Hakan75 kullanıcısının son içeriği

1. Hakan75

Yardım 12.5 eu stabil link bulamıyorum

merhabalar 12.5 olarak sanırım en stabil eu rom form da baya bi araştırma yaptım fakat bi türlü konusunu ve link bulamadım yardımcı olursanız sevinirim Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Hakan75

Soru Oneplus 6t sıfırlar sam IMEI gidermi

Herkese merhaba oneplus 6t cihazım malum yolla kayıtlı Xiaomi de olduğu gibi ayarlardan sifirlayinca IMEI gidermi ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Hakan75

Yardım Bu alış veriş güvenlimi sizce

https://letgo.onelink.me/O2PG/ed9312db Bu cihazı almayı düşünüyorum fakat bana pek güven vermedi ne düşünüyorsunuz G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Hakan75

Yardım istanbulda anakart tamiri yapabilen

merhaba arkadaşlar mi 9t cihazım usb görmüyor cihaz bootloader kilidi açık fastboot modunda alt bord ve ara film denedik ama olmadı istanbulda anakart tamirinden iyi anlayan bir yer ariyorum şimdiden teşekkürler SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Hakan75

Yardım IMEI konusunda yardım

Herkese merhaba yakın zamanda almış olduğum 9t pro cihazım yakında kapanacak bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı İstanbul içinde her yere getirebilirim cihazı kendim yapacağım fakat PC bir türlü görmedi cihazı şimdiden teşekkürler Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
Üst Alt