Hakanbkrc kullanıcısının son içeriği

1. Hakanbkrc

Yardım Eu Rom parmak izi sonrası ekran titreşimi

Eu rom 20.3.27 betayı kullanıyorum parmak izi ile telefonu açtıgımda ekranda titreme oluyor sanırım animasyonlarla ilgili varsa çözümü yardımcı olacal varmıdır. Cihaz k20 pro
  2. Hakanbkrc

Soru Eu rom da beta öneri

Eu romda betalarda hangisi daha stabil miui 11 K20 Pro
  3. Hakanbkrc

Yardım %100 Şarj Durumu

%100 şarj olduktan sonra hemen çıkarmak mı gerek yoksa bir süre daha kalmalımı cihaz mi9Tpro
  4. Hakanbkrc

Soru Eu rom Şebeke seçimi hangisi olmalı stabi

Arkadaşlar eu romda şebeke seçimi hangisi olmalı benim seçtigim sıkıntı çıkarırmı kopma çekim
  5. Hakanbkrc

Yardım Yanlışlıkla Vendor'u Sildim

Bugun eu rom yüklerken yanlışlıkla vendoru sildim ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen
  6. Hakanbkrc

Çözüldü TWRP dosyaların isimleri tuhaf gösteriyor

Cihaz K20 Pro Eu rom yüklü Twrp 3.3.1-25 yüklü dosyalar bir anda bu şekilde gözükmeye başladı format atıyorum düzeliyor sonra yine bu şekilde oluyor 1577091663 şifre parmak izinden olabilirmi sadece bir yorumdur
  7. Hakanbkrc

Yardım Eurom simgeleri hakkında

Eu rom yeni geçtim şuan iyi fakat güncel glpbal romdaki whatsaap insta gibi simgeler soluk farklı bunun bir çözümü yokmu teşekkürler şimdiden
  8. Hakanbkrc

Soru Twrp ile ilgili data dalvin

Arkadaşlar ve sayın adminler twrpde wipe menüsünden yapılan dalvin cach systm data yapmak ne anlama gelir ne işe yarar telefona zarar verirmi
  9. Hakanbkrc

Yardım K20 pro Volte için yardıma ihtiyacım var

İphone 6 ste volte ve vowifi sıkıntısız çalışıyordu ama bu telefona takınca olmadı nekadar kod varsa denedim yok nafile bilen biri vsrsa ysrdımcı olabilirmi Lte only alınca volte geliyor ims kayıtlı diyor fakat lte/umts alınca volte gidiyor ims kaydetirilemedi diyor
  10. Hakanbkrc

Yardım K20 pro şebeke

Arkadaşlar rahstsız ediyorum ama bişey soracam turkcell kullanıyorum şebeke bazen arayınca h işaretine düşüyor bazen hemen geliyor bazen uçak moduna alıp geri gelince geliyor miui 11.0.3qfkuexm yüklü sizdr böylemi genelde digrr k20 pro sahipleri bunu ysşıyormu böylemibAllah rzası için yardım...
  11. Hakanbkrc

MIUI 11 [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI11 V11.0.1.0.QFKMIXM

2 wipe dediğin nasıl hocam 1574188975 Birde aralarındaki fark nedir iyimidir kötümüdür
  12. Hakanbkrc

MIUI 11 [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI11 V11.0.1.0.QFKMIXM

Bende v11.0.3.0 yazıyor bdnde indirebilirmiyim
  13. Hakanbkrc

Yardım Mi9T Miui 11 sürümünü tekradan Miui 10 düşürme

Bootloader kilit olayıını nasıl anlarız
Üst Alt