hakanahm kullanıcısının son içeriği

1. H

Recovery Xiaomi Mi 6 - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı (Alternatif Twrp eklendi)

fastboot flash recovery recovery.img bu kodu yazdıktan sonra hiçbir şey olmuyor hocam, tek tuş yükleme aracında ise son ekranda kalıyor, hiçbir şey olmuyor. fastboot ekranı durmaya devam ediyor telefonda. cihazı bugün miui11'e güncelledim, önceki sürümlerde böyle bir sorun yoktu.
  2. H

Recovery Xiaomi Mi 6 - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı (Alternatif Twrp eklendi)

(Successfully yazarsa islem basarilidir, aksi halde twrp yuklenmemistir) bu yazının olduğu ekranda kalıyor, defalarca denedim olmadı. normal şekilde kurmaya çalışınca da hata veriyor, bilgisi olan var mı?
  3. H

Rom Mi 6 Global Kararlı MIUI 10 V10.3.4.0 OCAMIXM İndirme bağlantısı

Bu güncellemeden sonra düzgün root atabilen var mı? Ben atınca wifi açılmıyor, duvar kağıdı ve galeri durdu hatası veriyor.
  4. H

Soru Gboard mı SwiftKey klavye mı?

Resimi bilmiyorum da birsürü tema var hocam, iOS teması zaten benimki de MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. H

Soru Gboard mı SwiftKey klavye mı?

TouchPal premium kullanıyorum ben, görseldeki tuş takımına alışınca yazma hızınız iki kat artıyor, ama biraz zaman tanımalısiniz MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. H

Uygulama POCO Launcher Beta

Son güncelleme ile geldi hocam.
  7. H

Yardım Mesajlar ve Kişilere ulaşamıyorum

MİUİ 10 yükledim TWRP ile ve mesajlar açılmıyor, uygulamayı açar açmaz kapanıyor. Kişiler de yeni kişi ekleyemiyorum, senkranizasyon konusunda "Senkranizasyon işlem bilgileri alınamadı." diyor. Yardımcı olabilir misiniz
  8. H

Güncelleme Mi 6 Miui 10 Global stable 10.0.1.0

TWRP ile yükledim, mesajlar ve kişiler uygulamaları açılmıyor, numaralarım yok ne yapmalıyım
  9. H

Yardım Mi 6 sürekli TWRP modunda açılıyor

Teşekkürler hocam, oldu bu şekilde :) şimdi twrp'den backup yapacağım hangilerini seçmem gerek.
  10. H

Hocam yedek vardı geri yükledim şu anda fastboot modunda açılıyor full, telefon açılmıyor anlayacağınız. 4 wipe yapıp tekrar kurdum yine aynısı oldu. No os installed gibi bir şey diyor romu yükledikten sonra.
  11. H

Arkadaşar miui10 yükleyecektim, yükledim böyle bir şey oldu sürekli twrp modunda açılıyor ya, batırdım sanırım.
  12. H

Rom Mi 6 Global Beta ( Miui 10 )

Hocam onun için link vs alabilir miyim pek aşina değilim de bu konulara.
  13. H

Android Pie Fonts vardı onu indirdim hocam böyle oldu bu sefer de, dediğiniz modülü link atabilir misiniz
  14. H

Yardım Bildirim Çubugu "NO GLYPH" Sorunu

Arkadaşlar tema varsayılan'da da böyle, hangi temayı tavsiye edersiniz?
  15. H

Arkadaşlar Google Camera yükledikten sonra böyle oldu ya, çözümü nedir bunun?
Üst Alt