hakan2200 kullanıcısının son içeriği

1. hakan2200

Yardım Mobil Şebeke de Kişi ekleme yapamıyorum.

Telefon rehberime kişi eklemek istediğimde, wifi şebekede iken yeni kişi ekleyebiliyorum fakat mobil şebeke de iken kişi ekleyemiyorum.
  2. hakan2200

Soru Xiaomi 2C Vacuum mop Türkçe Sesli uyarı ?

Aynen dostum ben böyle saçmalık görmedim.
  3. hakan2200

Yardım Vacuum mop 2c eşyalara çarpıyor

Sorun bende de var, ayrıca diğer olumsuzlukları, paspas çıkıyor, tekerlekler iz bırakıyor, turbo mod dahi çok iyi süpürmüyor, türkçe sesli uyarı yok.
  4. hakan2200

Soru Xiaomi 2C Vacuum mop Türkçe Sesli uyarı ?

Cihazda, Türkçe ses yok. Türkçe sesli olarak kullanabilen varmı.? Cihaz Ayarları, Sesli uyarılar içerisinde Türkçe yok.
  5. hakan2200

Soru Bip uygulaması görüntülü görüşme çalışmıyor.

Saf androidmi bir daha töbe.
  6. hakan2200

Soru Bip uygulaması görüntülü görüşme çalışmıyor.

Kotadan yemediği için telefona bip uygulamasını yükledim ama, görüntülü görüşme yapmak istediğimde görüşme 2 saniyede kapanıyor.
  7. hakan2200

Yardım otomatik ekran parlaklığı düzgün çalışmıyor

Dostum cihaz da otomatik wifi ağına bağlanma da, artık doğru düzgün çalışmıyor. Şunu anladımki cihaz aldıktan sonra en fazla 1 güncelleme yapıcan bidaha çıksa da yapmıyacaksın.
  8. hakan2200

Yardım Otomatik Wifi ağına bağlanma düzgün çalışmıyor.

Eve geldiğimde, telefonum wifi ağına otomatik bağlanmıyor. Önceden düzgün çalışıyordu. Güncellemeler telefonu daha çok bozmaya başladı.
  9. hakan2200

Soru Bildirimler Akşam 12 den sonra sessiz gelsin. ?

Aynen dediğin gibi, Telefon çalsın, ama bildirimler gece çalıp beni rahatsız etmesin istiyorum.
  10. hakan2200

Başkan Rahatsız etme modunda telefon da çalmıyor. Olsa dahi onu da her akşam rahatsız etme moduna almak gerek. (Yani unutulabilecek bir şey) zaman ayarı lazım, yada uyku modu gibi bişey. (Gece ne gelirse gelsin ses çalmasın)
  11. hakan2200

Gece, olmadık saatte Letgo dan yada Sahibinden.com dan mesaj bildirimi geliyor. Gündüz iyi oluyor , ama gece ses beni uyandırıyor. Yatmadan önce de bildirimleri sessize almayı unutuyorum. Bunun bir zaman ayarı falan varmı ? Geceleri rahatsız etmemesi için. ?
  12. hakan2200

Yardım Oyuna girememe

Güncellemesini kaldır.
  13. hakan2200

Uygulamalar kendiliğinden kapanıyorsa.

Çözümü Ayarlar > Uygulamalar içerisinden > Android System Webview Güncellemesini kaldırınız. Umarım kısa süre içerisinde sorun düzelir.
  14. hakan2200

Yardım Görüşmeyi sonlandıramıyorum.

Android 11 den sonra. Telefon sapıttı. Aramayı sonlandırmak istiyorum. Kırmızı tuşa basmaya çalışıyorum basamiyorum. Ekranda parmak izi algılayıcı simgesi çıkıyor. kırmızı tuşa basmamı engelliyor. 1616165369 Bazen de, gelen aramayı cevaplamak için yeşil tuşa basmaya izin vermiyor.
  15. hakan2200

Sohbet Güvenlik Güncellemesi 1,45Gb

Güvenlik güncellemesi. 1 haftadır kullanıyorum sıkıntı olmadı.
Üst Alt