Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba android 13 miui 14 için botloader kilidi açmak ve twrp yüklemek istiyorum fakat gerekli dosyalara buradan artık erişim yok. Elinde dosya olan arkadaşlar varsa ve paylaşırlarsa sevinirim. İyi geceler.
22101316UCP bu model redmi note 12 pro plus indian rom yüklü. Telefonun arka etiketinde yer alan model bilgisi böyle ama sistemde 2210131UP olarak görünüyor NFC yok. Bu modeller hakkında bilgisi olan varmı.?
Sizdeki TR rom kodlamanın orta bölümünde MI yok dikkat ederseniz. MI kodlu romlar Globaldir TR kodlu Türkiye romdur. EU kodlu Avrupa romdur. Aynı kodlu rom olursa güncelleyici üzerinden dosyayı seçerek yükleyebilirsiniz.
1680992574
İlk resimdeki rom versiyonunu gösteren alana peş peşe dokunun...
Arkadaşlar MIUI 14 sürümünü denemek istiyorum. Ciddi bir hata, batarya sorunu veya IMEI silinmesi gibi bir durum söz konusu mu.? Bunlarla ilgili kimse geri dönüş yapmamış. Eğer tecrübe eden varsa lütfen kısaca yazarsa seviniriz.
Bugün bir arkadaşımda ki Redmi note 10 pro modeliyle 10S arasında kamera kıyaslaması yaptım. İlk fark ettiğim şey kesinlikle gece çekimlerinde vaay 10 pro daha iyiymiş dedirten bir fark yok hatta yok desem yeridir. Düşük ışıkta renk ve detay kaybı blurlanma bolca grenler mevcut. Otomatik modda...
Redmi note 10s in kamerası kesinlikle kötü değil. Çok iyi sensörü var. Büyük ebatlı sensör ve teknik özellikleri orta seviye bir telefon için oldukça iyi. Sorun MIUI işletim sisteminde kamera Snapdragon işlemciler için optimize edilmiş durumda ama Mediatek işlemciler için farklı bir kamera...
Bu konu çok kapsamlı ve karmaşık ticaret sorununun teknoloji piyasasında ki etkileri aslında. Çin ve Amerikanın piyasa çatışmasında yazılım ve donanım teknolojileri üstünlüğünü elinde bulunduran Amerikan şirketlerini ve hükümetini kışkırtmamak için arka planda kalmayı terçih ediyor Çinliler...
Arkadaşlar Ota dosyasını bende indirdim ama paket doğrulama hatası verdi. İndirme hatası olmuştur diye yeniden indirdim ama yine aynı hatayı verdi. Kullandığım rom 12.5.16 global üzerine kurmadı anlayacağınız. Muhtemelen aynı hatayı verecektir. Sorunu recovery romu doğrudan kurarak aşabildim...