Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuzenimle aynı sokakta oturuyoruz ikimiz de türknetin aynı paketini kullanıyoruz bende sürekli devre dışı kalıyor onun evinde hiç olmadı sorun belki iss kaynaklı ama daha çok modem kaynaklı gibi duruyor zaten destek kaydı açtım ilgilendiklerini söylediler umarım olumlu sonuç alırım yardımınız...
memocaan hocam efs yedeğini geri yükleyip işlemleri tekrarladım sonuç aynı akıllı wifi modu kapalı modemin dibinde olsam da devre dışı kalıyor bir süre sonra ben superonline modemi (huawei hg658v2) ile turknet kullanıyorum dün kuzenime gittim zyxel (modelini bilmiyorum) ile turknet kullanıyor...
İlk başta turkey volteyi active edip row commercial deactive ettim sildim uçak moduna aldım çalıştı 5dkda koptu bir tanıdığım yanlış yaptığımı söyledi rehberde yazanı yaptım turkey volteyi deactive yapıp sildim dt greece active yaptım ama yine uçak modunda 5 dkda kapanıyor uçak modu kapalı...