Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam elite rom diye bı rom varmış onu kurmak istiyorum eu romdan geçmek sıkıntı yaratır mı yarın halletmem lazım bunu PC yok evde PC bulcam arkadaştan ondan yapcam bu işlere az çok hakimim ama kusursuz deilim o yüzden adım adım anlatırsanız çok memnun olurum romun linki burda...
Aynı sorun şuan bende var telefonu ayarlardan sifirladim düzeldi fakat bu geçici bi çözüm hangi romu kurdun linki varmı ve birdaha bu sorunla karşılaştınmı çünkü ben bunun mıuı 14 ile alakalı olduğunu düşünüyorum
reis allah razı olsun senden 1 yıldır bekleyen telefonu tamir ettim sayende edl modda kalmıştı telefon kaçkere yazılım atmaı denedim olmadı açılmadı sayende telefonu kurtardım sahara fail hatası alanlar telefonu şarja takın falan telefon açılır o sırada edl moda alın tekrar tekrar deneyin...
ilk kuruluşta başarılı oldu ama telefon hala edl moddaydı rawprogram 1 e geçtim sonra dediğniz gibi hepsizi sırayla kurun demişsiniz bu sefer sahara fail hatası verdi anlamadığım ilk kuruluşta başarılı olmasına rağmen açılmadı telefon