Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,Redmi Note 9S Curtana cihaza repair yaparken sanırım yanlış partitionların silinmesi sonucu anabant bilinmiyor şeklinde sorunla karşı karşıya kaldım.Wifi yok.imei ler silindi.Ayrıca diag mode olarak telefon PC de görünüyor ama QFiL ile restore atarken QFiL telefona bağlantı kurulamadı...
Sizin ve tüm sevdiklerinizin Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder,sağlıklı,mutlu ve huzurlu nice bayramlar geçirmenizi temenni ederim.İzmir den selam ve sevgiler.
Ya hu mübarekler gelse ne olacak anlamadım.Kullandığınız telefonlar marsa inmeyecek ki.Forumda onlarca konu varken hala "gelecek mi, ne zaman gelecek,global mi , beta mı bla bla bla ...Uuzn yıllar önce android 2.3.0 zamanında forumlarda aynı şeyler konuşulurdu.Yıl olmuş neredeyse 2020 hala aynı...
Hocam anlamadığım şu,QFIL ile global 10.3.2.0 falshladığımda brick drumu devam etti.Sürümce yüksek olan china romunu flashlayınca açıldı.Lakin bootloader ı EDL ile açma yolu yokmu?
Tamam hocam veririm tabii ki.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
1570969129
Aynı hatayı aldım hocam,çok zararlı hata diyor.Yukarıdaki mesajımdaki belirttiğim hata.
1570970048
En son linkte verdiğiniz romu QFiL ile flashladım tel açıldı çok teşekkür ederim.Bu güzel haber ! lakin...
Tamam hocam rom iniyor,indiğinde hemen flashlayıp bilgi veriyorum.Tel arka kapak açık öyle bekliyor 2 gündür uğraşıyorum.Allah ın izniyle yapacağım dur bakalım. :)