Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefon note 13 pro 5g miui sürümü: 14.0.2.0(TNRINXM) Hindistan rom olması lazım bu sürümde parmak izi çalışıyormu bilginiz varmı arkadaşlar size zahmet
eu kuruluydu hiç kullanmadım test etmedim romu suan endonezya kurulu indo yani ama oyunlarda donma duraklama var bu beni rahatsız ediyor eu yamı döneyim hindistan mı kullanayım en stabili en verimli rom hangisi lütfen bir el atın be
Cihaz note 13 pro 5g bootloader açık çift imei kayıtlı trwp var cihazda eu rom yüklü ben Hindistan veya Endonezya kurmak istiyorum trwp ile rom kurarsam imei silinir mi ?
Note 13 Pro 5G 12/512 Ce Global arkadaşlar bootloader kapalı cihaz direnç işlemi yapılmış rom önerisi alabilir miyim ben Endonezya rom veya hindistan rom düşünüyorum sizlerde öneri yazarsanız iyi olur güncelleme vs yapmıcam
note 13 pro 5g 12/512 ce global cihaz var ben bugüne kadar bütün kullandığım cihazlarda endonezya rom kullandım çok stabildi ama şimdi yardımınız lazım endonezya rom varmı bu modele veya hindistan rom mu tavsiye edersiniz arkadaşlar teşekkür ediyorum şimdiden
Anladığım kadarıyla note 13 pro 5g cihazında bootloader kilidini açmak için hyperos güncellemesi gelmesi gerekiyor arkadaşlar ben mi yanılıyorum yoksa ??
Note 13 pro 5g ce global miui sürümü: 14.0.3.0.(TNRMIXM) android sürümü: 13 TKQ1.221114.001. botloader başvurusu yaptığımda. ( The system is being upgraded. Please try again later. ) Hatası almaktayım ne yapabilirim bilmiyorum Xiaomi Comminity uygulamasını araştırdım hyperos olanlar oradan...
İyi günler note 13 pro 5g cihazım var miui 14 bootloader kilidi açma başvurusu yapamadım hesap ve cihaz ekle tıklayınca ingilizce bir hata çıkıyor (yazılım güncellemeleri vs var sonra deneyiniz) Xiaomi Comminity uygulamasına giriş yaptım geçen günler 2 oldu 30 günü doldurunca bootloader unlock...