hakankinqqq103 kullanıcısının son içeriği

1. H

HyperOS k60 için dolby atmos, viper...

k60 twrp linki verirmisin hyper os için twrp bulamadım cihazdaki yüklü olan donup kalıyor çalışmıyor ve kurarken telefon sıfırlanırmı
  2. H

Soru Redmi K60 / Poco F5 Pro

Kurarken slot değiştirme felan yapiyomuyuz bu romu
  3. H

Çözüldü Poco F5 Pro / K60- Acayip sorunlar Yumağı

Hocam elite rom diye bı rom varmış onu kurmak istiyorum eu romdan geçmek sıkıntı yaratır mı yarın halletmem lazım bunu PC yok evde PC bulcam arkadaştan ondan yapcam bu işlere az çok hakimim ama kusursuz deilim o yüzden adım adım anlatırsanız çok memnun olurum romun linki burda...
  4. H

Yardım Redmi K60 kötü Video performans

Elite romun kurulumunu anlatır mısın ben hakimim zaten ama hata yapmamak adına garantiye almak için soruyorum
  5. H

Soru Redmi K60 / Poco F5 Pro

Kurulumu anlatır mısınız rica etsem
  6. H

Globalı recovrymi indiriyim fastboot mu twrp ile uğraşmak istemiyorum mi flash ile atsam sorun ölümü edl moda geçerse sıkıntı ama cihaz
  7. H

Aynı sorun şuan bende var telefonu ayarlardan sifirladim düzeldi fakat bu geçici bi çözüm hangi romu kurdun linki varmı ve birdaha bu sorunla karşılaştınmı çünkü ben bunun mıuı 14 ile alakalı olduğunu düşünüyorum
  8. H

Rehber Mi A3 Unbrick rehberi [Android 11]

reis allah razı olsun senden 1 yıldır bekleyen telefonu tamir ettim sayende edl modda kalmıştı telefon kaçkere yazılım atmaı denedim olmadı açılmadı sayende telefonu kurtardım sahara fail hatası alanlar telefonu şarja takın falan telefon açılır o sırada edl moda alın tekrar tekrar deneyin...
  9. H

Rehber Mi A3 Unbrick rehberi [Android 11]

ilk kuruluşta başarılı oldu ama telefon hala edl moddaydı rawprogram 1 e geçtim sonra dediğniz gibi hepsizi sırayla kurun demişsiniz bu sefer sahara fail hatası verdi anlamadığım ilk kuruluşta başarılı olmasına rağmen açılmadı telefon
Üst Alt