hakanisler kullanıcısının son içeriği

1. hakanisler

Soru Mi hesabı istemeyen miui rom

MIUIFluid v1.2 haricinde kurulum esnasında mi hesabı istemeyen rom bilen var mı?
  2. hakanisler

Yardım Telefonum global mi

M2101K7BG kapakta yazan numara bu. Driver sorunu yaşıyorum.
  3. hakanisler

Yardım mi hesabu unutulmuş

mi hesabı unutulmuş 2. el telefon almışız. yardımcı olabilecek var mı. ilk aldığımda fark etmedim. güncellemelerde ve mi hesap eklemede ağ bağlantısı yok diyordu. bende mi flashdan yazılım attım ama mi hesabının unutulduğuna dair ekran karşıma çıktı. kurulum yaptırmıyor.
  4. hakanisler

Yardım Tr cihazına rom atma

Merhaba. Bt kilidini felan açmayı biliyorum. Türkiye Garantili cihaza rom atmanın sakıncası var mı. Var mı bana yol gösterecek.
  5. hakanisler

Yardım Dahili depolama alanı sorunu

Sanırım trwpden Dahili depolama alanının dosya sistemini bozdum. 64lük hafıza 30 gb felan gösteriyor. Birde telegramın klasörü ortada yok. Nasıl düzeltilir
  6. hakanisler

Yardım igo navigasyon

sanırım bendeki çentikten dolayı çakışmıyor
  7. hakanisler

Yardım igo navigasyon

internetsiz çalışıyor mu dediğiniz
  8. hakanisler

Yardım igo navigasyon

igo navigasyon çalıştırabilen var mı
  9. hakanisler

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

MIUI Global beta programı tüm cihazlar için sona erdi! - ShiftDelete.Net Yorumunuz nedir
  10. hakanisler

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

çift dokunma ile ekran kapatma çalışmıyor. akıcılıkta sorunla karşılaşmadım şimdilik
  11. hakanisler

bende o siteden indiriyorum çok yavaş ama
  12. hakanisler

10.3.1.0 linki çok yavaş yükleniyor yok mu çaresi
  13. hakanisler

Soru Stabil 10.2.3.0 uygulama kilidi

Stabil sürüm için betada olduğu gibi uygulamaların kilidini yüz tanıma ile açamıyor muyuz. Betadan stabile geçince ihtiyaç doğudu. Bilen varsa yardım eder misiniz
  14. hakanisler

birde güncellemeyi ROM Builder Features - mi-globe.com buradan yapan var mı
  15. hakanisler

Ne diyorsunuz şimdi güncelleyelim mi yoksa kalsın mı
Üst Alt