hakan0056 kullanıcısının son içeriği

1. H

Rom a15 Project İnfinity-X v2.5 Official ( Resmi Sürüm) - Poco X3 Pro

Merhaba arkasadaslar Nfc acik olmasina ragmen e-devlet apk uygulamasinin nfc ye erisimini nasil saglarim. Nfc ye izin ver diyor ama ayarlarda oyle bi yer yok.
  2. H

Rom Infinity-X içerisinde ne tip özelleştirmeler mevcut?

Merhaba arkasadaslar Nfc acik olmasina ragmen e-devlet apk uygulamasinin nfc ye erisimini nasil saglarim. Nfc ye izin ver diyor ama ayarlarda oyle bi yer yok.
  3. H

Rom Redmi Note 8 Project Infinity X 2.8 (Android 15)

4. H

Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

note 8 prolarda kablosuz androıd auto calısıyor mu? note 12 5g sıkıntısız aracıma baglanıyor benım telefon baglı gorunmesıne ragmen multımedyaya telefon ekranım gelmıyor
  5. H

Rom [RN8Pro] En Çok Tercih Edilen AOSP Rom'lar (Her Sürüm Güncellemesi Konuya Eklenecektir) // 08/12.2023

bende aynı sorunları yasıyorum, bazen ekran donuyor vs. arayuz sonlandır dıyorum . anlamadıgım durumlar oluyor daha once yoktu
  6. H

Rom [RN8Pro] crDroidAndroid 9.5 [Android 13] Tim Support 10/03/2024 | [AOSP]

arayuzde ara ara donma yasıyorum sizde de oluyor mu?
  7. H

söyledıgınız gıbı yaptım oldu cok tskler
  8. H

edevlet ıkı asamalı gırış yapamıyorum "nfc ıle kımlık dogrulama ıslemını yapabılmek ıcın xaomı marka cıhazlarda edevlet uygulamasının ayarlarından yer alan diğer izinler kısmından nfc ıznını acmanız gerekmektedır" dıye uyarı verıyor e devlet ayarlarında oyle bı ayarcı acabılecegım yer yok...
  9. H

telefon cebımdeyken sureklı tıtresım calısıyor ya parmak ızı ya ekran uyandırma aktıflesıyor cepte uyanmaması ıcın ne yapmak gerekıyor. bu sorunu yasayan var mı aranızda
  10. H

bu rom ıcın telegramda bır guncelleme yayınlandıgını gordum ancak guvenıp kurmadım. guncelleme geldıgınde rom uzerınden otomatık guncelleme yapabılıyor degıl mı?
  11. H

bende sarj ıyı gıdıyor aslında ama ara ara donma vs bende de oluyor. daha stabıl ve akıcı bır rom varsa denemek ısterım bende, öncesınde greeshen dıye bı rom vardı ondan gectım
  12. H

bu romu kurdum ama hesap etkınlıgınde telefonum google pıxel gorundu,ardından hesaptan cıkıs yapıp gırdıgımde motorola moto z olarak gorundu. 1711621079 hesap etkınlıgı dedıgım google guvenlık kısmında oturum acılan cıhazlar kısmında.
  13. H

Uygulama YouTube ReVanced Extended + Music ♪

Burdakini kurdum olmadi orjinal youtube kuruluyor reklamli olani yani, hen rootlu hemde rootsuz ikisinide denedim olmadi bende telegram kanalında bi tane buldum apk şeklinde kurdum sıkıntısız çalıştı gecmisi gösterme sorunu onda da oldu onu da Adaway reklam engelleyici kullanıyorum beyaz listede...
  14. H

Yardım Crdroid kullanan var mı

öncelikle ayarlara gırıyorsun ordan crDroid ayarlarına gırıyorsun, üstte Gezinme diye bi sekme var onun ıcerısınde gezınme cubugunu aktıflestırıyorsun burda ısımız bıtıyor, ardından ayarlar menusunde arama kısmına Gesture (hareketler) yazıyorsun cıkan yere gırıyorsun .2 sırada sistemde gezınme...
  15. H

Uygulama YouTube ReVanced Extended + Music ♪

ben bı yerde yanlıs yapıyorum ama nerde, bana detaylı acıklama sansınız var mıdırı olayı, ben once konudakı youtube ındırıp magıskten flashladım mıcrog uygulamasınıda apk olarak kurdum hersey tamam ama youtube reklamlı seklıyle gelıyor googledan youtube yuklememe ragmen
Üst Alt