Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam yalnız garantiyi IMEI için veriyorlar. Öncelikle ben telefonu onlardan almadım.
Yaklaşık 1-1.5 yıl önce babam başka bir yerden almıştı. Mevcutta 2 telefon kullanıyordum. Xiaomi Redmi K20 Pro ve Samsung A55. Xiaomi cihazım arızalandı bu yüzden en azından beni 1 yıl idare edecek kadar bu...
Hocam IMEI sorunu halledilir dediler. Bu sebepten bu noktada kendim stock veya custom ROM yükleyebilir miyim? Cevabınız evet olursa işlemlere başlayacağım. IMEI sorunu oluşursa tekrar gider hallettirim.
Hocam
Hocam bu cihazlara uygun bir rom dahi yüklenemiyor mu? İlk defa böyle bir olayla karşılaştım. :) Yani kendi imkanlarımla yüklemeye kalkarsam IMEI mi uçar? Tekrar IMEI kaydı mı yapmak gerekirki böyle söylediniz.
Yoksa ne yaparsak yapalım uzman müdahelesi olmadan kendim yükleyemem mi?
Bu...
Hocam kayıtlı olarak görünüyor. Şayet herşey normal ise ben neden yükseltme yapamıyorum. Getconf isimli programla baktığımda orjinal olmayan Hindistan romu yüklü görünüyor. Yeni en güncel HyperOS 2 sürümünü direk yüklemeyi mi deneyeyim. Tabi bunu nasıl yapacağım onu da bilmiyorum. Flash Tool ile...
GetConf isimli bir program ile mevcut yüklü sistemimle alakalı şu bilgilere eriştim.
Hocam "Direnç Yok" dediniz ya yani bu iyi birşey mi kötü birşey mi? Direncin olmaması ne anlama geliyor? Yani yükleme yapamaz mıyım? Ya da verdiğim paraya kandırılmış mıyım direnç mi yapılması gerekiyordu? Detay...
Belki bu ekran görüntüsü de yorum yapmanız için yardımcı olabilir. Bu arada drençli kayıt vs. bu konularda hiçbir bilgim yok ancak siz fake rom yüklü olabilir deyince kafama birkaç şey takıldı. Signature check kısmında Get Signatured için Failed uyarısı veriyor. Bu ne anlama geliyor? Ayrıca ben...
Merhaba arkadaşlar,
Redmi Note 13 Pro 5G cihazımda MIUI Global 14.0.6 sürümü yüklüdür. Otomatik olarak güncellemek istediğimde Mevcut Güncelleme Yok uyarısı almaktayım.
Telefon yurtdışı cihazı ve kaydı yapılmamıştı. Geçtiğimiz hafta sonuda cihaz kapanacak diye uyarı mesajı gelmişti. Bir şekilde...
MEID ve IMEI2 kısımlarında numaralar var IMEI1 yanında 0 yazıyor.
Ama bunun aslında bir önemi yok diye biliyorum. Çünkü eskiden imei'si uçmuş 2 cihaz geçti elimden ikisinde de imei sorgulayınca yanlarında yine numaralar yazıyordu ama şebeke çekmiyordu. :( ...ki biri yukarıda bahsetmiş olduğum...
Miui 11i yüklemeden önce yaptığım efs yedeklemesinde efs klasörünün dosya boyutu 15 mb idi, şimdi twrp'den girdim baktım 2. bir yedek alayım diye twrp'ye girdim şimdi de dosya boyutu 25 mb civarı olmuş. Demek ki efs klasöründe birşeyler oldu ki dosya boyutu değişti. İşin tuhafı telefonu az önce...
Arkadaşlar biraz olsun içimi rahatlattınız. Geri dönüşleriniz için minnettarım. :)
Ancak benim bildiğim normal telefon kullanırken yani sizlerin kasttettiği ayarlardaki sıfırlama (factory, hard reset) twrp üzerindeki factory reset'e denk diye hatırlıyorum. Yıllardır bu rom yükleme vs. işleriyle...
Merhaba kardeşler öncelikle hemen geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. Sorun paylaştığım resimdeki swipe to factory reset yazan sürgülü ekranda sürgüyü kaydırıp sonrasında rom'u yüklemem oldu. Fabrika reset'i yapmış olmadım mı? Fabrika ayarlarına dönerseniz imei uçar diyorlardı..
Yani o...
Merhaba arkadaşlar,
Redmi K20 pro kullanıyorum malum imei kayıtlıydı. Rom yükleme konusunda az çok bilgiliyim ve duramadım bugün sabah Android 10'u yükleyeyim dedim.
Xiaomi.eu sitesinden stabil miui 11 (11.0.3) sürümünü indirdim. Twrp üzerinden yükledim cihaz açıldı yani sorunsuz yüklendi. ANCAK...