Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eu rom 20.3.27 betayı kullanıyorum parmak izi ile telefonu açtıgımda ekranda titreme oluyor sanırım animasyonlarla ilgili varsa çözümü yardımcı olacal varmıdır.
Cihaz k20 pro
Cihaz K20 Pro Eu rom yüklü Twrp 3.3.1-25 yüklü dosyalar bir anda bu şekilde gözükmeye başladı format atıyorum düzeliyor sonra yine bu şekilde oluyor
1577091663
şifre parmak izinden olabilirmi sadece bir yorumdur
İphone 6 ste volte ve vowifi sıkıntısız çalışıyordu ama bu telefona takınca olmadı nekadar kod varsa denedim yok nafile bilen biri vsrsa ysrdımcı olabilirmi
Lte only alınca volte geliyor ims kayıtlı diyor fakat lte/umts alınca volte gidiyor ims kaydetirilemedi diyor
Arkadaşlar rahstsız ediyorum ama bişey soracam turkcell kullanıyorum şebeke bazen arayınca h işaretine düşüyor bazen hemen geliyor bazen uçak moduna alıp geri gelince geliyor miui 11.0.3qfkuexm yüklü sizdr böylemi genelde digrr k20 pro sahipleri bunu ysşıyormu böylemibAllah rzası için yardım...