arkadaşlar bazı forumlarda Mi Band 4'ün fazla adım saydığı (arabada ya da ofiste otururken) yorumlarına rastladım. Almayı düşünüyorum ama bu sorun aklımı karıştırıyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Ve güncellemeler ile giderilecek bir sorun mu? Mi Band 2'de bu sorunla karşılaştım çünkü.
  11. hakankocatepe

Rehber Mi Bandage ile Mi Band 2 SMS ve Whatsapp bildirim içeriğini okuma

Premium almaya değer mi sizce?
Üst Alt