Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TouchPal premium kullanıyorum ben, görseldeki tuş takımına alışınca yazma hızınız iki kat artıyor, ama biraz zaman tanımalısiniz
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MİUİ 10 yükledim TWRP ile ve mesajlar açılmıyor, uygulamayı açar açmaz kapanıyor. Kişiler de yeni kişi ekleyemiyorum, senkranizasyon konusunda "Senkranizasyon işlem bilgileri alınamadı." diyor. Yardımcı olabilir misiniz
Hocam yedek vardı geri yükledim şu anda fastboot modunda açılıyor full, telefon açılmıyor anlayacağınız. 4 wipe yapıp tekrar kurdum yine aynısı oldu. No os installed gibi bir şey diyor romu yükledikten sonra.