hakaneli kullanıcısının son içeriği

1. H

MIUI 13 Redmi Note 10s MIUI 13.0.13 global güncellemesi

Merhaba arkadaşlar. Dün MIUI 13.0.13 güncellemesi belirdi fakat indirmeden kayboldu. Bu güncelleme hakkında bilgisi olan varmı.?
  2. H

Soru REDMİ NOTE 10S ENHANCED ROM

12.5.14 global kararlı rom ENHANCED versiyonumu arkadaşlar. Güncelleyici uygulamasını güncelleyince bu yazı çıktı orada.
  3. H

Yardım Redmi Note 10S Arayan Kişi İsmi Ekrana Çok Geç Düşüyor

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bir durum var. Telefonu ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu. Arayan kişi ekrana geç düşüyor nazende hiç görünmüyor siyah ekranda telefon çağrı alıyor açamıyorum. Wifi de daha erken mobil ağda daha geç interneti tamamen kapatırsamda sorunsuz arayan...
  4. H

Yardım Redmi Note 4 mtk full brick

Merhaba arkadaçlar. Üç xiaomi telefon kullanıyorum. Biraz başım dertte telefonlarla. Note 4 mtk cihazıma sp flashtoll uygulamasından rom atarken birden bilgisayar kapandı ve brick oldu telefon. Mi yazısı gelmiyor led ışık yanmıyor. Dahası artık sp flash toll tanımıyor cihazı. Yaklaşık üç...
  5. H

Yardım Redmi Note 3 pro arka hoparlör çalışmıyor.

Merhaba arkadaşlar. Note 3 pro telefonumun hoparlörü arıza yaptığı için yeni hoparlör aldım ama çalışmadı. Ürünü iade edip değiştirdim ama o da olmadı tek bir cızırtı dahi yok. Eski hoparlörü yeniden taktım o bozuk olmasına rağmen bir şekilde çalışıyor. Buzzer montajı sırasında yapılması gereken...
  6. H

Yardım Redmi Note 3 pro arka hoparlör çalışmıyor.

Merhaba arkadaşlar. Note 3 pro telefonumun hoparlörü arıza yaptığı için yeni hoparlör aldım ama çalışmadı. Ürünü iade edip değiştirdim ama o da olmadı tek bir cızırtı dahi yok. Eski hoparlörü yeniden taktım o bozuk olmasına rağmen bir şekilde çalışıyor. Buzzer montajı sırasında yapılması gereken...
  7. H

Rom Mi 5S MIUI 8(v9.1.1.0) Global Kararlı yayınlandı!

Buyurun beyler portre modu çalışıyor gelişmiş ayarlardan nexus 6 ve nexus 6 auto yu seçin GCam5.1.018-Arnova8G2-V1.7.apk
  8. H

Güncelleme MIUI 9 Global Kararlı Güncellemesi (02.11.2017)

Şöyle ki; MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. H

Yardım Mi flash telefonu görmüyor

Farklı mi flash sürümü dene. Ayrıca bilgisayarın 64 bit windows 8 veya 10 olsun. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt