hakan2200 kullanıcısının son içeriği

1. hakan2200

Yardım Mobil Şebeke de Kişi ekleme yapamıyorum.

Telefon rehberime kişi eklemek istediğimde, wifi şebekede iken yeni kişi ekleyebiliyorum fakat mobil şebeke de iken kişi ekleyemiyorum.
  2. hakan2200

Soru Xiaomi 2C Vacuum mop Türkçe Sesli uyarı ?

Cihazda, Türkçe ses yok. Türkçe sesli olarak kullanabilen varmı.? Cihaz Ayarları, Sesli uyarılar içerisinde Türkçe yok.
  3. hakan2200

Soru Bip uygulaması görüntülü görüşme çalışmıyor.

Kotadan yemediği için telefona bip uygulamasını yükledim ama, görüntülü görüşme yapmak istediğimde görüşme 2 saniyede kapanıyor.
  4. hakan2200

Yardım Otomatik Wifi ağına bağlanma düzgün çalışmıyor.

Eve geldiğimde, telefonum wifi ağına otomatik bağlanmıyor. Önceden düzgün çalışıyordu. Güncellemeler telefonu daha çok bozmaya başladı.
  5. hakan2200

Soru Bildirimler Akşam 12 den sonra sessiz gelsin. ?

Gece, olmadık saatte Letgo dan yada Sahibinden.com dan mesaj bildirimi geliyor. Gündüz iyi oluyor , ama gece ses beni uyandırıyor. Yatmadan önce de bildirimleri sessize almayı unutuyorum. Bunun bir zaman ayarı falan varmı ? Geceleri rahatsız etmemesi için. ?
  6. hakan2200

Uygulamalar kendiliğinden kapanıyorsa.

Çözümü Ayarlar > Uygulamalar içerisinden > Android System Webview Güncellemesini kaldırınız. Umarım kısa süre içerisinde sorun düzelir.
  7. hakan2200

Yardım Görüşmeyi sonlandıramıyorum.

Android 11 den sonra. Telefon sapıttı. Aramayı sonlandırmak istiyorum. Kırmızı tuşa basmaya çalışıyorum basamiyorum. Ekranda parmak izi algılayıcı simgesi çıkıyor. kırmızı tuşa basmamı engelliyor. 1616165369 Bazen de, gelen aramayı cevaplamak için yeşil tuşa basmaya izin vermiyor.
  8. hakan2200

Sohbet Güvenlik Güncellemesi 1,45Gb

Az önce oto dan 1.45GB güncelleme geldi. aranızda yükleyen oldumu. ?
  9. hakan2200

Uygulama Uygulama kilidi tavsiye ?

Cihazda bildiğiniz üzere Uygulama kilidi yok. Parmak izinide çok iyi algılamıyor. Yüz tanıma özelliği ile, uygulamaları kilitleyebileceğim bir uygulama tavsiye edebilirmisiniz.
  10. hakan2200

UYGULAMALAR İÇİN, YÜZ TANIMA EKRAN KİLİDİ TAVSİYE ?

Cihazda bildiğiniz üzere Uygulama kilidi yok. Parmak izimi de çok zor algılıyor. Yüz tanıma özelliği ile, uygulamaları kilitleyebileceğim bir uygulama adı verebilirmisiniz. Mümkünse, reklamsız olursa sevinirim.
  11. hakan2200

Soru Sanal tuş kombinasyonu

Tam Ekran hareketleri ile telefonu kullanmaya çalışırken. Kenardan Kaydırma yaparken, yanlışlıkla mesajlar siliniyor, mailler siliniyor ya da arşivleniyor. Oyunlardan çıkmakta zorlanıyoruz vs. Sanal tuşları aktif ettiğimiz de, Tuşların yerlerini değişim yapamıyoruz. Bir çözüm bulunmalı...
  12. hakan2200

Soru Son verilen Android 10, Orjinal yazılımını yüklemek.

Android 10'a Ota'dan geçip sonrasında yama üstüne yama güncelleme dosyası alanlardanım, Telefonun şu anki halini pek beğenmiyorum. Bazen kendini kafasına göre kapatıp açıyor. Pili çabuk bitiyor. Donmalar oluyor. vs. (Yamalar ile Android 10 yazılımının düzgün çalıştığını sanmıyorum.) Telefonun...
  13. hakan2200

Sohbet Mi A3 Android 11

Bu cihazın Android 10 yazılımı bildiğiniz gibi olay oldu. Yazılım 3 defa geri çekildi. Geri çekilmelerden dolayı sensör hataları oldu, Kamerada pro mod çalışmaz oldu , Şarj tutmama sorunları çıktı vs. Acaba Bu cihazı toparlamak için özür mahiyetinde Android 11 yazılımı sunabilirlermi. ?
  14. hakan2200

Soru Xiaomi Amazfit GTS

Arkadaşlar bence akıllı saatte olması gereken en büyük özellik, saatin ekranının sürekli açık kalması gerekmesidir. Saatiniz , Masada iken kolunuz hareketsiz iken hem siz, hem bir başkasına çok daha güzel görünüyor. Önceki modelde Amazfit bip te, ekran sürekli açık kalabiliyor mesela. (Sanki...
  15. hakan2200

İnceleme Biraz Görsellik, Biraz işlevsellik

Telefonda herşey çok güzel yalnız. 2 tane gözüme çarpan rahatsız edici şey var çözümleri biliyorsanız yazarmısınız. 1. Görsellik için. Gelen aramaların görselliği daha çekici olamazmı. çok klasik görünüyor. 2. İşlevsellik için, Geri tuşu (Alttaki sanal tuş) Sol taraftan sağ tarafa...
Üst Alt