Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar son donemlerde telefonumun sarji cok hizli bitmeye başladı ve media.extractor diye bir madde cok tukettigi goruluyor. Bir de telefonun sesi ve konusma sesi cikmiyor. Yeniden baslatinca duzeliyor. Bu konularda yardimci olabilir misiniz? Bir sitede miui mix rom yuklemem onerilmisti.
Arkadaşlar K20 Pro cihazım hemen her gün kendi kendine kapanıyor. Güç düğmesiyle açmak zorunda kalıyorum. MIUI 11 MiRoom 9.10.31 sürümü ve Android 10.0.QKQ1.190825.002 versiyonu kullanıyorum. Çözümü var mıdır acaba?
Bendeki K20 Proda MIUI 11 MiRoom 9.10.17 Beta görünüyor. 2 hafta oldu alalı ve aldığımdan beri MIUI 11 görünüyor ve haftalık güncelleme geliyor. Global olarak gelen güncellemeden farklı mıdır bendeki güncelleme?
galaxy wearable, gear s plugin ve samsung accessory tarzı saatle ilgili tüm programları kaldırıp, apkmirror sitesinden galaxy wearable, gear s plugin ve samsung accessory uygulamalarını kurup bu 3 uygulamanın izin ayarlarından tüm izinleri onaylayın. saat üzerinden yeni telefon olarak resetleyip...
Saati sıfırladım hocam. Saate bağlanma ekranında "Sistem yazılımınız uyumlu olup olmadığını veya güncelleme gerekip gerekmediğini kontrol edip tekrar deneyin yazıyor".